Állás   (Főállás, 40 órás alvállalkozói)katt ide az it2it.hu főoldalához
Senior webfejlesztő (ASP.NET, C#, MVC)
(Budapest)
Nemzetközi projekt(ek)be keresünk angolul kommunikáció képes, Microsoft technológiákban (asp.net, C#) járatos SENIOR webfejlesztőket!
Privát kapcsolatfelvétel  
Cégadatok
NévABESSE Informatikai Tanácsadó Zrt.
RégióBudapest vagy környéke
Kontakt kapcs.felvétel után 
Telefonszám+36 (1) 203 5631
Fax nincs megadva 
Mobilszám kapcs.felvétel után 
Email cím kapcs.felvétel után 
Egyéb elérh. kapcs.felvétel után 
Honlap címehttp://www.abesse.hu
Szakmai munkatársak50

Egyéb céges információk
 Kattints ide a cég profiljának megtekintéséhez
Általános információk
Általános elvárások 
Mi lesz a feladatod?
A feladatról, amin dolgozni fogsz, az alábbiakat kell (és a személyes találkozóig lehet) tudni:
 • Egy nagy forgalmú, nemetközi értékesítési oldal fejlesztésén fogsz dolgozni. Egy olyan oldalén, amit jó eséllyel az ismerőseid is használnak, vagy használni fognak. Lesz mire büszkének lenni! (Persze, ha jól dolgozol, mert különben lesz miért magyarázkodni. De ugye ez úgysem fog előfordulni? :) )
 • Gondolkoznod kell! Ez nem egy rabszolgamunka, ahol a világ másik végén specifikálják a feladatot, de ami hozzád eljut, abból már az sem derül ki, hogy rakéta hajtómű vezérlést, banki alkalmazást, vagy játékprogramot fejlesztes tulajdonképpen. Itt az üzleti problémát kapod meg, némi iránymutatással és némi kényszerrel (ld. később), és azt neked kell megértened, átgondolnod, kitalálnod, megcsinálnod, tesztelned sőt még támogatnod is üzemeltetés közben, ha kell. (Na nem mindent egy személyben, de csapaton belül bármely szerep rád találhat.)
 • Üzletileg kritikus! Nagyban játszunk. Itt ha valamit elrontasz, akkor ott percek alatt mennek a milliók a levesbe. Nem forintban, dollárban és euróban! Ez olyan hozzáállást, olyan megközelítést, olyan stressztűrést is kíván időnként, amivel rendelkezned kell, vagy ledarál a feladat!
 • Tapasztalat kell! Az előző pont alapján elméletileg ez le se kellene íni. A gyakorlati tapasztalat alapján viszont mégis kénytelen vagyok. Ide olyan emberek kellenek, akik “Láttak már karón varjút!” és képesek a funkcionalitás mellett olyan elveket is figyelembe venni a tervezésnél, fejlesztésnél, mint a nagy terhelhetőség, nagy biztonság, nagy megbízhatóság. Erre lesznek képzések, iránymutatások, de jó, ha van saját tudásod, tapasztalatod ismerd az ide vonatkozó tervezési mintákat is!
 • Csapat vezetési képességek! A feladat nem egy emberes lesz, hanem (több) team dolgozik rajta, illetve több kapcsolódó feladat is lesz. Lesznek olyan feladatok, ahol egy tapasztalt senior fejlesztőnek kell egymagában elmélyülnie, de lesznek olyanok is, ahol kapsz a hónod alá néhány junior, vagy expert kollégát, és neked az ő feladatukat kell elsősorban kiosztanod, őket kell tanácsokkal, iránymutatásokkal ellátnod, és tőlük kell a teljesítést, haladást számon kérned.
 • A dokumentáció és a levelezés nyelve angol! Ez egy nemzetközi projekt, bár a feladatok nagy részét itthon fogjuk végezni. Ennek megfelelően a feladat leírás, a specifikáció, a rendszerterv, a telepítési és az üzemeltetési dokumentációkat angolul kell elkészítened. A projekt belső kommunikációja is angol. Az esetleges kötelező képzések (secure coding, stb) nyelve is lehet angol. Ugye beszélsz, kommunikálsz annyira angolul, hogy ez ne okozzon gondot?!

Ezek nélkül nem fog menni!
Nézzük, hogy neked miben kell otthon lenned, hogy ezen pozíciók egyikét elnyerhesd.
 • Kommunikációs képesség. Nem kell nagy dumásnak lenned. De légy olyan, aki megérti a környezetét, és képes magát megértetni a környezetével: az ügyfelekkel, akik laikusok az informatikában; a beosztott fejlesztőkkel, akiknek nincs olyan széles és/vagy mély szakmai tudásuk, mint neked; és a senior kollégákkal, akik nagy tömörségű szaknyelven kommunikálnak a leghatékonyabban. Praktikus kommunikációs képességre lesz szükséged. Nem elég, hogy érthetően tudsz fogalmazni, arra is szükséged lesz, hogy ne legyél félreérthető.
 • Szakmai igényesség. Büszkék vagyunk arra, hogy szakmailag stabil, igényes, a nagyvállalati elvárásokat is teljesítő megoldásokat készítünk. És nem csak azért, mert ez az elvárás, hanem azért is, mert nekünk ez így természetes. Olyan embereket keresünk, akinek ez szintén természetes. Olyanokat, akik ezt az igényességet a beosztott fejlesztőktől és alvállalkozóktól is megkövetelik.
 • Tervezési és dokumentációs tudás és tapasztalat. Képesnek kell lenned végigvinni egy tervezési tevékenységet a koncepciótól a specifikáción, rendszerterveken át a telepítési és üzemeltetési szintig. Ha nem tudod, mik ezek, és nem csináltál még ilyet, bajban leszel!
 • Minimum 4-5 év ASP.NET C# fejlesztési tapasztalat. Olyan sebességgel kellene tudni dolgozni, ami megfelel a készség szintnek. Nem lehet minden függvénynél, tervezési mintánál a google-el kezdeni, a lényegnek mennie kell “séróból”.
 • Jelenleg webes fejlesztés során használt design minták ismerete (pl. IOC, Dependecy Injection, Monitoring, MVC, …). Itt nem lesz elég, ha ismered a szintaxist. A fejlesztés iparági tervezési minták alapján történik. Valahogy úgy, mint a csapatsportokban, amikor a csapatkapitány bemutatja, hogy akkor most a hármas figura jön, és innen mindenki tudja, hogy ki hova fut, és kinek paszol. De legalább tudni kell, hogy a 4-4-2-ben melyik poszton ki mit játszik. Itt is ez a helyzet, csak design minták használatával kapcsolatban. Nem baj, ha tudod mik ezek, mire valók, és hogy kell őket használni.
 • MVC fejlesztési koncepció / minta ismerete. Ez még az előző pont, de ezt külön kiemeltük, mert ez az alap…
 • C# mély ismerete.
 • Objektumorientált programozási paradigmák részletes ismerete (virtuális függvények, polimorfizmus, öröklés stb.)
 • Legalább 2-3 év HTML5 alapú fejlesztésben való részvétel (responsive design ismerete előny)
 • MS SQL adatbázis, illetve T-SQL mély ismerete (pl. tábla függvények, nézetek, tárolt eljárások, CTE stb.)
 • Entity Framework és LINQ ismerete
 • Javascript és/vagy AJAX tapasztalat
 • Unit teszt koncepció ismerete
 • Angol nyelvtudás, technikai szinten (dokumentáció írás, egyeztetés)

Ez jó, ha van!
 • Rendszer architektúra tervezésben való tapasztalat, részvétel
 • Javascript meta framework-ök ismerete (pl. Knockout, Angular, stb.)
 • Microsoft minősítések
 • Felsőfokú végzettség
 • Team Foundation Server ismerete
 • Fejlesztési projekt módszertanok ismerete (MSFT, Scrum, Kanban)
 • Automatizált tesztelésben szerzett tapasztalat (unit teszt, coded ui teszt, stb.)
 • PCI DSS ismerete, secure coding ismeretek
 • B kategóriás jogosítvány

Amit kínálunk
 • Versenyképes jövedelem. Ha szakmailag jó vagy, mi biztosítjuk, hogy a melóra koncentrálj, és ne arra, hogy miből lesz vacsora, lakás, autó és pénz a gyerek pelenkájára.
 • Képzések és továbbképzések. Ha mindent tudsz is a szakmából, ez egy-két éven belül el fog avulni – ha nem csinálsz vele semmit. Mi abban fogunk segíteni, hogy folyamatosan a csúcson lehess szakmailag. (Itt elképzelhető, hogy néhány training az USÁ-ban lesz. Ugye be fogsz tudni utazni?)
 • Előrelépési lehetőség. A felelősségi köröd annyit nőhet az idő előrehaladtával, amennyit képes vagy stabilan betölteni. Azzal még senkinek nem volt problémája, hogy ne lenne egy nagyobb feladat a számára, mint amit eddig csinált.
Kiegészítő információk 
Jelentkezés: Amennyiben képesnek érzed magad a munkakör betöltésére, várjuk pályázatodat (motivációs levél, angol nyelvű fényképes /hogy emlékezzünk rád az interjú után/ önéletrajz) a job@abesse.hu e-mail címre, a tárgy mezőben "Senior webfejlesztő”-ként megjelölve.
Kérjük, motivációs leveledet közvetlenül az emailbe, önéletrajzodat pedig csatolt fájlba tedd!
Elvárt kompetencia ismeretek
KompetenciaRészletek
Pályázott szerepkör - .NET fejlesztőASP.NET, C#, MVC
Tapasztalat - .NET fejlesztőASP.NET, C#, MVC
Nyelvtudás - AngolDokumentáció írás, egyeztetés
Adatbázis (DBMS) - MS SQL ServerT-SQL mély ismerete
.NET - C#4-5 év tapasztalat

Hozzászólások -  hozzászólok PUBLIKUSAN 
[nincs még hozzászólás]


Elmentenéd vagy elküldenéd ezt az oldalt? Ezt a címet használd: