Cégprofil  katt ide az it2it.hu főoldalához
Virusbuster Kft.
Privát kapcsolatfelvétel  
Cégadatok
NévVirusbuster Kft.
RégióBudapest/Pest Megye
Kontakt kapcs.felvétel után 
Telefonszám kapcs.felvétel után 
Fax kapcs.felvétel után 
Mobilszám kapcs.felvétel után 
Email címjbajnok[kukac]virusbuster[pont]hu
Egyéb elérh. kapcs.felvétel után 
Honlap címehttp://www.virusbuster.hu
Szakmai munkatársak kapcs.felvétel után 

Egyéb céges információk
Aktuális állás és munkahirdetések:
C/C++ fejlesztőt kerseünk
Általános információk
Foglald össze céged szolgáltatásait címszavakban 
Bemutatkozás

A VirusBuster Kft. 1997-ben alakult azzal a céllal, hogy megbízható vírusvédelmi megoldásokat fejlesszen a magyar piac számára. Azóta tevékenységi körünk jelentősen kibővült, illetve célunk, hogy a közeljövőben a nemzetközi piacon is jelentős sikereket érjünk el.

Cégünk alapfilozófiája szerint sok más hazánkban jelen lévő céggel ellentétben nem csak termékeket fejlesztünk és értékesítünk ügyfeleink számára, hanem teljes körű információtechnológiai biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, hiszen a valódi védelem nem csak egy termék, hanem szolgáltatás.
Fontosnak tartjuk, hogy a magyar piac igényeit figyelembe véve, rendszerre szabott, globális, többszintű védelmi megoldásokat kínáljunk versenyképes áron, egy kézből. Rugalmas értékesítési konstrukcióink segítségével megtalálhatja az Önnek mind árban, mind szolgáltatásaiban legmegfelelőbb megoldást. Kiemelt figyelmet fordítunk a termékeinkhez kapcsolódó tevékenységekre is, legyen szó akár rendszerfelmérésről, oktatásról, terméktámogatásról vagy tanácsadásról.

Tudjuk, hogy az igazán hatékony megoldás csak egy kézből származhat. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékportfóliónk minden területet lefedjen és valóban többszintű megoldásokat kínáljunk, mivel csak ez biztosíthatja ügyfeleink megbízható védelmét.

Célunk felhasználóink tökéletes biztonsága. Ezt garantálja sok éves szakmai tapasztalatunk, a magyar piac kiemelkedő ismerete, elismert szakembergárdánk és kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerünk. Termékeink számos független nemzetközi teszten kaptak kitűnő minősítést, mely egyértelműen bizonyítja, hogy megoldásaink nem csak versenyképesek a nemzetközi piacon, hanem a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek.
A cég kompetencia fókuszai
KompetenciaRészletek
Ágazati ismeretek - Egyéb ágazat nincs megadva 
C/C++ - Microsoft C/C++ nincs megadva 
Security - VírusvédelemCégünk 2000 óta folyamatosan és eredményesen szerepel független, nemzetközi anti-vírus intézetek (Virus Bulletin, West Coast Labs) tesztjein. A teszteken való részvételünk, az ott elért eredmények, valamint konferenciákon tartott szakmai előadásaink, publ

Hozzászólások -  hozzászólok PUBLIKUSAN 
[nincs még hozzászólás]


Elmentenéd vagy elküldenéd ezt az oldalt? Ezt a címet használd: