Projekt  katt ide az it2it.hu főoldalához
Backend felület elkészítése
A repjegy.hu weboldalának backend funkcióit kell elkészíteni. Meglévő adatbázis sablon alapján személyes adatokat kell tudni kezelni (módosítani, törölni, újat felvinni), illetve a meglévő foglalási adatokból statisztikákat kell készíteni.
Privát kapcsolatfelvétel  
Cégadatok
NévWeco-Online Kft.
RégióBudapest vagy környéke
Kontakt kapcs.felvétel után 
Telefonszám nincs megadva 
Fax nincs megadva 
Mobilszám kapcs.felvétel után 
Email cím kapcs.felvétel után 
Egyéb elérh. kapcs.felvétel után 
Honlap címehttp://www.hurra-nyaralunk.hu

Egyéb céges információk
 Kattints ide a cég profiljának megtekintéséhez
Általános információk
Általános leírás 
Az oldalon lehetőség van kétféle személytípus rögzítésére. Vannak kapcsolattartók, akik "utaztatók", hozzájuk több személy, vagyis utazó tartozhat. Ez a kapcsolattartó foglalhat az utasainak repülőjegyet. Mindkét típusnak ugyanazok az ismérvei, alapadatokról van szó, mint név, lakcím, születési dátum - a kapcsolattartónál természetesen emailcím, jelszó, hogy máskor is be tudjon lépni az oldalra. Mindkét típushoz rögzíthető korlátlan számú törzsutaskártya, ezek kedvezményekre jogosítják az adott légitársaságnál, egy törzsutaskártya tartalmazza a légitársaság nevét, a kártya számát és annak érvényességi dátumát.
A backend felület ezeket a személyeket kezeli, keres bennük, a meglévő adatokat módosítja, törli, újakat hoz létre. Az adminisztrátorokhoz legyen lehetőség jogokat rendelni, egyenként megszabni, hogy mit tudjon csinálni a felületen. A statisztika a meglévő repülésfoglalási adatokból képződik, úgy mint legnépszerűbb uticélok, fizetési módok, utazások hossza (oda és visszaút közötti külömbség). Természetesen intervallumot lehessen megadni az adatok leszűrésére.
Kompetencia elvárások kiegészítése (szakmai elvárások) 
Mivel a rendszert LAMP környezetben kell elkészíteni, alapfeltétel az erős PHP-MySQL tudás. Az admin felületre nem készül egyedi design, ezért fontos, hogy a felület ergonómiailag is jól legyen elkészítve, ennek kialakítása is a feladat része. Valamilyen MVC framework használata (nem saját készítésű!) szükséges, illetve az esetleges javascript metódusok is valamilyen ismert rendszerben készüljenek el (előny a jquery vagy a prototype). Mindenképpen kérünk működő, megtekinthető referenciát, lehetőség szerint backend funkciókról, illetve ezekből forráskód-részletet is.
Elvárt kompetencia ismeretek
KompetenciaElvárt szintRészletek
[nincs megadva kompetencia]


Elmentenéd vagy elküldenéd ezt az oldalt? Ezt a címet használd: