Szakemberprofil - publikus adatok   (érdekel: Főállás)katt ide az it2it.hu főoldalához
C++ és matlab fejlesztő
C++, Matlab tapasztalok űrkutatásban és az autóiparban, windows alkalmazások. - Rosetta űrprogram (KFKI - RMKI) Budapest, - ABS controller fejlesztés - tesztelés (Continental Teves fejlesztőközpont) Veszprém. - UDP alapú megbízható multicast - (LogMeIn)
Privát kapcsolatfelvételMutasd ezt Önéletrajz nézetben  
Alap adatok
NévAnisics Zsolt
RégióVeszprém
Preferált helyVeszprém, Szeged, Budapest,
Telefonszám kapcs.felvétel után 
Email cím kapcs.felvétel után 
Egyéb elérh. kapcs.felvétel után 
Születési év1965
Legmagasabb végz.Egyetem (szakirányú)
Intézmény, szakJATE fizikus
Általános információk
Iskolák, végzettségek (tól-ig, intézmény, szak, szakirány, egyéb) 
József Attila Tudományegyetem TTK Fizikus szak 1992
Célkitűzések 
Peremterületek felderítése, új ötletek megvalósítása, egyszerű és hatékony eszközök keresése a feladatok teljesítéséhez.
Munkatapasztalatok
 Év (időtartam)CégSzerepkörLeírás
 2010- LogMeInkutató fejlesztő mérnökKutatási projectek: UDP alapú megbízható multicast protokoll kidolgozása. Hibafelderítés és javítás kernel driverben.
 2008- (2009 hó)saját vállalkozástervező - fejlesztőWindows-os távirányító alkalmazás megtervezése, fejlesztése menedzselése.
Távirányító szerver kifejlesztése, a népszerűbb windows-os programok (Windows Media Player, Winamp, Itunes, Skype, ...) irányítására. Információk kiolvasása az API -k COM felületén keresztűl. A project-hez hozzátartozik még a távirányító iPhone, Android, Java és Windows CE alatti klienseinek kidolgozása is.
 2004- (2008 hó)Continental Teves Magyaroszág KftSzoftverfejlesztőSegéd programok, DLL-ek, ASAP2 protokoll elemző fejlesztése szimulációhoz. A Continental Teves SIL (Software in the Loop) típusú szimulációs környezetének, a Simulat-nak a fejlesztése. DDS tesztelés.

Windows Shell szkriptek fejlesztése a Continental verzió követő rendszerének, az MKS-nek, és a Visual C++ fordítójának a vezérléséhez.

Az ABS algoritmus egyik alapfunkciójának, a referencia sebesség számoló algoritmusnak a lemodellezése MATLAB Simulink alatt, a modell bázisú fejlesztésre való áttérés támogatásához.

Részvétel a Continental automatikus verifikációs programjának Matlab Simulink alapú mechanikai szimulációkkal való kibővítésében, a szimuláció zárt hurkúvá tételében.

XML-alapú paraméter tábla, ASAP2 olvasó DLL-ek fejlesztése a FAMOS szkriptezési képességeinek bővítésében. (Borland C++ Builder 5, open source XERCES).

Funkcionális teszt szkriptek fejlesztése FAMOS alatt. A tesztek eredményeinek kiértékelése, hibakeresés az ECU kontrolleren futó kódban (FAMOS,).

Statisztikai elemző makrók a hibakeresés megkönnyítésére. (MS Office Excel Visual Basic).

Automatikus dokumentumgeneráló rendszer használata a kód fejlesztés közben. (open source Doxygen, Graphwiz.)

más ABS, EPB white box típusú funkcionális tesztek.

 1999- (2003 hó)KFKI RMKI Technikai főosztályaTudományos segédmunkatársAutomatikus verifikációs és kiértékelő program kifejlesztése (VERA) a Rosetta Lander fedélzeti operációs rendszerének tesztelésére. Teszt leíró makró nyelv kifejlesztése, amelyik egyaránt tartalmazza a teszt parancsokat és a kiértékelő logikát is. Maga a Vera program szimultán futott egyszerre 4 PC-én, 7 példányban. A programpéldányok kliens-szerver felépítésű rendszerben, egymással tcp-ip alapokon kommunikáltak. A PC-khez egyenként két fedélzeti busz szimulátor kapcsolódott. A párhuzamosítás révén így egyszerre lehetett a fedélzeti rendszerek adatforgalmát és az orbiterrel való kommunikációt szimulálva a fedélzeti operációs rendszert tesztelni.
A teszteket kötegelve, a konfigurációk leírásával együtt batch-ből lehetett futtatni. Amivel több napos futtatásokat lehetett végrehajtani. A további adatelemzésekhez Excel makró gyűjteményt fejlesztettem ki.
Az általam kifejlesztett Vera automatikus verifikációs programot a DLR (Deutsches Zentrum für Luft- und Raumfahrt) Kölni űrközpontjának szállították le. Ez lett a hivatalos Rosetta Lander testbed szoftvere. (NI Labwindows 6.0, ANSI C, multithread, tcp-ip, activeX, DDE, MS Office Excel Visual Basic)

Telecommand szerkesztő kifejlesztése. Telecommand szerkesztő program kifejlesztése a Rosetta Lander számára (ROZI). Ezt a programot a Rosetta Lander vezérlésre használatos telecommand-ok biztonságos szerkesztésére, a fedélzeti operációs rendszer EEPROM változatának becsomagolására és felküldésére használták. Ez a szoftver is leszállításra került a DLR-nek, a fedélzeti operációs rendszerrel egy csomagban. (MS Visual Basic 3.0)

Teszt Operátor a Rosetta Lander integrációs tesztjei alatt. Három hónap a DLR-ben Kölnben 2000 nyarán az integrációs tesztelési eljárás alkalmával

Rosetta Lander EMC teszt operátor IABG-München 2000

 1998- (1999 hó)Soproni Egyetem Fizika és elektronika tanszékeTanszéki mérnökKiértékelő program a faérdesség mérések adatainak feldolgozására, megjelenítésére, statisztikák, térbeli diagrammok, érdesség és felszín arány meghatározása. (MS Office Excel Visual Basic)

Négydimenziós felületek, Möbius szalag és hipergömb megjelenítése a Mathematica program segítségével. (Mathematica)
 1993- (1994 hó)KFKI ATKITudományos segédmunkatársDigitális jelfeldolgozás, FFT analízis, korreláció számítás, képfeldolgozás. Pásztázó Alagút-mikroszkóp Laboratórium.
Vállalt munkavégzési típusok, rendelkezésre állás
Munkatípus(ok)Vállalt heti óraszámKezdésNettó díj elvárás
[nincs megadva munkavégzési típus]
Jellemző ismeretek
KompetenciaSzintRészletek
Ágazati ismeretek - Egyéb ágazatÁtfogó ismeretekŰripar, autóipar
Pályázott szerepkör - C/C++ fejlesztőMegfelelő tudásszint nincs megadva 
Pályázott szerepkör - Vezető fejlesztőMegfelelő tudásszint nincs megadva 
Pályázott szerepkör - TesztelőMegfelelő tudásszint nincs megadva 
Pályázott szerepkör - TesztmérnökMegfelelő tudásszint nincs megadva 
Pályázott szerepkör - DesignerMegfelelő tudásszint nincs megadva 
Tapasztalat - C/C++ fejlesztőProfi nincs megadva 
Tapasztalat - TesztelőProfi nincs megadva 
Tapasztalat - TesztmérnökProfi nincs megadva 
Kommunikációs képességek - ÍrásbeliProfi nincs megadva 
Nyelvtudás - AngolTárgyalási nincs megadva 
Mobilitás - JogosítványVan nincs megadva 
Mobilitás - Saját gépjárműVan nincs megadva 
Mobilitás - Mobil munkavégzésNagy mobilitás nincs megadva 
C/C++ - Borland C/C++Tapasztalt nincs megadva 
C/C++ - Microsoft C/C++Tapasztalt nincs megadva 
Tesztelés - Unit tesztelésTapasztalt nincs megadva 
Tesztelés - Funkcionális tesztrobotokProfi nincs megadva 


Elmentenéd vagy elküldenéd ezt az oldalt? Ezt a címet használd: