Cégprofil  katt ide az it2it.hu főoldalához
Eastjob Személyzeti Tanácsadó
Bemutatkozás Az EastJob Személyzeti tanácsadó céget azért hoztuk létre, hogy segítséget nyújthassunk partnereinknek a munkaerő megszerzésével és megtartásával kapcsolatos problémáik megoldásában. Küldetésünk az, hogy a partnereink igényeit a legmagasabb
Privát kapcsolatfelvétel  
Cégadatok
A profil tulajdonosa munkaerő-közvetítéssel is foglalkozik
NévEastjob Személyzeti Tanácsadó
RégióMiskolc
Kontakt kapcs.felvétel után 
Telefonszám(06) 20/483-9340
Fax nincs megadva 
Mobilszám kapcs.felvétel után 
Email címpalyazat[kukac]eastjob[pont]hu
Egyéb elérh. kapcs.felvétel után 
Honlap címehttp://www.eastjob.hu

Egyéb céges információk
Aktuális állás és munkahirdetések:
SENIOR TANÁCSADÓ
IT Tanácsadó (német nyelvterületre)
Általános információk
Foglald össze céged szolgáltatásait címszavakban 

Bemutatkozás

Az EastJob Személyzeti tanácsadó céget azért hoztuk létre, hogy segítséget nyújthassunk partnereinknek a munkaerő megszerzésével és megtartásával kapcsolatos problémáik megoldásában. Küldetésünk az, hogy a partnereink igényeit a legmagasabb színvonalon elégítsük ki a személyzeti tanácsadás minden területén.
Munkánk során ötvözzük a multinacionális közvetítő és tanácsadó cégek szakmaiságát és a kis vállalatok rugalmasságát, megbízhatóságát. Tisztában vagyunk azzal, hogy a vállalati HR munka egyik legfontosabb feladata az, hogy a stratégiai célok eléréséhez, a hatékony működéshez szükséges létszám a megfelelő időben, helyen és szakmailag megfelelő minőségben a szervezet rendelkezésére álljon. Ennek megoldásában szeretnénk hatékony támogatást nyújtani mindazoknak, akik igénybe veszik szolgáltatásainkat.
Szakmai hátterünket multinacionális partnercégeknél és a személyzeti tanácsadás területén szerzett tapasztalat adja. Szolgáltatásainkkal elsősorban Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén működő partner cégeinket és az itt dolgozni vágyókat támogatjuk. A munkavállalóknak folyamatosan változó állásajánlatokkal, míg partner cégeink munkáját gyors, rugalmas és szakmailag is megalapozott szolgáltatásainkkal kívánjuk segíteni. Tevékenységeink közül kiemelném a munkaerő közvetítést és a személyzeti tanácsadást.
Közvetítés esetén a megrendelő igényeinek megfelelően már a folyamat első lépésétől az utolsóig, a követelmények megfogalmazásától a kiválasztott jelölt beillesztéséig segítséget tudunk nyújtani. Megfelelő csatornákon keresztül keressük a jelölteket, majd előszűrjük Őket, és az elvárásoknak leginkább megfelelő jelöltet/jelölteket mutatjuk be a megrendelőnek. A folyamat során végig kapcsolatban állunk a partnereinkkel és rendszeres kommunikációt biztosítunk számukra.
A tanácsadás területén belül foglalkozunk outplacement tanácsadással, karrier tanácsadással, személyzeti szervezet szabályzatainak kidolgozásával, munkakörök elemzésével, dokumentációk kidolgozásával, teljesítményértékelő rendszer kidolgozásával.
Tevékenységünk előnye az, hogy a partnerek igényeit és sajátosságait figyelembe véve, egyedi, testre szabott rendszereket dolgozunk ki, a munka során folyamatosan tartva a kapcsolatot a megrendelővel. Nálunk az Ön cége nem egy a sok közül, hanem minden egyes céget úgy kezelünk, mint stratégiai partnert, aki fontos számunkra, akinek elégedettsége a munkánkat minősíti. Ha Ön úgy érzi, tudunk segíteni a munkaerő foglalkoztatásával kapcsolatos gondjainak megoldásában, kérem, keressen meg bennünket az alábbi elérhetőségeinken. Szívesen találkozunk személyesen is Önökkel, hogy részletesebben is átbeszéljük a közös együttműködés lehetőségeit.

Cégadatok

Név: Eastjob Személyzeti Tanácsadó Bt.
Adószám: 21278251-2-05
Cégjegyzékszám: 05-06-003494/35
Reg.szám: 1295-1/2008-5500
Cím: 35225 Miskolc, Régiposta u. 16. II/207

EastJob - "a siker Önre vár"

A cég kompetencia fókuszai
KompetenciaRészletek
[nincs megadva kompetencia]

Hozzászólások -  hozzászólok PUBLIKUSAN 
[nincs még hozzászólás]


Elmentenéd vagy elküldenéd ezt az oldalt? Ezt a címet használd: