Szakemberprofil - publikus adatok   (érdekel: Főállás, 40 órás alvállalkozói, Távmunka, Munkaidőn kívüli)katt ide az it2it.hu főoldalához
raktári informatikában és hardverben jártas informatikus
Privát kapcsolatfelvételMutasd ezt Önéletrajz nézetben  
Alap adatok
NévKovács Géza
RégióBudapest vagy környéke
Telefonszám kapcs.felvétel után 
Email cím kapcs.felvétel után 
Egyéb elérh. kapcs.felvétel után 
Születési év1971
Legmagasabb végz.Felsőfokú egyéb (szakirányú)
Intézmény, szak kapcs.felvétel után 
Általános információk
[nincsenek megadva általános információk]
Munkatapasztalatok
 Év (időtartam)CégSzerepkörLeírás
 2009- Csemege Match Zrtrendszergazda2009 -ben a Match átvette a vecséri telephely üzemeltetését, így jogfolytonosággal átkerültem a DHL -től. A munkám az eddig leírtakkal megegyezett, főleg az UNILOG rendszer támogatása volt, de még hozzájött a GOLD rendszer megismerése, támogatása is. A javas oracle átállás támogatása. SQL lekérdezések írása.
 1999- DHL Supply Chainwms rendszergazdaA cég az EXEL Hungaria jogutódja. A munkám a korábban leírtakkal megegyezik. Továbbra is a telephely raktári rendszerért - UNILOG - voltam felelős. Különös tekintettel a fejlesztések támogatására.
De munkáim közé tartozott az összes it eszköz, pc karbantartása. 2007 után egyedül láttam el az egész telephelyen felmerült it munkákat.
 1999- Exel Hungaria KftrendszergazdaA cég a Tibbett & Britten jogutódja. 2002 -től a vecsési telephelyre kerültem át ahol Csemege Match Zrt -nek raktároztunk A munkáim közé tartozott:
A telephelyen található számítógépek, informatikai eszközök karbantartása, a Felhasználók támogatása. A raktári rendszer felügyelete, fejlesztések tesztelés, riportok írása dataflex -n. A raktári rendszer itt is az UNILOG volt.
Az UNILOG rendszerben nagyon mély, mező, "programozói" színtű ismeretet szereztem. Én fogtam össze a raktár részéről felmerülő modósítási igényeket, ezeket egyeztettem a programozókkal, majd az elkészült programokat teszteltem, dokumentáltam, majd élesítettem. Ennek a folyamatnak köszönhetően a raktározási folyamatokban is nagyon mély ismeretekre tettem szert.
 1999- Tibbett & Britten Hungaria KftrendszergazdaA cég a TESCO -nak raktározott a soroksári telephelyén. A munkáim közé tartozott:
A telephelyen található számítógépek, informatikai eszközök karbantartása, a Felhasználók támogatása. A raktári rendszer felügyelete, fejlesztések tesztelés, riportok írása dataflex -n. A raktári rendszer UNILOG volt.
Felhasználók létrehozása, törlésa, jogosultságok kezelés unix -on és windows -n.
 1998- TelefunkeninformatikusA gyártó sori munkák, informatikai támogatása.
Vállalt munkavégzési típusok, rendelkezésre állás
Munkatípus(ok)Vállalt heti óraszámKezdésNettó díj elvárás
Főállás40Megkeresés után kb. 1 nappal kapcs.felvétel után 
Heti 40 órás helyszíni alvállalkozói munkavégzés40Bármikor kapcs.felvétel után 
Távmunka40Bármikor kapcs.felvétel után 
Jellemző ismeretek
KompetenciaSzintRészletek
[nincs megadva kompetencia]


Elmentenéd vagy elküldenéd ezt az oldalt? Ezt a címet használd: