Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
Clustering/Load Balancing állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. IT üzemeltető / rendszergazda
 Fő infrastruktúránk Proxmox, és OpenStack + CEPH clusteren alapszik. Főleg nyílt forráskódú rendszereket használunk, de Microsoft Windows Server alapú rendszereket is működtetünk.Üzemeltetési feladataink ellátásához rendszergazda munkatársat keresünk.
2. IT rendszerüzemeltető
 Motivált, szakmája iránt elkötelezett IT RENDSZERÜZEMELTETŐ kollégát keresünk.
3. Projektre keresek azonnali kezdéssel .net fejlesztőt
 5+ év tapasztalattal rendelkező .net fejlesztőt keresek augusztusi projektre azonnali kezdéssel. (Van rá esély, hogy folytatódhat is a projekt egy következő fázissal). Heti 4o órás munka alvállalkozói megbízással.
4. Rendszergazdát keresünk!
 Leszel az "ájtísünk" húsz órában? Szükségünk lenne egy rendszergazdára. Ha az időd nagy részében nem csinálsz semmit, csak megbizonyosodsz róla, hogy nem is kell, nem fogunk haragudni. Ha a felsorolt feladatokat el tudod látni és még jó arc is vagy...
5. Linux szerver rendszergazda, WEB programozó távmunka
 Idõszakos munkára,budapesti v környéki rendszergazda kerestetik, Linux szerver konfigurálás-üzemeltetés, PHP, JS, CGI, mySQL, Apache, Nginx ismeretekkel.SEO és webmarketing jártasság elõnyt jelent.
6. alkalmazásüzemeltető
 Állandó rendszerfelügyelet, nagy rendelkezésre állású Microsoft szerverek üzemeltetése, az IIS 7.0 üzemeltetése és az SQL Server 2008 adminisztrálása.Talpraesett, proaktív munkatársat keresünk 35 fős csapatunkba!
7. Ügyviteli webalkalmazás vezető fejlesztő
 Ügyviteli szoftvereket fejlesztő és üzemeltető cég álláslehetőséget kínál vezető fejlesztő munkakörbe.
8. Rendszerüzemeltető (Linux/LVS/Lighttpd/MySQL/PHP)
 Az arukereso.hu csapata szeretné magát egy fő főállású rendszerüzemeltetővel erősíteni, aki 6 országban működő havi 5 millió látogatót kiszolgáló árukereső szolgáltatásokat nyújtó, folyamatosan bővülő szerverrendszerünket (jelenleg 22 db) üzemeltetné.
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

1. Infrastructure and Automation Engineer
 [releváns találat] Automate everything: making mobile developers life easier with automating build and testing cycles.
2. Java Background & Web Developer
 [releváns találat] Our esteemed client, BlackRock, market-leader in investment and risk-management is looking for Java developers! If you’re looking for an intellectually stimulating position in an open and innovative environment, this one is for you!
3. Customer Operations Engineer
 [releváns találat] Cloudera is looking for a Customer Operations Engineer who has a passion for making customers successful. You will join a team of highly skilled engineers who are responsible for delivering Cloudera's support services.
4. Windows IT system administrator
 [releváns találat] KKV és Enterprise cégeknek remote és on-site rendszergazdai szolgáltatásokat végző cég keres MS Windows 2012-2016 Server administratort.
5. IT support mérnök
 [releváns találat] Agfa HealthCare N.V. is determinative player on medical digital imaging and healthcare IT market. ( www.agfahealthcare.com ). Silver Wood - IT Ltd. is the authorized hungarian distributor of AGFA HealthCare N.V. products with significant market share on o
6. Vmware infrastruktúra üzemeltetőt keresünk
 [releváns találat] Nagyvállalati Környezetbe keresünk Gyakorlattal rendelkező Vmware infrastruktúra üzemeltetőt.
7. Windows szerver - Vmware szakember
 [releváns találat] Windows szerveres és Vmware környezethez keresünk tapasztalt szakembereket Székesfehérvár-Veszprém környékéről.Elsősorban IT infrastruktúra üzemeltetési feladatok (Windows szerver, VMware, Hyper-V, Netbackup, TMG, Office 365)Projektekben való közreműködés
8. Hálózati mérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
9. Microsoft rendszermérnök
 [releváns találat] Active Directory, Exchange, Sharepoint és Lync szolgáltatások területen incidenskezelés, problémamegoldás, változáskezelés
10. Software Engineers (C#, C++)
 [releváns találat] Our client is operating worldwide in the field of Security Printing Control Systems. Their product is a Manufacturing Execution System that fills the gap between shop floor and company ERP.
11. System Engineer
 [releváns találat] We are looking for enthusiastic applicant with fluent English knnowledge to fill our System Engineer position.
12. IT-Technician for IT-support Team
 [releváns találat] Boschung EJT Kft.- IT-Technician for IT-support Team
13. Java / Python Developer
 [releváns találat] Egy dinamikusan fejlődő, adattárházakkal és üzleti intelligenciával foglalkozó tanácsadó / fejlesztő cég keres munkatársat
Szakemberek
1. Network Mgmt & Security, Linux
 CCNA R&S, CCNAS, Linux, C, Python, Nagios,, Cacti
2. Tűzfal, vpn, terheléselosztó, email, debian, zetyal, sccm, s
 ~20 éves tapasztalat az alábbi területeken:- Rendszerüzemeltetés 600 lokális klienstől 4000 kliensig országos kiterjedésű hálózatban- Hálózat, tűzfal, terhelés elosztó, végpontvédelem, email, webszerver (apache, nginx), radius, - Debian linux és MS rendsz
3. iT rendszerüzemeltetés Kisvállalkozások, cégek irodai infor
 iT rendszer/szerver üzemeltetés Cloud Nagy és Kisvállalkozások, cégek irodai informatikai rendszerek fejlesztése Irodai rendszerek üzemeltetéseInformatikai hálózatok kiépítése és üzemeltetése iT Support
4. SQL, BI, Windows
 windows, sql, erp szakértő
5. Fejlesztő, Kutató, Projektvezető
 10+ év gyakorlat webfejlesztésben. nemzetközi projektekben
6. Renszergazda
 Rendszergazda, Windows és Linux szerverek beállitása, üzemeltetése,gépek szervizelése -szoftver vagy hardver stb.
7. Rendszeradminisztrátor / rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
8. rendszergazda
 Rendszergazda , 2 éves kliens illetve hálózati tapasztalattal , Certificates: Microsoft Azure Expert Track Stormshield Network Administrator
9. Peter Toth
 Call or text me for more information. 20/533-1438 it2it@tcp.hu
10. Microsoft rendszergazda
 Microsoft szerverek felügyeletével foglalkozó rendszergazda vagyok.Nagyvállalati környezetben és kisebb cégeknél is dolgoztam rendszergazdaként és rendszermérnökként az elmúlt 6 évben.
11. Senior Principal Oracle Consultant, Technical Architect, OCP
 General Profile:Team leader and senior principal technical consultant for over 17 years focusing on Oracle product implementations, customisations and upgrade projects as Principal Technical Consultant
12. Drupal tanácsadó
 Drupal tanácsadó. A Drupal Mozikönyv megalkotója. A PHPConf, Web és Drupal Konferenciák egyik főszervezője. A Magyar Drupal Egyesület tiszteletbeli elnöke.
13. support mérök
 Oracle DBA, Aruba, FortiNet, Linux, Networking, SAP bázis, Asterisk, APEX, VmWare
14. szoftverfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
15. Linux/Unix/Windows üzemeltető rendszergazda
 Linux szerverek, cluster-ek, azokon futó szolgáltatások, vékonykliens rendszerek kiépítése, üzemeltetése/fejlesztése.
16. PHP fejlesztő, Android fejlesztő, Unix rendszergaz
 [nincs megadva leírás]
17. Junior Rendszergazda
 Mindennapi munkám során Linux rendszereken dolgozok, tudásom napi szinten bővítem. Virtualizációt használok különféle környezetek kialakítására és tesztelésére.
18. linux sysop / devop
 magas rendelkezésreállású, nagy forgalmú infrastuktúra tervezés, üzemeltetés, fejlesztői környezet kialakítása, CI, php, shellscript, mysql, python
19. Rendszeradminisztrátor
 [nincs megadva leírás]
20. Javascript/React/Nodejs/PHP/iOS/Android fejlesztő
 Custom development, pre-development planning, focusing on real value and usability.
21. Üzemeltetési vezető
 [nincs megadva leírás]
22. IT Szakember
 Több mind 5 éves tapasztalom van Project Manager területen. Több mind 10 éves tapasztalom van IT rendszerek üzemeltetésben és implementácioban ide beleértve különbözõ vállalat irányitási és ticket rendszerekben is: Dynamics, Navision, ERP, Buggzill
23. Rendszergazda Linux
 Részmunkaidős, távolról végezhető állást keresek. Java részt esti elfoglaltsággal, de heti pár alkalommal munkaidőben is megoldható feladatvégzés. Első sorban RHEL, CentOS, Debian ismeretekkel rendelkezem. Apache webszerverrel és MySql adatbáziskezelővel.
24. Hálózati üzemeltetés, szerverek konfigurálása
 Elsősorban üzemeltetéssel, szerverek menedzsmentjével és biztonságtechnikai megoldásokkal szeretnék hosszútávon foglalkozni. Azonban nem áll tőlem messze a fejlesztő világ sem, ahol a DevOps szemléletet tartom mérvadónak.
25. Linux rendszergazda
 Nem fér ide.http://torig.hu/torig.hu/files/torok_CV.pdf
26. IT Tanácsadó, Konzulens
 2011 óta IT biztonsági konzulensként jellemzően nagyvállalatoknál, bankoknál tanácsadással, supporttal foglalkozó, minősített, fiatal, agilis személy.
27. SharePoint szakértő, fejlesztő; Oracle Siebel szakértő
 [nincs megadva leírás]
28. Linux rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
29. Rendszergazda
 Windows 2000-2012, SCOM 2007, SCVMM 2008, DPM 2010-2012, Exchange 2003, SQL 200-2008, AD, Hyper-V, Failover Clustering, VMware vSphere 5.0, Backup rendszerek üzemeltetése
30. Linux rendszergazda, hálózati adminisztrátor
 Több éve foglalkozom Linux rendszerekkel, hálózatok/hálózati eszközök installálásával, üzemeltetésével és karbantartásával.
31. Rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
32. Linux rendszermérnök/rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
33. Linux rendszermérnök / Hálózati mérnök
 [nincs megadva leírás]
34. Linux/Unix adminsztrátor, Oracle DB admin
 [nincs megadva leírás]
35. SAP Basis, Authorization, DC Manager
 [nincs megadva leírás]
36. CV
 [nincs megadva leírás]
37. Linux rendszergazda (nagy terhelésű webes clusterek)
 Nagy terhelésű webes clusterek, webkiszolgálók üzemeltetése Linux platformon, több kontinenses node-os tapasztalattal.
38. IT manager
 IT manager és Windows System Administrator munkakörben kivánok tovább lépni, a meglévő szaktudásomat (Windows- Exchange Server, AD szolg., felhasználók kezelése, hálózati eszközök, routerek, switchek konfigurálása és karbantartása) felhasználásával.
39. IT vezető - szakmai háttérrel
 Webes technológiák üzemeltetése és fejlesztése
40. tapasztalt IT szakember
 IT szakember 4+ éves Linux adminisztrációs tapasztalattal (3rd level) állást keres lehetőleg Budán.Magas rendelkezésre állásű szerverek üzemeltetésése (Veritas), professzionális shell / perl scripting ismeret (fizetett megrendelések)
41. Windows admin, level 3
 [nincs megadva leírás]
42. MSSQL/MySQL DBA
 Jelenleg MSSQL és MySQL DBA ként dolgozom. Emelett a munkafolyamatok autómatizálását elõsegítõ tool-okat is fejlesztek, valamit dokumentációkat a folyamatok leírásáról. Team Lead-je vagyok 5 DBAnak.
43. Rendszermérnök
 [nincs megadva leírás]
44. IT Project Manager
 Munkám során üzleti célom rövidtávon az online szektorban működő vállalatok befektetéseinek megtérülése, hosszútávon pedig a vállalati információs rendszerek irányításán keresztüli sikeres projektvezetés
45. Tapasztalt Windows, Linux rendszerüzemeltető
 Hálózati és rendszerüzemeltetési feladatokat keresek elsősorban távmunkában, megfelelő ajánlat esetén főmunkaidőben távoli munkavégzéssel. GNU/Linux, Windows szerverek, VOIP ( asterisk ), nemzetközi hálózatok, Cisco, Cisco Asa...
46. szoftvermérnök; Linux vagy Novell szakértő
 C, C++, beágyazott szoftverfejlesztés; Novell, OES (Open Enterprise Server), fürtözés, cluster, eDirectory, NetWare, ZENworks Configuration Management; Linux; Python, Perl, awk, bash, assembly, tűzfal, LAN, WAN, SAN, NAS, iSCSI, hálózatfelügyelet, Na
47. Oracle database administrator
 Tapasztalt Oracle adatbázis adminisztrátor vagy Oracle 10g, 11g ismeretekkel, unix/linux/windows környezetekben.
48. Rendszermérnök, rendszergazda
 Linux és windows rendszerek építése, üzemeltetése alvállalkozóként vagy részidőben.
49. MS rendszer üzemeltető
 Microsoft alapú rendszerek üzemeltetése, SQL szerverfarmok üzemeltetése
50. Rendszergazda, több éves tapasztalattal
 [nincs megadva leírás]
51. Microsoft rendszermérnök
 Microsoft, VMware rendszermérnök, MCITP - Enterprise Administrator, Database Administrator, Database Developer, Enterprise Messaging, Vmware VCP-410
52. Lotus Domino rendszergazda, fejlesztő
 15 éves Lotus Domino gyakorlattal rendelkezem, és számlaképes, saját céggel. Az IBM hivatalos partnere, és alvállalkozója vagyok 10 éve. Rendszergazdai feladatok-, fejlesztések-, migrációk-, szakmai konzultációkban állok rendelkezésre.
53. rendszermérnök
 Főleg wintel területen dolgozom, mint rendszermérnök. Össze Microsoft OS és egyéb termékek tervezése,implementációja és üzemeltetése (SCCM,SCOM,SCVMM,MOM) Rendelkezem Citrix és Appsense tudással, HyperV és ESX továbbá XenServer ismeretekkel is.
54. IT szakember széleskörű ismerettel
 Nyugalom, biztonság, szakértelem. Széleskörű informatikai, számviteli és pénzügyi tapasztalat– mely kiterjed ERP és egyéb IT projekt- és csapat-irányításra, oktatásra valamint fejlesztési, MS és Linux üzemeltetési területre egyaránt
55. Általános rendszergazda
 [nincs megadva leírás]
56. Unix Rendszergazda
 Linux és BSD rendszerekkel 5+ éves tapasztalat.Bash és Perl scriptelés magas szintű ismerete.Veszprém környéke, vagy jelenleg távmunkát válalok. Mivel nappali tagozatos hallgató vagyok.
57. MS rendszermérnök
 Minden, ami Microsoft-orientált IT - tervezés, fejlesztés, üzemeltetés akár nagyvállalati szinten is
58. Fejlesztési vezető, terméktervező
 Wordpress weboldalaktól a Magento webáruházon át ügyviteli rendszerek és mobil fejlesztésekig tudok terméket és projektet vezetni. SCRUM, Kanban (és egyéb agilis megközelítésekben) nagy tapasztalatom van.
59. Rendszergazda, Web fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
60. IT rendszermérnök
 Windows szerverek és kliensek üzemeltetése, karbantartása, fejlesztése
61. Solaris, Linux szakértő
 Solaris és Linux rendszerek üzemeltetése, fejlesztése. Biztonsági tanácsadás, fejlesztés, audit előkészítés. Real-Time Linux és Unix rendszerek, mikrokontrollerek. Arm alapú mikrokontrollerek programozása C-ben. RTOS.
62. Rendszermérnök
 Linux, Windows átfogó ismerete, VMware vitrualizáció ismerete, HP szerver/storage portfólió átfogó ismerete.
63. Információbiztonsági szakember
 információbiztonsági audit, tanácsadási, szabályozási és oktatási gyakorlat (ISO 27001, Ibtv.);vezetői tapasztalat;sokoldalú informatikai és biztonsági tapasztalat (üzemeltetési gyakorlat, adatbáziskezelés, programozási ismeretek, web fejlesztés, biztonsá
64. IT Security mérnök 15 éves nagyvállalati tapasztalattal
 [nincs megadva leírás]
65. IT manager
 [nincs megadva leírás]
66. Server és hálózati infrastruktúra
 Windows, Linux, LAN/WAN/SAN,WLAN, hálózat és serverfelügyelet, tűzfalak, adatbiztonság, AD, DNS, proxy, tartalomszűrők, levelezőserverek, virtualizáció,...
67. C fejlesztő
 Magas rendelkezésre állású, idõkritikus szerver oldali telekommunikációs(VoIP) applikációk fejlesztése
68. rendszermérnök
 Microsoft windows szerver, exchange, mssql (MCP vizsgák), linux/unix (suse, redhat solaris), novell netware, os x tudás. Struktúrált hálózat tervezési és építési gyakorlat. Vezetési tapasztalat, Számlaképesség, saját gépkocsi.
69. Linux rendszergazda
 Számomra fontos a csapatban való dolgozás és a másokkal való jó együtt mükődés. Mindig törekszem a leggyorsabb és legprofibb munkára. Sok helyen sikerült már tapasztalatot gyűjtenem különböző területeken.8 éve foglalkozom Linux alapú szerve
70. IT Specialist
 Rendszerüzemeltetõ, szerver/kliens-rendszerek adminisztrátora, PenTester
71. Rendszergazda/Infrastruktúra/Üzemeltetés
 Informatikus szerű valami lennék 10+ éve.Infrastruktúra tervezés, rendszer üzemeltetés és hasonló dolgokkal a puttonyban.
72. Tapasztalt webprogramozó
 Vállalom weblapok, webalkalmazások készítését, frontend/backend programozást.
73. Nagy vállalati rendszergazda (MS)
 MS alapú infrastruktúra teljeskörű üzemeltetése, fejlesztése nagyvállalti környezetből hozott tapasztalatok alapján. Részletekért kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
74. Rendszergazda nagyvállati tapasztalattal
 MSSQL 2000, 2005, 2008; Windows server 2000, 2003, 2008; Virtuális szerverek és sok egyéb; 10 éves tapasztalat
75. Linux rendszer adminisztrátor
 Több, mint 9 éves gyakorlattal rendelkezem Asterisk, LAMP, mail, MySQL, PostgreSQL és egyéb Linux rendszerek adminisztrálásában. Dolgoztam hosting és pénzügyiszektorban is. Nagy gyakorlatot szereztem 99,99%-os SLA üzemeltetésben.
76. Alap
 [nincs megadva leírás]
77. IT vezető
 Mellékelt önéletrajzomból kitűnik, hogy sokéves szakértői és vezetői tapasztalattal rendelkezem az informatika területén. Munkámban mindig is a kihívást láttam, folyamatosan az új lehetőségek feltárására törekedtem.
78. rendszergazda
 Webes alkalmazások üzemeltetésében gyakorlott rendszergazda
79. Microsoft rendszermérnök
 MCITP 2008 Enterprise,(MCSE NT4/W2K/W2K3) Exchange,Sharepoint, TMG/ISA tapasztalatHálózat, SAN technológia, storage és mentési rendszerek
80. perl programozó, linux sysadmin
 Perl programozó és rendszergazda több mint 10 éves tapasztalattal.
81. rendszermérnök
 HP ASE/Mase; MS MCSE/MCTS; Vmware VCP
82. itse
 [nincs megadva leírás]
83. OmnIT
 [nincs megadva leírás]
84. rendszerüzemeltető, integrátor
 Nagyvállalati rendszerek tervezésében, bevezetésében és üzemeltetésében szerzett többéves tapasztalat.
85. MSSQL adminsztrátor, fejlesztő
 MCDBA minősítésű MSSQL admin + T-SQL fejlesztő.NET fejlesztő
86. rendszermérnök
 windows hálózatok, ad, exchange, dpm, isa/iis. antivírus megoldások, blackberry enterprise server, virtualizációs megoldások. üzemeltetési gyakorlat.
87. Rendszermérnök, fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
88. Szenior Microsoft Rendszermérnök
 Szenior Microsoft Rendszermérnök
Exchange, alapinfrastruktúra, virtualizáció, security
89. Hálózati mérnök
 IP hálózati mérnök nemzetközi tapasztalattal, folyékony angol és alap német nyelvtudással. Ismert eszközök, technológiák: Juniper Netscreen tûzfalak, Cisco router-ek, switch-ek, BlueCoat Proxy szerver.
90. IT manager
 [nincs megadva leírás]
91. Webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
92. Linuxorientált informatikus
 [nincs megadva leírás]
93. rendszergazda, programfejlesztő
 Linux szerverek telepítése, üzemeltetése, scriptnyelvek használata, programfejlesztés
94. Rendszergazda
 Rendszergazda vagyok Windowstól Linuxig.Fúrás faragástól a Weblapig.
95. Rendszergazda
 Linuxos szerverek (debian, centos foleg), LAMP, mail, samba.Windows kliensek (95-98, 2k-xp, Vista-W7)XEN virtualizacio
96. IT Rendszermérnök
 Informatikai rendszertervezés, problémamegoldás, system security, backup-recovery, clustering, virtualizáció, banki biztonsági szintű megoldások
97. Senior Linux üzemeltető
 Széles spektrumú - Linux és Windows - és általában gazdag mûszaki tudásbéli eszköztárral rendelkezõ, kreatív, rugalmas és motivált üzemeltetõ.
98. Java/Jee fejlesztő
 Java, Jee rendszerek fejlesztése. Ejb3, web servicek, oracle, adatbázis tervezés.
99. Rendszergazdai és rendszerüzemeltetési szolgáltatások
 Vállaljuk irodai és ipari informatikai rendszerek teljes körű felügyeletét, üzemeltetését. LAN hálózatok tervezését, kivitelezését, utólagos bevizsgálását mérési jegyzőkönyvvel igazolva. Weboldalak, webportálok elkészítését.
100. PHP fejlesztő több éves tapasztalattal
 PHP fejlesztésben több éves szakmai tapasztalat, irodai és távmunkában egyaránt. Jártasság objektum-orientált programozás, keret és templaterendszerek használatában.
1. IT Team Leader, Senior Systems Engineer
 [releváns találat] Kommunikáció, bizalom és szakértelem
2. rendszergazda, webfejlesztő
 [releváns találat] Teljes körű rendszergazdai tevékenység: hálózat építés, szerver üzemeltetés (Windows, Linux), kliens felügyelet. Webfejlesztés, kereső optimalizálás, webáruház üzemeltetés, webdesign.
3. Rendszeradminisztrátor
 [releváns találat] Több éves üzemeltetői tapasztalattal rendelkező rendszergazdaként vállalom cégek Microsoft oldali rendszereinek üzemeltetését, fejlesztését, karbantartását. (számlaképes)Hyper-V, Failover Cluster, AD, Exchange, SCCM, SCOM,
4. Consultant - virtualisation
 [releváns találat] Expert Consultant on the virtualisation field with in-depth experience of VMware and Microsoft virtualisation solutions and linked technologies.
5. System engineer
 [releváns találat] Data manager, BCP/DRP, Data Backup system,IT operation, Microsoft, Linux, Cisco, XenServer, XenApp, Arcserve
6. munka
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
7. Termék tervező, Rendszermérnök, SharePoint specialista
 [releváns találat] Jó kommunikációs készségû fiatal (nem pályakezdõ) szakember, aki szeret új célokat kitûzni és azokat elérni.Eddigi ismereteim: SharePoint rendszerek kiépítése; Dokumentum és Munkafolyamat irányító rendszerek kiépítése, bevezetése nagyvá
8. IT üzemeltető
 [releváns találat] Nagyvállalati szerver és hálózat üzemeltetésben több éves jártasságú szakember. Project, folyamatszervezés és implementációs tapasztalatok. MCITP Enterprise Administrator és VCP minősítéssel.
9. IBM POWERi szakértő, Vision HA, IT Project management
 [releváns találat] 16 éves IT rendszerszintű tapasztalat, AS/400, iSeries, POWER rendszerek ismerete. ITIL vizsga, ISO27001 Auditori tapasztalat, COBIT, CISA
10. Java fejlesztő
 [releváns találat] J2EE fejlesztõ.
11. Rendszergazda
 [releváns találat] Szállodai informatikában 11 éves gyakorlat
12. Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
13. üzemeltető rendszermérnök, support-vezető
 [releváns találat] 1996 óta dolgozom és foglalkozom napi szinten számitógép hálózatok és szolgáltatások tervezésével, valamint informatikai és biztonsági rendszerek üzemeltetésével és integrálásával. MS és Novell rendszerek, Lotus, WEB, LAN, WAN, Support
14. hálózat, rendszermérnök
 [releváns találat] hálózat, rendszermérnök
15. Junior Rendszergazda állást keres!
 [releváns találat] Jó hardver, program és (szerver) operációs rendszer ismeretek, tapasztalat ezek kezelésében. Pontos, precíz munka, magamra és munkámra is igényes vagyok. Informatika érettségi, és felősokú OKJ-s rendszergazda végzetséggel rendelkezem.
16. Üzleti Intelligencia, adatbázis szakértő
 [releváns találat] BI / DWH / ETL tanácsadó, fejlesztő
17. rendszeradminsztrátor/rendszergazda
 [releváns találat] IT üzemeltetés,tervezés,fejlesztés
18. Unix Solaris,HP-UX,Linux,AIX rendszergazda
 [releváns találat] Unix Solaris,HP-UX,Linux,AIX rendszergazda több mint 10 éves tapasztalattal villamosmérnök kiváló angol nyelvtudással rendelkezõ telekommunikációs nagyvállalatoknál szerzett tapaszatlattal. Több száz szerver adminsztrációját (Oracle Sun Cluster HA
19. ORACLE 10g OCE, 11g OCP
 [releváns találat] Career Objective:To constantly strive towards learning new skills and improving existing ones as an Oracle DBA and in term provide with efficient and productive service of good quality. I am currently living in Vác, Hungary.
20. Virág Róbert, Adatbázis adminisztrátor
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
21. Linux rendszerüzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
22. Rendszerüzemeltető, Rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
23. MS SQL / Access fejlesztő
 [releváns találat] MCDBA, MCSE, minősítésekkel rendelkezem, évtizedes rendszergazdai és programozási gyakorlat. Elsősorban távmunka vagy másodállás lehetőséget keresek, de más konstrukció is érdekelhet. Beszéljük meg...
24. Linux Rendszermérnök RHCE
 [releváns találat] RedHat és CentOS linux rendszerek üzemeltetése, integrációja, RHCT, RHCSA és RHCE képesítéssel. Üzemeltessen MS Windows liszensz mentes informatikai infrastruktúrát vírusmentes környezetben.
25. IT Specialist / Grafikus
 [releváns találat] www.elektronistan.com/adamszabo/cv_eng.pdf
26. Senior Oracle DBA
 [releváns találat] 11 éve foglalkozom Oracle termékek adminisztrálásával, többek között DB 7,8i,9i,10g,11g RAC illetve Dataguard környezetben,valmint IAS 9i,10g Soa Suite 10g clusteres és standalone környezetbe, BI EE 10g clusteres és standalone környezetben.
27. rendszermérnök, it vezető
 [releváns találat] MS és linux rendszerek üzemeltetése. IT management. Nagyvállalati tapaztalat (200 szerver felett:))
28. Linux rendszergazda, php programozó
 [releváns találat] Több mint 10 éves Linux rendszergazdai, UNIX szerver üzemeltetési tapasztalat, számos Linux és UNIX operációs rendszer ismerete, gyakorlat. Magas rendelkezésre állású Linux szerverek üzemeletetése, konfigurálása, Linux cluster rendszerek tervezése, üzemel
29. linux rendszermérnök
 [releváns találat] 12 éves professzionális linux tapasztalat, Debian, RedHat, SuSE stb. apache, tomcat, java, Oracle, samba, php, mysql, clusterezési technológiák (LVS, drbd, hb, keepalived, VMware cluster stb) virtualizáció(VMware,Xen,KVM) hálózati prolémák gyors megoldása
30. Rendszermérnök (MCSE, MCITP, MCTS)
 [releváns találat] Microsoft alapú infrastruktúra üzemeltetésével tervezésével foglalkozom közel 10 éve. Windowsos domain, ISA szerver, Exchange, Sharepoint, Project, Hyper-V üzemeltetésében, telepítésében van tapasztalatom.
31. MSSQL Server 2000,2005,2008,R2 WindowsServer 2003, clusterek
 [releváns találat] MSSQL adatbázisok tervezése, létrehozása, karbantartása, üzemeltetése, scriptelés, teljesítményhangolás
32. rendszergazda
 [releváns találat] - heterogén, tobb száz munkaállomás üzemeltetése
- it hálózattervezés és üzemeltetés
- webes ismeretek
- tűzfalak (zorp gpl) ismerete
- egyéb hálózati szoftverek ismerete (microsoft és linux alapokon egyaránt)
33. Computer Hardware Technician
 [releváns találat] Javítok és karban tartok számítógép rendszereket és laptopokat. Optimizálom az Operációs rendszereket és fejlesztettem / javitom a számítógépeket és alkatrészeiket.
34. IT manager
 [releváns találat] IT manager közel 6 év közép-európai regionális informatikai vezetői tapasztalattal multinacionális környezetben
35. Tapasztalt Oracle DBA (erős Unix/Linux háttérrel)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
36. Adatbázisok
 [releváns találat] Fő profilom az MS SQL Server 2000, 2005
T-SQL nyelven scriptek írása, adatbázisok mentése, visszaállítása, jobok, triggerek, nézetek, függvények készítése applikálása.
37. Misrosoft, linux IT inrastruktúra, üzemeltetés, Hardware
 [releváns találat] Rendszergazdai, üzemeltetési tapasztalat Microsoft és Linux platformon. Ms 2003, exchange, isa, apache, sqlErős folyékony angol, szóban-írásban.
38. Oracle és Sql Server DBA
 [releváns találat] Multinacionális cégeknél több terrabyte-s távoli (amerikai és ázsiai) Oracle és Sql Server adatbázisok mûködtetése, optimalizálása, fejlesztés támogatása.Fejlesztők szerver oldali forrásainak optimalizálása, review.
39. IT consultant,Bankkártyás Rendszergazda, rendszer programozó
 [releváns találat] IT consultant, Rendszergazda,IT alkalmazás üzemeltetési szakértő, rendszerprogramozó, KTC, B24, ATM, POS, Java SE/ME
40. ASP.Net fejlesztő
 [releváns találat] ASP.Net, AJAX. Net,MS SQL,T-SQL,AJAX, Javascript, DHTML, TFS 2008, VS 2008
41. rendszergazda, hálózat építés üzemeletés
 [releváns találat] rendszergazda, hálózat építés üzemeletés, szerverek telepítése (failover cluster, server 2003, server 2008 ) Domain controller telepítés , Hyper V technológia, DNS,DHCP serever telepítés konfigurálás, active directory telepítés ,konfigurálás....
42. Adatbázis fejlesztó / administrator
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
43. Senior C++ developer/Project manager
 [releváns találat] A highly ambitious and analytically skilled problem solver with a wide range of experience in Telecommunication sector. Result oriented, driven by the passion to always succeed and act proactively. Able to work on own initiative and as part of a team.
44. Rendszergazda és/vagy IT Consulens
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
45. IT Specialista
 [releváns találat] Magas szintű technikai csapat irányítása, ahol hasznosíthatom a meglévő technikai tapasztalatomat. Kifejezetem szeretem a mozgalmas munkahelyeket, ahol a külső ügyfelekkel is kommunkálni kell, ahol a napi gyakorlat része a döntések hozatala.
46. Tapasztalt rendszeradminisztrátor
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
47. IT vezető, több mint 10 éves gyakorlattal
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
48. Linux admin
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
49. Profile
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
50. IT szakember, rendszergazda, SQL, C# programozo
 [releváns találat] Programozo analitikus és müszaki informatikai végzettséggel, alkalmazott elektronika és telekomunikáció szakon szezett mérnöki képesítéssel, több éves szakmai gyakorlattal rendszergazdai, wireless hálózat, biztonságtehnikai, Database Developer, SQL és C#
51. Senior Oracle DBA
 [releváns találat] Senior Oracle DBA
52. CV
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
53. Rendszergazda.Programozó.Üzemeltető
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
54. Unix rendszergazda
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
55. Minden (PHP Mysql Windows Server Rendszergazda)
 [releváns találat] Szoftverfejlesztés (C#/VB .Net, PHP) Rendszertervezés, rendszer mérnők (Microsoft)
56. Netware Rendszergazda
 [releváns találat] Tapasztalt Novell Netware rendszergazda, Zenworks és Groupwise ismeretekkel.
57. Windows BO rendszergazda
 [releváns találat] Nagyvállalati környezetben a BO csapat tagjaként veszek részt Windows alapú szerverek és az azokon futó alkalmazások üzemeltetésében.
Cégprofilok
1. biztributor Kft.
 A biztributor modern, független, 17 nemzetközi gyártót képviselő IT biztonsági, hálózati és virtualizációs disztribútor cég.
2. EU Tűzfal – Gravicom Kft.
 Kis- és középvállalatoknak a következő IT biztonsági szintjük eléréséhez automatikusan működő vállalati kezelőfelületeket-, felhőből menedzselhető európai biztonsági szintű díjnyertes vállalati kibervédelemet adunk.
3. Itex Solutions Kft
 Leginkább úgy tudnám megfogalmazni a munkámat hogy: IT Szaktudás értékesítéssel foglalkozom. Van egy rendszergazdai lábam klasszikus admin feladatokkal. Illetve heti 40 órás melók multiknál. Jelentős fizetéssel. :)
4. E-Group ICT Software Zrt.
 Az E-Group 25 éve piacon lévõ, innovatív magyar vállalat. Ügyfeleink elsõsorban a pénzügyi-, energia- és kormányzati szektorban tevékenykednek.
5. Ecostudio Informatika Kft.
 Egy fiatal, ötletekkel teli (gyakran maximalizmusra hajlamos) csapat vagyunk, akik azért fogtunk össze, hogy mindazt amiről eddig úgy gondoltuk "jobban tudnánk csinálni", azt meg is csináljuk. Cégünk több éve a piacon van, de mi nem elégedtünk meg a közé
6. Babilon Informatika Rendszerház Kft.
 Rendszergazda szolgáltatásunk folyamatos támogatást biztosít a napi informatikai teendők (szerverek, hálózatok és kliensek) ellátásától a bonyolult (cluster) rendszerek felépítéséig valamint szerverhosting szolgáltatást is biztosítunk.
7. OfficeIT Kft.
 Cégünk szolgáltatásai: Informatikai rendszerek üzemeltetése, IT támogatás, IT Outsource, hardver-szoftver licensz értékesítés, hálózat építés, szoftver fejlesztés
8. Cégprofil
 Viszonylag friss digitális kommunikációs ügynökség vagyunk, de már számos projektet tudhatunk magunk mögött. A webfejlesztésen kívül egy speciális területként bankinformatikával is foglalkozunk.
9. 2Bits Creative Websolutions Kft
 Korunk informatikai problémáira, igényeire manapság számos általános, gyorsan beszerezhető szoftver vagy rendszer létezik. A mi célunk ezzel szemben más. Munkáink, feladataink során minden esetben a megrendelő igényeit tartjuk szem előtt.
10. madeIT.hu Informatika Kft.
 IT Security szakembert keresünk linux/unix tapasztalatokkal.
11. Defweb Kft.
 Fejlesztési, rendszergazdai és hosting szolgáltatások Microsoft és nyílt forrású rendszereken.
12. ASP Kft.
 Cégünk mobil-marketinggel, telemetrikai szolgáltatásokkal, és big-data (adattárház) technológiákkal foglalkozik. Fejlesztéseinket PHP-ben, néhány projektet Java (JSP) környezetben végezzük. Saját Android és iOS applikációk fejlesztésével is foglalkozunk.
13. Priority Queue Consulting
 Priority Queue Consulting Limited is a boutique software consulting company specializing in planning, managing, and developing bespoke web applications and high-performance backend systems.
14. Technologix Systems
 A Technologix Systems egyedi igényekre szabott webes üzleti rendszerek fejlesztésében szerzett több éves tapasztalatát kamatoztatva szállít szoftveres és IT infrastruktúra megoldásokat, nemzetközi és hazai ügyfelek számára.
15. KBC Securities Magyarországi Fióktelepe
 1999 óta nyújtunk internetes értékpapír-kereskedelmi lehetőséget ügyfeleink részére, saját fejlesztésű szoftverekkel.
16. Digitalhelp
 Professzionális Rendszergazda Szolgáltatások, és IT megoldások magánvállalkozásoknak, és nagyvállalatoknak egyaránt. Informatikai eszközök értékesítése, egyedi számítógépek 3 év garanciával.
17. BIG FISH Internet-technológiai Kft.
 A BIG FISH 1998 óta a magyar webes piac meghatározó szereplõje. Csapatunk számos cégnek és intézménynek készítette el webes arculatát és fejlesztette weboldalát, vagy webáruházát.
18. Bit and Pixel Kft.
 Web alapú alkalmazások, egyedi, speciális üzleti igényeket kiszolgáló munkafolyamat vezérlők, dokumentum menedzsment rendszerek, SaaS alkalmazások tervezése, kivitelezése.
19. Symlink Kft.
 Professzionális egyedi szoftverfejlesztés, tervezés, tanácsadás! Precíz mérnöki tervezés, pontos és gyors kivitelezés!Nyelvek: Java / J2EE / C / C++ / C# / .NET / ASP / MCU (Atmel) Területek: ERP rendszerek, Desktop / Server/ Beágyazott rendszerek!
20. IT Services Hungary Kft.
 Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
21. 4Drops
 [nincs megadva leírás]
22. Harasoft Kft.
 A megbízható társ a szoftverfejlesztésben és IT project-ekben
23. ProData Consult Hungary Kft.
 A ProData Consult a világon egyedülállóan egy olyan nemzetközi informatikai tanácsadó hálózat, mely az egész világra kiterjedően képviselteti magát. Cégünk hírnevét a több éves tapasztlattal rendelkező, hozzáértő tanácsadói garantálják.
24. AdmiNetwork Hungary Kft.
 Professzionális IT megoldások mindekinek.
25. GBnet 2008 Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 Online-, Offline alkalmazásfejlesztés, Weboldal-, portálfejlesztés , CMS rendszer, Marketing, Domain, Tárhely, Rendszerüzemeltetés, Linux, Windows Server 2000-2008, Heterogén Hálózatok, .net, php, mssql, mysql
26. CodePlay Kft.
 A CodePlay Kft. pénzintézetek és nagyvállalatok IT projektjeinek tervezését és kivitelezését végzi.
27. SZÁMALK Zrt.
 A SZÁMALK Zrt. tagjaként a SZÁMALK Továbbképzés magas szintű számítástechnikai és menedzsment oktatások és ehhez kapcsolódó oktatási szolgáltatások egyik legszélesebb palettáját nyújtja mind egyéni, mind pedig vállalati ügyfeleinek.
28. SEEBURGER Informatikai Kft.
 piacvezető üzleti integrációs megoldásszállító, EAI és B2B integráció, elektronikus adatcsere (EDI) megoldások
29. ARPANET Kft.
 [nincs megadva leírás]
30. Netacademia Oktatóközpont
 A NetAcademia Oktatóközpont az IT-biztonság és a Microsoft-mérnöktovábbképzés területén Magyarország egyik vezető informatikai felnőttoktatási intézménye. Hivatalos etikus hekkerképzést kizárólag mi szervezünk.
31. Flexibile Bt.
 IT Expert
32. Achron Informatika
 [nincs megadva leírás]
1. Peet & Cook Kft.
 [releváns találat] Rendszerintegrátor
2. MSCI
 [releváns találat] Cégünk pénzügyi döntéstámogató eszközök fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik. Az ügyfeleink között a világ legnagyobb intézményi befektetőit tartjuk számon, így termékeink meghatározó szerepet töltenek be a pénzügyi világban; index-üzletágunk ped
Termék és megoldás profilok
Nincs találat.
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. IT üzemeltető
 Követelmények: - hivatásos szolgálati jogviszony, illetve ennek hiánya esetén a hivatásos állományba vételhez szükséges feltételeknek történő megfelelés, - felsőfokú szakirányú végzettség (informatikai diploma), - rendszerüzemel
1. SW Engineer
 [releváns találat] Our client (Security Systems for Banknote printing) is looking for SW Engineers in Budapest (.NET/C#/C++, Agile, Scrum, Design patterns). The new team will develop the next generation of their product.