Szakemberprofil - publikus adatok   (érdekel: Részidős alvállalkozói, Távmunka)katt ide az it2it.hu főoldalához
Tapasztalt LAMP webalkalmazás-fejlesztő
Egy londoni cégnél teljesítettem 4 éven át, CMS-t, komplex nyilvántartó rendszereket fejlesztettem, melyet szintén saját fejlesztésű RBAC véd. Folyékony angol nyelvtudás!
Privát kapcsolatfelvételMutasd ezt Önéletrajz nézetben  
Alap adatok
Név kapcs.felvétel után 
RégióBudapest vagy környéke
Preferált helyBudapest, lehetőleg távmunka esetén is. A megfelelő kommunikáció érdekében elengedhetetlen a személyes konzultáció
Telefonszám kapcs.felvétel után 
Email cím kapcs.felvétel után 
Egyéb elérh. kapcs.felvétel után 
Születési év1987
Legmagasabb végz.Egyetem (szakirányú)
Intézmény, szak kapcs.felvétel után 
Általános információk
Célkitűzések 
Olyan, kapacitásomat nagy mértékben lefedő munkát keresek, melyben szükséges a kreativitás, illetve ahol megfelelő szakmai kihívásokkal is szembesülhetek.
Hobbi, szabadidős tevékenységek 
Társaságkedvelő, nyitott, barátkozó természetű ember vagyok. Ennél fogva igyekszem minél több időt barátaimmal tölteni, miközben új ismeretségeket is igyekszem kialakítani. Futok és biciklizem, mikor a jó idő engedi.
A 3 legfontosabb szakmai sikered (kikkel, milyen szerepkörben, mit értél el) 

Anglia egyik legnagyobb orvostudományi felsőokatás-képzés közvetítőjének (M&D Europe UK Ltd.) teljes jelentkezési rendszerét 100%-ban egymagam fejlesztettem, mely immár millió fontos nagyságrendben mérhető bevételhez segíti a céget éves szinten. A rendszer nagyban hasonlít a központi UCAS rendszerhez. Segítségével a portálon való regisztrációtól kezdve a gondosan logolt regisztrációs procedúrán keresztül a teljes felvételi eljárás nyomon követhető, többek között a a regisztrációs- és tandíjak kifizetése, a feltöltött dokumentumok és az egyetemek válasza is nyilvántartható. A rendszer számos aspektusból grafikus oszlopdiagramokat is készít, hogy a cég teljesítménye könnyedén megfigyelhető legyen. A főoldal jQuery kódja is egyedi fejlesztésű, nevem megtalálható az expander.js fájlban.

AFM Admin Access System:

Az idő múlásával szükségszerűvé vált, hogy a fentebb említett portál adminisztrációs felületét megnyissuk külsős adminisztrátorok számára is, akik sokrétű szempontok alapján külöböző jogosultságokat kapnak. Ez egy Role-based access control (RBAC) rendszer, mely kihasználja a PHP 5.4 új, traits funkcionalitását, ill. szintén új __call() és __callStatic() magic methodjait. Ezzel tökéletesen kiszűrhetők az illetéktelen funkcióhívások. Lehetőség van vizuális elemek megjelenését, oldalak, funkciók vagy akár egész osztályok elérését blokkolni.

Medipathways Content Management System:

Szintén 100%-ban általam írt fejlesztésről van szó. A rendszer elsődleges célja hogy a cég jellegéből adódóan sűrűn frissített weboldalakat úgy módosíthassa hozzá nem értő adminisztrátor, hogy az ne korlátozza képességemet új, esetlegesen nem várt funkciók fejlesztésében. Jelenleg több mint 10 aktív weboldalt hajt meg központilag. Működése BBCode alapú, minden oldal szerkesztése BBCode-dal fűszerezett egyszerű szövegként frissíthető. Ezáltal ha az admin csak szöveget módosítana egyszerű a dolga, de minimális (5-10 perces) felkészítéssel bármilyen webes elemet elhelyezhet az oldalon. A BBCode oldaltartalmak adatbázisban kerülnek eltárolásra, melyek első oldallátogatáskor konvertálódnak HTML formátumúvá, és kerülnek be a fájlrendszer alapú Cache-be. A rákövetkező oldalletöltések sebessége ezáltal azonos a statikus oldalakéval.
Néhány, a rendszer által támogatott oldal: http://readmedicine.com, http://medipathways.com
Milyennek látnak mások? Szerinted milyen ember vagy? 
Általában az emberek véleménye összhangban van a magamról kialakított képpel. Igyekszem mindenkihez pozitívan állni, az esetleges nézeteltéréseket tisztázni. Munkámban ambíciózus vagyok, elért sikereimet önmagam által kitűzött elvárások által értem el.
Mi az, ami motivál? 
Fontos, hogy olyan feladatom legyen, melyben van kihívás. Ez a legtöbb esetben akkor a legkézzelfoghatóbb, ha olyan projecten dolgozom, amilyet korábban még nem csináltam. Természetesen a rutinszerűnek tűnő feladatokban is megvan a potenciál, ugyanis gyakran újabb szintre emelhetőek a már létező megoldások.
Miért lenne jó egy cégnek az, ha éppen Veled lépnének kapcsolatba? 
Ugyan viszonylag széles körű tapasztalattal rendelkezem, egy webalkalmazás-fejlesztő soha nem mondhatja magáról, hogy nincs hova fejlődni. Minden fejlesztő számára akadnak területek, melyek még feltérképezetlenek. Pályafutásom kezdetéhez képest olyan szakmai fejlődésen mentem keresztül, mely meglepő annak fényében, hogy egyedüli fejlesztőként dolgoztam mindvégig. Egy tapasztalt csapatban dolgozva ez a fejlődés még látványosabb lenne. A meglévő munkamenet gyors elsajátításán túl értékes tudással is gazdagítanám cégét.
Munkatapasztalatok
 Év (időtartam)CégSzerepkörLeírás
 2008- (48 hó) kapcs.felvétel után IT DeveloperIT rendszerek fejlesztése, IT support
Vállalt munkavégzési típusok, rendelkezésre állás
Munkatípus(ok)Vállalt heti óraszámKezdésNettó díj elvárás
Helyszínen végzett, részidős alvállalkozói munka302013.01.02 után kapcs.felvétel után 
Távmunka302013.01.02 után kapcs.felvétel után 
Jellemző ismeretek
KompetenciaSzintRészletek
Pályázott szerepkör - Php/MySQL fejlesztőMegfelelő tudásszint4 év munkatapasztalat, számos terület
Pályázott szerepkör - Vezető fejlesztőMegfelelő tudásszintNéhány hónap helyi tapasztalat után
Tapasztalat - Php/MySQL fejlesztőProfi nincs megadva 
Tapasztalat - Security szakemberTapasztaltXSS-t és SQL Injectiont kivédő kódot írok, RBAC
Nyelvtudás - AngolFolyékony2 és fél év angliai tartózkodás és további 2 év távmunka kapcsolat hozománya
Adatbázis (DBMS) - MySQLProfiIndexek helyes használata, normalizált táblák, gyors lekérdezések jellemzik munkám
CMS - Egyéb CMSProfiSaját CMS rendszert fejlesztettem, mely korlátlan számú weboldalt képes központilag kezelni, jelenleg is üzemben
Fejlesztési technológiák - DOMTapasztalt nincs megadva 
Fejlesztési technológiák - AjaxProfiTöbbfelhasználós real-time táblázatkezelő rendszert hoztam létre, a Google Docs-hoz hasonlóan működik
Fejlesztési technológiák - Regexp, reguláris kifejezésekProfiA saját fejlesztésű CMS BBCode-HTML transzformátor modulja szintén 100%-ban saját fejlesztés, volt alkalmam profi szintre fejlődni
Egyéb nyelvek/alkalmazások - PHPProfi nincs megadva 
Egyéb web - PayPalTapasztalt nincs megadva 
Egyéb web - SEOTapasztalt nincs megadva 
Egyéb web - IE, FF, Opera, Chrome sajátosságokTapasztalt nincs megadva 
Design - CSSProfinem fő profil, de nem okoz gondot
Adminisztráció - Linux rendszeradminisztrációTapasztaltilyen irányú tudásom leporolása után akár bash scripteket is tudok írni
Protokollok - Web (HTTP, FTP, IRC, IPv6, ...)Tapasztalttermészetesen a HTML fejlécek használata sem okoz gondot
Security - Access Control ManagersProfiSaját fejlesztésű RBAC rendszer
Tapasztalat - Google Adwords, AnalyticsProfiGoogle Analytics ismerete


Elmentenéd vagy elküldenéd ezt az oldalt? Ezt a címet használd: