Szakemberprofil - publikus adatok   (érdekel: Főállás, 40 órás alvállalkozói, Részidős alvállalkozói, Távmunka, Munkaidőn kívüli)katt ide az it2it.hu főoldalához
Pl/SQL fejlesztő
PL/SQL ORACLE FORMS/REPORTS fejlesztő. ORACLE Applications R11. HR tanácsadó
Privát kapcsolatfelvételMutasd ezt Önéletrajz nézetben  
Alap adatok
Név kapcs.felvétel után 
RégióBudapest/Pest Megye
Preferált helyElsősorban Budapesti állást keresek.
Telefonszám kapcs.felvétel után 
Email cím kapcs.felvétel után 
Egyéb elérh. kapcs.felvétel után 
Születési év1965
Legmagasabb végz.Felsőfokú egyéb (szakirányú)
Intézmény, szakSZÁMALK(3 éves) rendszerprogramouzó
Általános információk
Iskolák, végzettségek (tól-ig, intézmény, szak, szakirány, egyéb) 
1990-1993: SZÁMALK
Felsőfokú rendszerprogramozó
1986-1990: Petőfi Sándor Közgazdasági szakközépiskola
számvitel-gazdálkodási szak
Munkatapasztalatok
 Év (időtartam)CégSzerepkörLeírás
 2006-  kapcs.felvétel után funkcionális konzulens és fejlesztő Az Oracle R11 rendszerhez illeszkedő TB-CST modulok tovább fejlesztése a megrendelő igényeinek és a jogszabályi változásoknak megfelelően a Paksi Atomerőmű Rt-nél. Programok és riportok módosítása, új igények specifikálása, kódolása. A rendszer kiterjesztése az MVM csoport cégeire. Részvétel az új cégek adatainak migrálásában, migrációs programok fejlesztése. Fejlesztőként közreműködtem az FM-SYSTEM Kft által Borland Delphi7-ben készült rendszer Beszerzés,Raktárkészlet, Megrendelés nyilvántartás, Szállító és Vevő moduljainak kifejlesztésében.
HR funkcionális konzulensként és fejlesztőként közreműködtem a Szerencsejáték ZRt-nél az Oracle R11 HR modul bevezetésében. Fejlesztőként közreműködtem az Oracle R12 rendszer Munkaidő- távollét valamint a Képzési modul bevezetésében a KSzSzr-nél. Fejlesztőként közreműködtem az Oracle R12 rendszer Munkaidő- távollét valamint a Képzési modul bevezetésében a NAV-nál
 2003- (30 hó) kapcs.felvétel után funkcionális konzulens és fejlesztőAz Oracle R11 rendszerhez illeszkedő TB-CST modulok tovább fejlesztése a megrendelő igényeinek és a jogszabályi változásoknak megfelelően a Paksi Atomerőmű Rt-nél. Programok és riportok módosítása, új igények specifikálása, kódolása.
 2001- (24 hó) kapcs.felvétel után funkcionális konzulens és fejlesztőAz Oracle R11 rendszerhez illeszkedő TB-CST modulok tovább fejlesztése a megrendelő igényeinek megfelelően a Magyar Honvédségnél. Programok és riportok módosítása, új igények specifikálása, kódolása.
 1998- (35 hó) kapcs.felvétel után funkcionális konzulens és fejlesztőAz Oracle R11 rendszer Humán, Bér moduljainak magyarországi honosításában vettem részt, valamint a rendszerhez illeszkedő TB-CST modulokat terveztem meg és a fejlesztésében is közreműködtem. A rendszert először a Paksi Atomerőmű RT-ben vezettük be, ahol a megrendelő kérésére a Tolna MEP auditálta. Másodikként a Bábolna RT-nél, harmadszorra pedig a Magyar Honvédségnél vezettük be a rendszert. Pakson a teljes modul konverziót én végeztem, míg a HM-ben közreműködtem a konverzió megírásában.
 1997- (12 hó) kapcs.felvétel után informatikai vezetőA cégnél üzemelő Járadékfolyósítási rendszer támogatása, a bérszámfejtési rendszer bevezetés-támogatása, az egyedi fejlesztések koordinálása, nyilvántartó programok fejlesztése Delphi nyelven, ill. a cég számítástechnikai infrastruktúrájának fejlesztése és az üzemeltetés irányítása.
 1994- (42 hó) kapcs.felvétel után funkcionális konzulens és fejlesztőA cég saját fejlesztésű Humán erőforrás gazdálkodási rendszerének bevezetés-támogatása új cégeknél, oktatás, helpdesk, fejlesztés és tanácsadás.
Vállalt munkavégzési típusok, rendelkezésre állás
Munkatípus(ok)Vállalt heti óraszámKezdésNettó díj elvárás
Főállás40Megkeresés után kb. 2 nappal kapcs.felvétel után 
Heti 40 órás helyszíni alvállalkozói munkavégzés40Megkeresés után kb. 2 nappal kapcs.felvétel után 
Helyszínen végzett, részidős alvállalkozói munka40Megkeresés után kb. 3 nappal kapcs.felvétel után 
Távmunka40Megkeresés után kb. 3 nappal kapcs.felvétel után 
Munkaidőn kívüli (utáni) munkavégzés40Megkeresés után kb. 3 nappal kapcs.felvétel után 
Jellemző ismeretek
KompetenciaSzintRészletek
Tapasztalat - IT tanácsadóTapasztaltTöbb mint 10 éves tapasztalat Nagy rendszer bevezetésében és üzemeltetés támogatásban,
Oracle - Oracle HRProfiTöbbszörös bevezetési és többéves üzemeletetés támogatás gyakorlat
Egyéb nyelvek/alkalmazások - PL-SQLTapasztaltTöbbéves PL/SQL fejlesztői gyakorlat.+ FORMS és REPORTS


Elmentenéd vagy elküldenéd ezt az oldalt? Ezt a címet használd: