Állás   (Főállás)katt ide az it2it.hu főoldalához
A ShiwaForce.com Zrt. JAVASCRIPT FEJLESZTŐ munkatársat keres
(Budapest)
Mi, a ShiwaForce.com, tapasztalt, sok területen jártas JAVA fejlesztő csapattársat keresünk, akik számára a tanulás és a fejlődés a legfontosabb. Te kellesz nekünk, ha képes vagy a problémákat gyorsan felismerni és kitalálni a megoldást
Privát kapcsolatfelvétel  
Cégadatok
NévShiwaForce.com Zrt.
RégióBudapest/Pest Megye
Kontakt kapcs.felvétel után 
Telefonszám kapcs.felvétel után 
Fax kapcs.felvétel után 
Mobilszám kapcs.felvétel után 
Email cím kapcs.felvétel után 
Egyéb elérh. kapcs.felvétel után 
Honlap címehttp://shiwaforce.com
Szakmai munkatársak nincs megadva 
Általános információk
Általános elvárások 


A ShiwaForce.com Zrt.
JAVASCRIPT FEJLESZTŐ / UI Developer
(kód: SF1503/JS)
munkakörbe munkatársat keres

A ShiwaForce.com a Deloitte Fast 50 Rising Star kategóriája alapján, a régió egyik leggyorsabban növekvő, 70 fős startup szellemiségű online vállalata.

A pozíció leírása
Ha vonzó, hogy egy nemzetközileg is elismert innovatív és nyitott csapatnak legyél a részese. Ha már legalább egy éve fejlesztesz, és még sokat szeretnél fejlődni. Ha egy olyan céget keresel, ahol elismerik a munkádat, lehetőséget kapsz a kísérletezésre, és ahol az elvégzett munkát nem kilóra mérik, akkor olvass tovább!
A ShiwaForce.com nagy presztízsű nemzetközi és hazai projektekkel, izgalmas vizualitással és kreatív megoldásokkal dolgozó agilis fejlesztő cég. Hiszünk abban, hogy az a legjobb fejlesztő, aki mindig képes tanulni másoktól és tovább tud lépni a hibáin. Sokat kérdezünk, és gyakran egyeztetünk egymással, mivel a környezetünk gyakori változásaira gyorsan kell reagálnunk. Ha úgy érzed, közénk tartozol, csatlakozz hozzánk!
A Javascript ökoszisztéma teljes körű ismerete mellett a legfontosabb, hogy szeress jó kódot írni és törődj a kódjaid minőségével. A technikai részleteket pedig nálunk megtanulhatod.
Javascript fejlesztőként a feladatod lesz:
Nagy rendelkezésre állású, kiemelt presztízsű portálok és termékek fejlesztése Reszponzive, mobilra is optimalizált kliens oldali felületi logikák fejlesztése Önálló felelősségvállalás scrum csapattagként Üzleti logika fejlesztése (AngularJS + NodeJS) Unit tesztek készítése Új technológiák folyamatos megismerése és elsajátítása Legmodernebb technológiák felkutatása, kipróbálása Node.js átképzési lehetőség
Elvárások:
Minimum egy év fejlesztői tapasztalat SQL, HTML, CSS alapismeretek Jó algoritmikus képesség (józan paraszti ész J) Változásokra való nyitottság Trend-ek, újdonságok iránti aktív érdeklődés Tanulási hajlandóság Reszpozive felület fejlesztési tapasztalat Tudás átadási képesség
Előnyök:
Modern JavaScript framework-ök ismerete (AngularJS, JQuery(mobile), Browserify, RequireJS) Funkcionális nyelvekben való jártasság Tapasztalat RESTful szolgáltatások használatában Mobile web-es technológiák ismerete Test Driven Development tapasztalat Jasmin vagy egyéb teszt framework ismerete
Amit kínálunk:

Fokozott biztonságú, több milliós látogatottságú webes megoldások megismerése Komplex rendszerek fejlesztése NodeJS alatt Azonnali kezdés Kiválóan megközelíthető prémium kategóriás iroda (Déli pályaudvar metróállomás kijáratánál) Továbbképzési lehetőség, havonta több belső tanfolyam (AngularJS, TDD, NodeJS) Nemzetközi és hazai projektek Modern munkakörnyezet, Macbook v. Toshiba laptop + telefon Erős, megkérdőjelezhetetlen referencia Versenyképes jövedelem és premizálás Nyitott vállalati kultúra 700 kötetes belső technológiai könyvtár, rendszeresen járatott szakmai folyóiratok Agilis módszertanok használata Inspiráló szakmai légkör Cafeteria, egészségügyi szolgáltatások All You Can Move sportolási kedvezmények Korlátlan kávé, tea, méz fogyasztás J Köztünk a helyed, jelentkezz most!
Jelentkezés:
Várjuk fényképpel ellátott részletes szakmai önéletrajzodat (magyar és/vagy angol nyelven) a pozíció pontos megnevezésével (kód: SF1503/JS) a következő címre:
E‐mail: hr@shiwaforce.com kód: SF1503/JS
ShiwaForce.com Zrt.
1123 Budapest, Alkotás utca 17-19.

A ShiwaForce.com Zrt.-ről
A ShiwaForce.com Zrt., amelyet 2014-ben a Deloitte Fast 50 ranglistáján a régió második legjobban növekedő Rising Star vállalkozásaként ismert el, az innovatív online megoldások piacának egyik leggyorsabban növekvő, 70 fős startup szellemiségű vállalata. Hiszünk abban, hogy minden változás egy lehetőség. Kreatív, nyitott és agilis hozzáállásunkkal segítjük partnereinket abban, hogy üzleti sikert érjenek el. Olyan professzionális, korszerű és felhasználóbarát webes megoldásokat készítünk, amelyek maximális megtérülést hoznak számukra. Saját fejlesztésű termékeink a SAS, a RAMA és a BlondXML, valamint a londoni Bloomberg Grow Forumára és a nemzetközi Innotribe versenyen a világ 15 legizgalmasabb üzleti innovációjának beválasztott Karma Platform is. Vezető termékünk a SIWWWA tartalomkezelő rendszer, amely több mint egy évtizede segít ügyfeleinknek online potenciáljuk növelésében. Széles körben elismert és kedvelt termékeink az állandó kutatás-fejlesztési tevékenységnek köszönhetően, egyedülálló megoldásokat biztosítanak. Magyar és nemzetközi ügyfélkörünkben olyan vezető nagyvállalatok szerepelnek, mint az OTP, a Magyar Telekom, az Erste Bank, az AXA Bank, a Vienna Insurance Group, a Signal Biztosító és a GDF Suez.
További információ: www.shiwaforce.com és https://www.facebook.com/shiwaforce
Elvárt kompetencia ismeretek
KompetenciaRészletek
[nincs megadva kompetencia]

Hozzászólások -  hozzászólok PUBLIKUSAN 
[nincs még hozzászólás]


Elmentenéd vagy elküldenéd ezt az oldalt? Ezt a címet használd: