Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
PHP állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Senior PHP fejlesztő
 Az alábbiaknak megfelelően keresünk csapatunkba Senior PHP fejlesztőket: Feladatok: - Webes alkalmazások tervezése, fejlesztése, tesztelése- Alkalmazások dokumentálása- Projektek menedzselése
2. PHP Szoftverfejlesztő
 - Innovatív dokumentumkezelő szoftver fejlesztése- Együttműködés a projektvezetővel és a vezető szoftverfejlesztővel a projekt és a szoftver megtervezésében- Részvétel a kódolásban, a tesztkoncepció kidolgozásban, tesztek automatizálásában
3. Developer Manager-t keresünk!
 Sokoldalú fejlesztő csapatunk széles perspektívával rendelkező irányítót keres. Ha legalább olyan jól tudsz delegálni, mint megvalósítani, türelmes vagy, és ujjal mutogatás helyett felelősséget vállalsz, kellesz nekünk!
4. Gyakornok / junior programozói álláslehetőség
 Gyakornokot, illetve junior programozót keresünk, részmunkaidőben. PHP, MySql, HTML5, CSS3, jQuery ismerete szükséges. Előny: OOP, MVC szemlélet, Android, GIT ismerete, NetBeans vagy Eclipse,Photoshop. info@tapirx.com
5. PHP programozó munkatársat keresünk
 Folyamatosan fejlődő fejlesztési üzletágunk bővítésére keresünk PHP programozó, szoftverfejlesztő munkatársat, teljes munkaidőre.
6. Weblapfejlesztőt, programozót keresünk
 Feladat: Ügyfeleink weblapjainak elkészítése, módosítása, javítása
7. Tapasztalt PHP programozót, szoftverfejlesztőt keresünk
 Folyamatosan fejlődő fejlesztési üzletágunk bővítésére keresünk PHP programozó, szoftverfejlesztő munkatársat, elsősorban teljes munkaidőre.
8. PHP fejlesztőt keresünk (symfony)
 FMG.co.humegbízható, precíz fejlesztőt keresünk.
Külső állásajánlatok (az alábbi állásokat nem az it2it-n adták fel, de relevánsak, ezért megjelenítjük őket)

1. Agilis PHP / JavaScript fejlesztő
  
2. PHP fejlesztő
 Egy teljesen új, innovativ platform felépítése az alapoktól, Laravel keretrendszerben, együtt dolgozva a többi fejlesztővel és sitebuilderrel.Az általad írt programkód megfelelő dokumentálása, tesztek...
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

9. Backend PHP fejlesztő kifutó projekt befejezéséhez
 Egy 80%-ban kész rendszert kell befejezni, komplex adatbázislekérdezéseket módosítani, kiegészíteni, a befejezett modulokat összekötözgetni.
10. Informatikai cég fejlesztő munkatársat keres!
 Jelentkezz ha magabiztosan ismered... - a webes kliens oldali technológiákat(HTML5, CSS, JavaScript, jQuery, stb...) - relációs adatbázisokat (pl. MySQL, MSSQL)
11. Programozó munkatárs
 A MediaSales Kft. munkatársat keres Programozó pozícióba.A MediaSales Kft. a Mediago Holding csoport tagja, egy olyan független média tanácsadó szervezet, mely a médiatulajdonosok piacszerzési törekvéseit támogatja hirdetéssel és tanácsadással.
12. Webfejlesztő (PHP - Backend) állás
 Webfejlesztő (PHP - Backend) állás Dinamikusan fejlődő, budapesti székhelyű cég főállásba keres PHP programozót. Feladat: egyedi rendszerek fejlesztésében részvétel.
13. Senior PHP Programozó fejlesztőt keresünk
 Senior Programozó fejlesztő 8 pályakezdő php fejlesztő mellé vezető fejlesztőnek
14. Startup vállalkozásunkba PHP/MySQL programozót keresünk
 Induló e-commerce-el foglalkozó startup vállalkozásunkba keresünk programozó munkatársat eseti vagy részmunkaidős megbízással.
15. Senior PHP és webfejlesztő
 Az elmúlt 10 évben sikeresen és maximálisan elláttuk ügyfeleink igényeit, viszont a mára már megnövekedett igények miatt ezt nem tudjuk teljesíteni létszámbeli fejlődés nélkül. Ezért nemzetközi cégünk fejlesztőket keres a következőkben megf
16. Opencart fejlesztőt keresek webáruház projektekre
 Opencart szakértőt keresek webáruházak fejlesztésére. Elvárások: Opencart rendszer és a pluginok ismerete Opencart fejlesztői gyakorlat PHP ismeret és gyakorlat Amit nyújtani tudok:Folyamatos megrendelések. Kedvező projekt arányos bérezés.
17. PHP/MySQL fejlesztő
 Évek óta működö, megbízható, dinamikusan fejlődő budapesti pénzügyi vállalkozáshoz keresünk az informatikai csapatba PHP fejlesztőt.
18. PHP fejlesztő
 PHP fejlesztőt keresek saját projektre. Olyan emberre van szükségem, aki: megbízható, pontos és dokumentál.
19. PHP fejlesztő munkatársat keresünk
 Sporttáplálkozással foglalkozó nemzetközi vállalat webáruházakon keresztül történő értékesítésének folyamatos fejlesztéséhez, piacvezető pozíciójának fenntartásához PHP fejlesztő munkatársat keres.
20. Symfony
 Webfejlesztőt keresek alkalmi munkákra.Jelentkezni az info@4info.hu email címen lehet. A jelentkezéshez mellékeljen kérem 10 saját referencia munkát.
21. Tapasztalt Drupal fejlesztő projekt munkára
 Tapasztalt Drupal fejlesztőket keresek 4 hónapos projekt munkára az egyik partnerünkhöz. Részletekért érdeklődni a peter.foldes@kellyservices.hu e-mail camen vagy a +3613017854-es telefonszámon lehet.
22. Tapasztalt Drupal fejlesztőt keres a BIG FISH
 Magyarország egyik leglátogatottabb Drupal alapú portáljának továbbfejlesztéséhez keresünk erős PHP 5 OOP szemlélettel rendelkező fejlesztőket hosszú távra.
23. Senior PHP fejlesztőt keres a BIG FISH
 Webes szoftvereket tervezel, fejlesztesz és tesztelsz? Mély ismeretekkel rendelkezel a PHP 5 és az SQL adatbázisok terén? Gyorsan meg tudsz tanulni bármit, ami szükséges egy adott probléma megoldásához?
24. Sitebuildert keresünk
 Budapest XI. kerületi webfejlesztő cég keres sitebuildert munkatársat. A munka jellege alkalmazotti, heti 5 nap, 40 óra.
25. PHP fejlesztő
 Külföldi cég PHP programozókat keres, otthonról végezhető munkára. Az állás betölthető főállásban is de részmunkaidőben is. Bérezés órabérben vagy project alapon. Izgalmas, változatos projectek.
26. 4 órás PHP MySQL programozói állás!
 IT vezetőnk mellé keresünk fejlesztő kollégát belvárosi irodánkba, meglévő, turizmussal foglalkozó portáljaink általános fejlesztésére!
27. PHP webfejlesztői állás Budapesten
 A hazai és külföldi utazási piacon egyaránt jelen lévő innovatív internetes vállalkozás munkatársat keres webfejlesztő munkakörbe Budapesten.
28. PHP fejlesztő
 PHP Fejlesztőket keresünk az Emarsys Tech Startup budapesti K+F irodájába!
29. Frontend developoer
 Társaságunk fejlesztõi csapatába, (budapesti és debreceni munkahelyre egyaránt) keresünk fõállású FRONTEND FEJLESZTÕ, SITEBUILDER munkatársakat.
30. Senior PHP programozó/fejlesztő álláslehetőség
 Az informatikai piacon évek óta stabilan jelenlévő, webes fejlesztésekkel, programozással foglalkozó magyar tulajdonú vállalkozás budapesti irodájába a fenti pozícióba keres munkatársakat.Fő feladatok: Webáruházak, weboldalak tervezése,fejlesztése.
31. Projektmenedzser/Vezető fejlesztő
 A hazai és külföldi utazási piacon egyaránt jelen lévő internetes utazási vállalkozás munkatársat keres projektmenedzser/vezető fejlesztő munkakörbe.
32. PHP programozó
 Pécsi cégünk tapasztalt PHP programozót keres pénzügyi alkalmazások fejlesztéséhez. Elvárások: PHP+Mysql, Javascript, Ajax ismeretek.
33. PHP senior programozó
 PHP senior programozókat kereüsnk, akár azonnali belépéssel.
34. Informatikai cég keres PHP fejlesztőt project alapon!
 Fiatal energetikus informatikai cég keres PHP fejlesztőt project alapon! amit elvárunk: -leinformálhatóság -szakmai előélet -legalább 3 év tapasztalat amit nyújtunk: -folyamatos munkavégzés -változó feladatok -versenyképes bé
35. Webáruház
 Joomla alapokon nyugvó webáruház karbantartásához, továbbfejlesztéséhez keresünk teljes munkaidős munkatársat.
36. PHP/MySQL alapon KTV-NET-TEL admin rendszer
 PHP/MySQL alapokon keresünk fejlesztőt ktv-net-telefonos árazó számlázó és ügyfélnyilvántartó rendszerhez. Magyar cég, rugalmas, ambíciózus, jelenleg 3 fős fejlesztő csapat, összesen kb. 30 fő ha érdekel küldj részletes önéletrajzot.
37. PHP Programozói állás Debrecenben
 Debreceni irodánkba akár AZONNALI kezdéssel munkatársakat keresünk
38. PHP fejlesztő
 Az LMS e-tan Kft. PHP fejlesztőt keres.Elvárások: PHP, MySQL, XHTML, CSS, JavaScript, jQuery magas szintű ismerete, fejlesztői tapasztalat. Fizetés megegyezés szerint. +3670/3819735
39. Drupal programozó
 Drupal rendszerek fejlesztésével foglalkozó cégünk tapasztalt fejlesztőt keres teljes munkaidős állásban
40. PHP fejlesztő
 Az Auditpont.hu Online számviteli / CRM szolgáltató keres PHP fejlesztõt a saját fejlesztésû ERP / CRM rendszerének folyamatos fejlesztésére.
41. Webfejlesztőt keresünk mobil app integrációs tapasztalattal
 Cégünk mobilalkalmazások fejlesztésével foglalkozik, melyeknek gyakran része a webes megjelenés is. Csapatunk bővítéséhez, teljes munkaidőre, tapasztalt webfejlesztőt keresünk.
42. Főállású webfejlesztő
 A hazai és külföldi utazási piacon egyaránt jelen lévő internetes vállalkozás munkatársat keres webfejlesztő munkakörbe.
43. PHP programozó, webfejlesztő (főállás, Gödöllő)
 Szeretnél egy új állást? Szeretnéd felmérni a tudásszínted? Jelentkezz! Részletek: http://www.netgo.hu/web/programozo/
44. Remote Website Development Team Leader
 Arboreus Online Training Services, one of Europe’s fastest growing edtech startups with 4 full-time employees, an off-shore software development team and 60,000+ customers is seeking to fill the position of Remote Website Development Team Leader.
45. Junior JAVA fejlesztő Budapesten, azonnali kezdéssel
 Junior Java fejlesztőt keresünk budapesti irodánkba nemzetközi projektek fejlesztéséhez. Szakmai tapasztalat nem elvárás, csak egy erős alap JAVA tudás.
46. Php, html, web, javascript, valamint ruby fejlesztőket keres
 HTML, web, php, javascript és ruby fejlesztőket keresünk csapatunkba napi 8 órás munkvagézésben . Ha jól megy a programozás, ha szeretsz csapatban dolgozni, ha vannak jó ötleteid, akkor itt a helyed!
47. web és facebook alkalmazás fejlesztőt keresünk
 HTML, CSS, PHP, MySQL, Flash programozásban jártas fejlesztőt keresünk statikus és dinamikus oldalak, Facebook alkalmazások és játékok fejlesztésére. Frissen végzett diplomások jelentkezését is várjuk!
48. Symfony állásajánlat nettó 300.000 + bonusz
 Symfony 1.4 fejlesztőket keresünk, webdesign+sitebuilder (CSS, BUILD, PS) kompetenciákkal.
49. webfejlesztő - Szallas.hu
 A Szallas.hu rendszereinek fejlesztéséhez, azok folyamatos optimalizálásához keresünk gyakorlott webfejlesztőt.
50. Webfejlesztő/Sitebuilder
 A vállalat: Cégünk szabadidővel és életstílussal foglalkozó, az online vásárlás és az online marketing területén tevékenykedő, ütemesen fejlődő nemzetközi vállalat, a Rebate Networks Gmbh tagja. Megalakulásunkat olyan elsőrangú vállalatok támogatták, ak
51. Junior Php fejlesztő London
 (e-kereskedelem) A munkaadóról: London székhelyű e-commerce viszonteladó, folyamatosan bővülő számú Magento alapú Weblapokkal / jelenleg számos baba- és gyermekáru szegmensen céloz német és francia nyelvű célközönséget.
52. PHP fejlesztőt keresünk
 [nincs megadva leírás]
53. PHP alkalmazásfejlesztőt keresünk
 Hosszútávú projekten dolgozó csapatunk bővítéséhez keressük új, tapasztalt kollégákat.
54. PHP programozó,
 Feladatok: részvétel a programozási csapat munkájában (fejlesztés, tesztelés, support) folyamatos koordinálás a fejlesztési csapat tagjaivalkapcsolattartás a külföldi és belföldi ügyfelekkel
55. PHP fejlesztő
 A HND Online Kft. webfejlesztőt keres Dunakeszin lévő irodába.
56. Online foglalási rendszer fejlesztés, turisztikai alkalmazás
 Az YToN a turisztikai ipart látja el webes informatikai alkalmazásokkal. Akit keresünk: gyakorlott és tapasztalt webprogramozókat, akik jártasak a webes fejlesztések és adatbázisok területén. OO szemlélet ismerete szükséges.
57. Webdesigner/ Programmierer
 Unsere Shopsoftware gehört zu den verbreitetsten im deutschsprachigen Raum. Wir sind stetig wachsendes Unternehmen und arbeiten mit allen bekannten Unternehmen der Branche zusammen - und wir wollen mehr und dafür benötigen wir Sie!
58. Ügyviteli webalkalmazás fejlesztő
 Ügyviteli szoftvereket fejlesztő és üzemeltető cég álláslehetőséget kínál fejlesztő munkakörbe.
59. Ügyviteli webalkalmazás vezető fejlesztő
 Ügyviteli szoftvereket fejlesztő és üzemeltető cég álláslehetőséget kínál vezető fejlesztő munkakörbe.
60. PHP fejlesztő
 Újonnan induló, komoly látogatószámot célzó portál "zöldmezős" fejlesztésnek induló csapatába keresünk kihívásokat szerető, innovatív gondolkodású web (php) fejlesztőt.
61. Programozot keresünk
 Software Engineer wanted, employment 20-40%, offices based in Zürich, remote working possible Employment as: Student Assistant, payment on hourly base. Range: Programming Web and iPhone Skills: php, html, mysql javascript, objective-c, cocoa, content mana
62. LibreOffice és/vagy Linux szakértő, fejlesztő
 Irodai szoftverek/Linux desktop magas fokú ismerete, fejlesztés/üzemeltetés (Windows szerver környezetben is). Specifikációk kidolgozása, OOo build fejlesztés, eszköztár készítés és egyedi sablonok szerkesztése, fejlesztése.
63. PHP fejlesztői állás - Debrecen
 PHP fejlesztőket keresünk Debreceni munkavégzéssel. Várható kezdés: Szeptember
64. Programozót keresünk!
 Budapest, II. kerületben levő IT fejlesztő cég főállású dolgozót keres sűrgősen programozó munkakörbe (perl).További információért hívja a 06-30-330-2303 telefonszámot, vagy küldje el fényképes önéletrajzát a job@hungary.com e-mail címre!
65. e-kereskedelem
 E-kereskedelemmel foglalkozunk. Keresünk webfejlesztő munkatársat.Problémamegoldó képesség, rugalmasság, kreativitás jelemezzen! CV-t és Referenciát kűldj elsőnek!
66. PHP fejlesztőt keresünk (TheCook)
 Ha webes fejlesztő vagy és szeretnél egy jó csapat tagjaként nézd meg ajánlatunkat. Ha úgy érzed egymásnak találtak ki minket, írj nekünk! http://www.thecook.hu/developer/
67. PHP, JAVA fejlesztő
 PHP, JavaScript programozót keresünk, Yii framework ismerete előny.Ami még kell: közepes szintű angol nyelvtudás (nyelvvizsga nem kell, jó kiejtés se fontos, csak értsd meg az angol dokumentációt, és tudj angolul írásban fogalmazni).
68. Enigma Webstúdió .NET fejlesztőt keres
 Te vagy az emberünk, ha:- több éves .NET fejlesztésben számított gyakorlatod van- tudsz elsősorban webes referenciákat mutogatni- akkor sem jössz zavarba, ha esetleg PHP feladatot kapsz
69. Webfejlesztő munkatárs - Budapest
 VI. kerületi munkahelyre keresünk főállásba PHP fejlesztőt.
70. Kreatív ügynökség in-house Web-fejlesztőt keres
 Feladatok: - statikus és dinamikus web-oldalak készítése PSD terv alapján - CMS portálok fejlesztése - Nyílt forráskodú CMS rendszerek testreszabása, módosításajelentkezés: allas@kreativmuhely.hu
71. Senior php programozó
 Multinacionális partnerünk 5 fős fejlesztői csapatába keresünk tapasztalt php programozót! kellemes környezet, remek hangulat, Izgalmas feladatok, előrelépési lehetőség, kedvező fizetés!
72. Szoftverfejlesztő nemzetközi vállalathoz
 A Cafeteria szolgáltatások piacán több éve sikeresen tevékenykedő nemzetközi hátterű ügyfelünk számára, budapesti központi irodájába keresünk SZOFTVERFEJLESZTŐ munkatársat Feladatok A vállalat üzleti folyamatait támogató alkalmazások
73. Webfejlesztő, PHP programozót keresünk teljes munkaidőbe
 Jelentős piaci pozícióval bíró full service online ügynökség ügyfélkörének folyamatos bővülése miatt, tapasztalt PHP programozót keres teljes munkaidőbe.
74. PHP Programozói munkalehetőség
 min. 2 éves szakmai tapasztalaterős OOP ismeret, PHP és JavaScript oldalon (utóbbinál tudj API-kat készíteni keretrendszer nélkül is, ne ragaszkodj jQueryhez, vagy más szörnyetegekhez). crossbrowser technológiák alapos ismerete
75. programozó, CMS fejlesztéshez
 Budapesti cég programozót keres kreatív munkára
76. Php programozó
 Webes alkalmazásfejlesztéshez programozót keresünk, online tesztfelveveő alkalmazás fejlesztésére. Hosszabb távra (legalább 1 év), Budapest, Mammuthoz közeli irodába, esetleg távmunkában.
77. PHP fejlesztőt keresünk főállásba
 15 éves, húsz fős webes fejlesztőcégünk, az Erba 96 Kft. keres PHP vagy Perl ismerettel, legalább 3 éves tapasztalattal rendelkező fejlesztőt. Szakmai kihívásokat, egyedi projekteket, motiváló fizetést kínálunk. Cégünk főképp webes alapú egyedi fejles
78. AJAX EXT JS programozót keresünk
 EXT JS/Postgres alapokra épített CRM rendszer továbbfejlesztésére keresünk kollégát. Távmunka vagy helyszíni munkavégzés. (Új fejlesztések: naptár, imap email kliens frontend)
79. Symfony fejlesztő
 Az alábbi technológiákban tapasztalt munkatársakat keresünk rugalmas főállásba.

80. PHP fejlesztőt keresünk
 [nincs megadva leírás]
81. Webfejlesztő, PHP programozó, SEO szakember (Kecskemét)
 Webfejlesztőt keresünk kecskeméti székhelyű informatikai céghez.
82. Front-end developer (PHP5/JavaScript/Usability/SEO)
 We’re looking for an experienced front-end developer to join our team. You will be building complex web applications based on PHP on top of a custom JavaScript framework and implement HTML markup and CSS across our sites.
83. Főállású PHP programozó
 PHP programozó kerestetik minimum fél év gyakorlattal. Versenyképes jövedelem, jó csapat, kihívások!
84. PHP fejlesztő
 PHP fejlesztőt keresünk!
85. Internetes Alkalmazás Fejlesztőt Keresünk
 Internetes Alkalmazás Fejélesztőt Keresünk!
JOOMLA, PHP-MySQL, Java, HTML, CSS ismeretekkel
86. PHP fejlesztői állás
 Cégünk a Rayfield Kft. E-kereskedelmi oldalak fejlesztéséhez tapasztalt PHP programozókat / fejlesztőket keres fő állásba, budapesti munkavégzésre. Az önéletrajzokat fizetési igény megjelölésével az alábbi címre várjuk: incze.tamas@rayfield.hu.
87. PHP programozó, webfejlesztő (Gödöllő)
 NetGo.hu Kft. (Gödöllő) főállású PHP programozót, webfejlesztőt keres !
88. PHP programozó
 Budapesti online kommunikációs ügynökség php fejlesztőt keres teljes munkaidőre.
89. Web programozó
 [nincs megadva leírás]
90. PHP programozó kerestetik!
 Cégünk a Megaweb olyan informatikai vállalkozás, mely elsősorban saját alkalmazások fejlesztésével alapozza meg piaci helyét mind belföldi, mind a nemzetközi viszonylatban.Fiatalos csapatunkba gyakorlott PHP programozót keresünk, 8 órás munkaviszonyba.
91. PHP fejlesztő
 Médiaportálok, vállalati portálok, kereskedelmi rendszerek és egyedi online alkalmazások fejlesztéséhez keresünk elsősorban PHP, HTML5/CSS, JavaScript, AJAX technológiákat alaposan ismerő, jQuery környezetben jártas webfejlesztőt.
92. sharepoint munkatársat keresünk
 Építőanyag nagykereskedelmi cég, sharepoint programozó munkatársat keres. Teljes állásban, részmunkában vagy tanácsadóként.SQL programozási nyelv ismerte fontos feltételek, PHP programozási ismeret előnyt jelent.
93. PHP fejlesztőket keresünk
 Webáruházak készítésével foglalkozó cég III: kerületi irodájába tapasztalt PHP fejlesztőket keres.MagentoCommerce ismerete előny, de nem feltétel. Site builder tapasztalat szintén előny, ha táblázat mentes kódot tudsz alkotni.
94. PHP programozó
 Keresünk a Nyugati határszélre Szombathelyre egy kreatív és önllóan dolgozni tudó PHP programozót! Te vagy a mi új munkatársunk, ha pörög az ujjad alatt a kód, nem dobod el a billentyűt munkaidő után, hanem befejezed az aktuális feladatod.
95. külsős programozót keresünk ad hoc munkákra
 Kis reklám és design stúdió keres állandó külsős munkára programozót. Elvárások: html, sitebuild (css is) php, javascript, megbízhatóság.Küldj referenciákat és árlistát az info@nomico.hu-ra, vagy hívd Sas Gabriellát 30/6940340-n!
96. PHP-programozót keresünk
 Feladatok: Meglévő PHP keretrendszer továbbfejlesztése (rendszerkövetés), Ajax felületek kialakítása (adminisztrációs felület)Szakmai feltételek: Több éves programozói tapasztalat PHP Portál-keretrendszer fejlesztésében és üzemeltetésébenElőny: Linux rend
97. php mysql profi csapat
 Budapesti központú portálüzemeltető cég programozó csapatot keres hosszútávú együttműködésre, komplex weboldalak, portálok fejlesztésére, azonnali kezdéssel.
98. php fejlesztő
 Tapasztalattal rendelkező php fejlesztőt keresünk.Munkavégzés helye: BudapestJelentkezésed a berecz.balazs@ideonod.eu címre várjuk.
99. PHP programozó munkatársat keresünk
 Médiaportálok, vállalati portálok, kereskedelmi rendszerek és egyedi on-line alkalmazások fejlesztéséhez keresünk elsősorban PHP, SQL, HTML/CSS, JavaScript, AJAX technológiákat alaposan ismerő, Linux és Apache környezetben jártas fejlesztőket.
100. Webfejlesztő
 Egy újszerű projekt fejlesztéséhez tapasztalt webes (php/MySQL) programozót keresünk távmunkára.
1. PHP webfejlesztőt keresünk Symfony2 tapasztalattal
 [releváns találat] Hello, Webalkalmazások fejlesztésével foglalkozunk. Budán van az irodánk. Teljes munkaidős webfejlesztői állást ajánlunk. Feladatok Egyedi web alkalmazások tervezése és készítése csapatban Nem elvárás diploma több éves szakmai tapa
2. PHP Symfony2 Developer
 [releváns találat] Our Client is a San Francisco based company. We are looking for PHP DEVELOPER (SYMFONY2 FRAMEWORK)
3. Frontend fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Keressük bővülő csapatunkba azt a frontend fejlesztőt, aki az online világot játszótérnek látja, de véresen komolyan veszi.
4. Frontend fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Hogy tartani tudjuk a nemzetközi piac tempóját, jelenleg egy tapasztalt frontend fejlesztőre van szükségünk, állandó vagy projektmunkára. A legújabb frontend technológiák ismerete mellett legyél precíz, hatékony és érzékeny a részletekre.
5. ViVeTech Kft. Webfejlesztői pozíció állásajánlat
 [releváns találat] Stabil, pályázati háttérrel és nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező cég szoftverfejlesztőt keres ergonómiai és műszaki verifikációs virtual reality szoftverinfrastruktúra web-alapú frontendjének kifejlesztéséhez.
6. Webfejlesztő, PHP programozó munkatársat keresünk
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
7. Fejlesztő
 [releváns találat] - Delphi fejlesztői tapasztalat (minimum 1-2 év), referencia munkák - SQL ismeretek - Front- és backend fejlesztés (PHP) - Adatbázis fejlesztés, karbantartás (Oracle, MySQL) - HTML, CSS, Ajax, JavaScript, SOAP, XML gyarkorlati ismerete - Pontos, ig
8. IT Support
 [releváns találat] IT Support (telefonos és online helpdesk) munkakörbe keresünk munkatársat. Domain és tárhely szolgáltatásokkal foglalkozunk.
9. Balatonfüredre keres frontend fejlesztőt a Virgo!
 [releváns találat] Balatonfüredi irodánkba frontend fejlesztőt keresünk!
10. Rendszergazda
 [releváns találat] A Virgo Systems rendszergazdát keres a seven24 üzletágának jelenlegi csapatába!
11. Android mobilalkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] Android mobilalkalmazás programozókat keresünk Debrecenbe, akik annyira elhivatottak a programozás iránt, hogy már zöldülnek #A4C739 kód szerint és növekszik a robot antennájuk.További információ a http://jobs.ozeki.hu/index.php?owpn=217 oldalon.
12. állásajánlat - webfejlesztő, PHP programozó
 [releváns találat] A jacsomedia – kreatív vizuális megoldások – csapata felvételt hirdetgyakorlattal rendelkező web fejlesztő, PHP programozó munkakörbe. A feladat: HTML programozás, CSS programozás, web fejlesztés (PHP, JavaScript), web szerkesztés, weboldal t
13. JavaScript fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
14. PHP, Java, Python, iOS fejlesztőket keresünk
 [releváns találat] Tapasztalt PHP, Java, Python, iOS fejlesztőket keresünk németországi munkavégzésre (különböző városokba). Versenyképes fizetés.Részletes információk a konkrét lehetőségekről:http://confabs.de/en/jobs.html
15. Senior PHP fejlesztő / Düsseldorf
 [releváns találat] Profi Senior PHP fejlesztőt keresünk Düsseldorfi munkavégzésre. Remek a fizetés (60.000€/év), szuper a csapat és a német nyelvtudás nem szükséges!Érdekel? Jelentkezz email-en: linn.loeffler@confabs.derészletek angol nyelven: What you’ll be
16. Java Web Developer
 [releváns találat] The Superyachts.com creative office in Budapest is looking for a talented and motivated web developer to join our team. Ideal candidate will have passion for web and be curious to experiment with different cutting edge technologies and tools.
17. ExtJS fejlesztő
 [releváns találat] Új munkatársat keresünk ExtJS fejlesztő pozícióba!
18. php programozót keresünk
 [releváns találat] Budapesti cég projektjei megvalósításához legalább 1 éves gyakorlattal rendelkező PHP programozót keres Symfony2 keretrendszer ismerettel. Kérjük küldje el önéletrajzát emailben, melyben részletesen ismerteti eddigi szakmai tapasztalatait.
19. Yii fejleszto
 [releváns találat] Yii PHP Framework fejlesztot keresunk projektmunkakra, tavoli munkavegzessel. Fenykepes oneletrajzokat referencia munkakkal az allas@datanetsystems.hu cimre varunk.
20. Webfejlesztő
 [releváns találat] Nemzetközi projektekre főállású webfejlesztőket illetve gyakornokokat keresünk.
21. IT munkatárs - rendszergazda állás
 [releváns találat] Számítástechnikai kisvállalkozás keres rendszergazdai feladatok ellátására, Windows és Linux szerverek üzemeltetésére munkatársat.
22. Carnation Group System Administrator kollegát keres
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
23. PHP Developer (Berlin, Germany)
 [releváns találat] At least 2+ years of professional exp, PHP, MVC, Zend, Magento, XML, JavaScript, MySQL, Ajax, ERP (e.g. Pixi, OpenERP, CAO-Faktura, SAP oder Microsoft Dynamics NAV), experience in 1 additional programming language (e.g. Java .NET, C, Python, visual basic,
24. PHP programozó
 [releváns találat] Dinamikusan fejlődő kreatív és webfejlesztő ügynökségünk programozó csapatába keresünk önállóan dolgozni tudó PHP szoftverfejlesztőt aki nem riad vissza az új technológiáktól, kihívásoktól. Részletek a www.senscms.hu/karrier oldalon.
25. Webfejlesztő
 [releváns találat] Magyarország vezető online kereskedelmi és közösségi portál csoportjához, a Habostorta Kft-hez (brands.hu, citybrands.hu, liners.hu, klassz.hu, addel.hu) keresünk PROGRAMOZÓ munkatársat.
26. PHP Programozót keresünk
 [releváns találat] Pénzügyi, számviteli ismeretekben jártas PHP programozót keresünkAlkalmazás- és szoftverfejlesztő munkakörbe tapasztalt php-s vagy erős pénzügyi, számviteli ismeretekkel rendelkező programozókat keresünk.A munkavégzés helye: Budapest III, heti 40 órás mun
27. Webfejlesztő-PHP programozó
 [releváns találat] Budapesti V. kerületi (Deák tér, Bazilika mellett) székhelyű informatikai cég keres Webfejlesztő-PHP programozót.
28. JavaScript fejlesztő
 [releváns találat] Javascript munkára keresünk fejlesztőt, a munka távmunkában is végezhető.
29. Senior PHP fejlesztő Ázsiában
 [releváns találat] Dél Ázsia vezető online áruháza keres tapasztalt PHP fejlesztőket.
30. Junior web fejlesztő
 [releváns találat] Kelet-Magyarország legdinamikusabban fejlődő IT cégeihez keresünk junior fejlesztőket.
31. Senior PHP Állás kiemelkedő lehetőségekkel
 [releváns találat] Responsibilities include backend/frontend development, creating APIs for various external (e.g. mobile) clients, writing unit and functional tests and technical documentations. The workplace scores a 9/12 on the Joel Test.
32. junior fronted fejlesztő
 [releváns találat] A HPS Digital, prosperáló online reklámügynökség keres frissen és progresszíven gondolkodó, webes frontendek fejlesztésben, felhasználó felületek tervezésében már jártas fejlesztőt. Persze kizárólag olyat, akinek az alkotás öröm!
33. Frontend fejlesztő
 [releváns találat] A HPS Digital keres frissen és progresszíven gondolkodó, webes frontendek fejlesztésben, felhasználói felületek tervezésében már jártas front-end fejlesztőt. Persze kizárólag olyat, akinek az alkotás öröm!
34. Industrial Internet | GE Heathcare
 [releváns találat] Lenne kedved Scrum csapatban dolgozni? Mi GE-vel egy globális framework projekt megszervezésén dolgozunk, ami 100+ fejlesztőt hív munkába. Katt a linkre infókért: https://www.hippocrates.hu/001/opening_industrial_internet_2014/oii.php
35. Webfejlesztő gyakornok
 [releváns találat] Webfejlesztő gyakornokot keres bővülő magyarországi csapatába az amsterdami székhelyű The Widget Company, budapesti munkavégzéssel. Cégünk fő profilja SmartTV alkalmazások fejlesztése, illletve weboldalak és Facebook alkalmazások
36. Fiatal webfejlesztőt keresünk startup projektekbe
 [releváns találat] Fiatalos, innovatív vállalat keres webfejlesztő munkatársat.Ha szereted a pörgést, és szívesen foglalkozol internetes startupokkal, illetve érdekelnek az innovatív technológiák, és a munkától sem ijedsz meg, akkor köztünk a helyed!
37. Fejlesztés
 [releváns találat] Egyetemista vagy főiskolás php webfejlesztőt keresek www.tarskereso-oldal.hu alakításához. pxmeister@gmail.com Skype: tarskozvetiteshu
38. Webfejlesztő munkatársat keresünk
 [releváns találat] Nemzetközi egészségügyi szolgáltató cégünk budapesti irodájába keresünk webfejlesztő munkatársat. A munkavégzés lehet részmunkaidős, és teljes munkaidős is, a jelentkező igényeitől és szabadidejétől függően.
39. Sitebuilder
 [releváns találat] Programozókat/sitebuildereket keresünk azonnali munkakezdéssel. Elvárások: felelősségvállalás, önálló és csapatban való munkavégzés, kifinomult szépérzék, proaktivitás, HTML, XHTML, DHTML, CSS3, MySQL, JavaScript, XSL, Flash ActionScript.
40. Php programozó / fejlesztő
 [releváns találat] Online fejlesztésekkel foglalkozó csapatunkba PHP programozókat / fejlesztőket keresünk egyedi projektek megvalósítására! Ha szereted a kihívásokat, és részese lennél innovatív rendszerfejlesztéseknek, ahol a saját ötleteid is számítanak, jelentkezz!
41. .net fejlesztő
 [releváns találat] Holland tulajdonú cég vbscript és .NET fejlesztőt keres, heti 40 órában (home office).
42. Webfejlesztőket keresünk
 [releváns találat] Dinamikusan fejlõdõ cégünk webfejlesztõ pozícióba keres új munkatársakat, kihívást jelentõ feladatok elvégzésére!
43. PHP szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Elvárások: PHP5, Ajax, Javascript,HTML, CSS, XML, Smarty, Postgresql, Mysql, angol nyelvismeret. Előnyt jelent:SEO ismeretek, Debian Linux ismeret,verziókövető rendszerek ismerete (svn, git, stb...)
44. Webfejlesztőt keresünk!
 [releváns találat] Szeretnéd megtudni, hogy milyen egy olyan weboldalt programozni, amit havonta több mint 3 milliószor látogatnak? Ha igen, akkor jelentkezz hozzánk, az Amarone Kft. debreceni irodájába webfejlesztő pozícióba!
45. Webfejlesztö
 [releváns találat] webes alkalmazások és weboldalak tervezése, fejlesztése, tesztelés, dokumentálásimplementálás és modultesztelésfejlesztési javaslatok egyeztetése
46. PHP fejlesztőket keresünk Berlinbe
 [releváns találat] PHP fejlesztőket keresünk Berlinbe.
47. PHP rendszerfejlesztő
 [releváns találat] Cégünk, saját rendszere továbbfejlesztésére PHP és MySQL gyakorlattal vagy kitartással rendelkező fejlesztőt keres. Ha egy dinamikus és fejlődő csapat része kíván lenni, küldjön Önéletrajzot/bemutatkozást az info kukac homedt.hu címre!!!
48. css / php / joomla Munka
 [releváns találat] CV-t referenciamunkákkal és fizetési igény megjelölésével az info[kukac]yuppi.hu címre várjuk!Elsősorban project munkára, későbbiekben hosszú távra css/php/joomla-ban jártas programozót keresünk. Távmunkában is
49. Frontend webfejlesztő (sitebuilder)
 [releváns találat] A Seethaler Consulting Kft. 2007-ben alakult full service online ügynökség. Ügyfeleink elégedettségét a profi és ambíciózus szakembergárda garantálja, akik hatékony és egyedi megoldásokkal biztosítják a sikeres online jelenlétet.
50. PHP programmers
 [releváns találat] Looking for PHP programmers in a dynamic and expanding organization and international environment.
51. Webtartalom kezelő/fejlesztő/grafikus
 [releváns találat] Teljes munkaidős projekthez keresünk programozási ismeretekkel rendelkező, grafikai szoftverhasználatban is jártas kollégát. Nem csak „egy programozót” keresünk, hanem irodánk szerves tagját, aki megbízható és hosszú távban gondolkozik.
52. Webtartalom kezelő/fejlesztő/grafikus
 [releváns találat] Teljes munkaidős projekthez keresünk programozási ismeretekkel rendelkező, grafikai szoftverhasználatban is jártas kollégát. Nem csak „egy programozót” keresünk, hanem irodánk szerves tagját, aki megbízható és hosszú távban gondolkozik.
53. Frontend developer állás
 [releváns találat] Egy nemzetközi, az IT területen elismert, dinamikusan fejlődő, a modern technológiát képviselő, on-line kommunikációval kapcsolatos profilú céghez keresünk új munkatársat Budapestre.
54. PHP fejlesztő (Codeigniter, CakePHP vagy Symfony2)
 [releváns találat] Londoni cég számlaképes LAMP rendszerekben jártas PHP(Codeigniter, CakePHP, symfony2) fejlesztőket keres szeptemberben induló 3-12 hónapos projektekre.
55. Linux szerver rendszergazda, WEB programozó távmunka
 [releváns találat] Időszakos munkára,budapesti v környéki rendszergazda kerestetik, Linux szerver konfigurálás-üzemeltetés, PHP, JS, CGI, mySQL, Apache, Nginx ismeretekkel.SEO és webmarketing jártasság előnyt jelent.
56. Java Entwickler - Frontend (Deutschland)
 [releváns találat] Für unser nächstes spannendes Projekt suchen wir mehrere Java Entwickler - Frontend (Deutschland) Aufgaben: Frontendentwicklung, Mitarbeit beim Applikationsdesign in einem Team, Konzepterstellung, Unterstützung des Beratungsteams
57. PHP fejlesztőt keresünk egzotikus feladatokhoz
 [releváns találat] Portálok, kereskedelmi rendszerek és egyedi webes alkalmazásfejlesztésre keresünk munkatársat stabil, 2003-óta működő csapathoz.
58. Oktató állás
 [releváns találat] Részletes leírás: http://www.topschool.hu/allas.html
59. Programozó online marketing ügynökséghez
 [releváns találat] Teljes körű online marketingszolgáltatást (is) nyújtó kommunikációs ügynökségünk keres lelkes PROGRAMOZÓ munkatársat. Nekünk nem fontos, hogy tapasztalt róka vagy-e, vagy egy lelkes junior, egy a lényeg; szeresd és bírd a kemény munkát.
60. PHP Programozó azonnali kezdéssel
 [releváns találat] Olyan szakembert keresünk, aki nem csak elvégzi a feladatát, de jól kezeli a stresszt is és képes lelkesedni azért, amit csinál. Fontos, hogy képes legyen egyedül dolgozni, de megtalálja a hangot a csapat többi tagjával is.
61. OsCommerce fejlesztőt keresek
 [releváns találat] Meglévő webshop portál továbbfejlesztéséhez, testreszabásához keresek OSC fejlesztőt projekt jellegű munkára, megbízásos alapon. A feladat távmunkában végezhető. Jelentkezni fényképes bemutatkozó levéllel (vagy önéletrajzzal), fizetési igény megjelöléssel
62. Apache szerver programozó
 [releváns találat] PHP script nyelven programozott adatbázis-kezelő rendszer fejlesztése, html és Java applet felületekkel Linux környezetben.
63. Webfejlesztő (PHP)
 [releváns találat] Számítástechnikai rendszerek kialakításával, meglévő rendszerek bővítésével, átalakításával és teljes körű informatikai üzemeltetéssel foglalkozó megbízónk számára Webfejlesztő munkatársat keresünk.
64. Senior Web Front-End Developer
 [releváns találat] We are looking for an experienced Senior Web Front-End Developer
65. Senior PHP fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] A pályázati kiírás célja: A STYLERS Menedzsment Csoport SENIOR PHP fejlesztő munkakörbe keresi munkatársait, akár azonnali munkakezdéssel.
66. Junior PHP fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Te vagy a mi Csapattagunk? Szeretnél folyamatosan fejlődni? Ráadásul erős junior PHP tudással rendelkezel? Kilépnél az unalmas magyar, mókuskerék projektekből? Szeretnéd kipróbálni magad nagylátogatottságú rendszerek fejlesztésében?
67. Tapasztalt PHP-OOP fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] 2003 óta online területen külföldi piacon tevékenykedő nagy forgalmú és magas látogatottságú weboldalak fejlesztésével foglalkozó hazai cég
68. IT Manager / System Administrator
 [releváns találat] 2003 óta online területen külföldi piacon tevékenykedő nagy forgalmú és magas látogatottságú weboldalak fejlesztésével foglalkozó hazai cég
69. Pályakezdő webfejlesztőknek gyakornoki állás
 [releváns találat] Kezdő vagy a webfejlesztésben? Nem rég fejezted be a programozói iskolát vagy tanfolyamot, és kezdőként, gyakorlat, szakmai tapasztalat és referenciák nélkül nem akarnak alkalmazni téged? A WebBit most megoldást kínál Neked!
70. social media/group buying: PHP, MySQL, AJAX-megszállottaknak
 [releváns találat] 2-3 év tapasztalat bonyolultabb rendszerek fejlesztésében, adatbázisok kezelésében is
71. PHP, MySQL, AJAX és kapcsolódó közösségi média fejlesztés
 [releváns találat] Közösségi portálok és közösségi vásárló rendszerek fejlesztéséhez, meglévõ motorok továbbfejlesztéséhez keresünk lelkiismeretes, kreatív, a szakmáját szeretõ, annak legfrissebb eredményeit követõ szakembereket bármilyen megoldással.
72. Senior PHP fejlesztőt-sitebuildert keresünk
 [releváns találat] Már meglévő rendszerek továbbfejlesztése, illetve új rendszerek tervezése és fejlesztése, dokumentálása
73. webfejlesztő piacvezető szállásfoglalási weboldalhoz
 [releváns találat] A Szallas.hu rendszereinek fejlesztéséhez, azok folyamatos optimalizálásához keresünk gyakorlott webfejlesztőt.
74. PHP fejlesztő főállásban
 [releváns találat] Php fejlesztőt keresünk főállásban. E-kereskedelem terén tevékenykedő magyar vállalkozás vagyunk, jelenleg több mint 50 saját oldallal.
75. Innovatív startup C++ / C# / Java codereket keres ASAP
 [releváns találat] Innovatív startup tehetséges, gyors, jó problémamegoldó képességekkel rendelkezõ C++ / Java / C# fejlesztõket keres azonnali kezdéssel (Budapest)
76. programozo
 [releváns találat] Kecskeméti munkavégzéssel, egy profi, Joomla alapú webshop készítéséhez, fejlesztéséhez és működtetéséhez php, MySQL programozót keresünk, aki referenciamunkát tud bemutatni. - SEO ismeretek előnyt jelentenek - Java ismeretek előnyt jelentenek - Jooml
77. Senior PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
78. Debreceni informatikai cég PHP programozót keres!
 [releváns találat] A Web-Server Kft. egy fő senior PHP programozót keres, debreceni irodájába, azonnali kezdéssel. Ha szeretnél egy igényes csapatba bekerülni, érdekelnek a minőségi programozás módszerei, az agilis szofverfejlesztés legújabb eljárásai, jelentkezz!
79. Webfejlesztő munkatárs – Budapest
 [releváns találat] A Hinora Global Marketing Kft. az alábbi munkakörben 2 munkatársat keres:
80. Szoftverfejleszto
 [releváns találat] Budapesti központú, több európai országban is jelen lévő telekommunikációs cég keres magyarországi fejlesztő csapatába Junior Szoftverfejlesztő munkatársat.
81. Senior szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Budapesti központú, több európai országban is jelen lévő telekommunikációs cég keres magyarországi fejlesztő csapatába Szenior Szoftverfejlesztő munkatársat.
82. Senior PHP programozót keresünk
 [releváns találat] 4-5 hónapos projektmunkára 1 fő tapasztalt PHP programozót keresünk. Yii framework ismerete előny. A részletekről emailben lehet érdeklődni. Jelentkezés önéletrajzzal és a referenciák megjelölésével a következő email címen: development.job.info@gmail.com
83. Web Designert keresünk veszprémi munkahelyre
 [releváns találat] Web Designert keresünk veszprémi munkahelyre, kiváló PHP, Javascript, AJAX, MySQL, HTML, CSS ismeretekkel.
84. Webfejlesztő munkatárs – Budapest
 [releváns találat] Marketing ügynökségi piacon tevékenykedő cég a fenti munkakörben 2 munkatársat keres
85. Workflow alkalmazásüzemeltető
 [releváns találat] A munkakör betöltője üzemelteti a K2 Black Pearl alapú workflow alkalmazást. Implementálja a folyamatokat,kezeli a módosításokat.Tartja a kapcsolatot az üzemeltetőkkel, és az alkalmazás fejlesztőkkel,valamint támogatást nyújt a felhasználók számára.
86. Symfony fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Médiaügynökségünk tapasztalt, de folyamatos fejlődésre vágyó PHP fejlesztőt keres, teljes vagy rész munkaidőben. Első sorban távmunkáról van szó rendszeres konzultációval és esetenként irodai munkavégzéssel.
87. Webfejlesztő csapattagot keresünk
 [releváns találat] Csatlakozz fejlesztői csapatunkhoz! PHP és MySQL ismeretekkel rendelkező, főállású csapattagot keresünk a www.pier.hu portál fejlesztéséhez.
88. IT munkatárs - rendszergazdai állás
 [releváns találat] Számítástechnikai kisvállalkozás keres IT munkatársat főként rendszergazda feladatok ellátására. Kérjük, hogy fényképpel ellátott önéletrajzát és motivációs levelét a megadott e-mail címre küldje.
89. Senior Php fejlesztőt keresünk azonnali kezdéssel
 [releváns találat] Feladat: Már meglévő rendszerek továbbfejlesztése, illetve új rendszerek tervezése és fejlesztése, dokumentálása
90. Senior php fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Elvárások: - min. 3 éves szakmai tapasztalat (PHP, MYSQL, Javascript) - objektum orinetált programozás ismerete - tervezési minták ismerete - Symfony ismerete - angol nyelvű szakmai írott szöveg/dokumentáció megértése - linux ismerete - jó problémame
91. Webfejlesztőt keresünk: LAMP, Symfony, CakePHP, jQuery
 [releváns találat] Fiatal, tehetséges munkatársakat keresünk. Főállás, részmunkaidő, távmunka.
92. PHP programozói állás Gödöllőn
 [releváns találat] Egyedi alkalmazások fejlesztéséhez tapasztalt PHP programozó szakembereket keresünk.
93. Senior Analyst Programmer
 [releváns találat] Senior Analyst Programmer (Oracle DB, Business Objects) position in Brussels!
94. Interface Designer (JEE, ADF), Brüsszel
 [releváns találat] We are looking for an Interface Designer with JEE and Oracle ADF knowledge to the European Commission's Directorate General for Research and Innovation in Brussels.
95. Webfejlesztőt keresünk budapesti irodánkba
 [releváns találat] A Rawdesign Informatika az alábbi pozíció betöltésére keres munkatársat: Webprogramozó, webfejlesztőCégünk nagy tapasztalattal rendelkező webprogramozót keres komplett weboldalak, CMS rendszerek tervezésére és kivitelezésére.
96. Joomla -manager
 [releváns találat] Teljes vagy részmunkaidős állás:Feltételek:- Joomla CMS-ben való magas szintű jártasság- CMS Modulok, komponensek ismerete- Programozói tudás: (PHP, CSS)- MySQL alapos ismerete- Web grafikusi affinitás- Kereső Optimalizálás- Gyors, dinamikus munkavégzés..
97. Facebook Platform fejlesztő
 [releváns találat] A Next Wave Europe stratégiai márkaügynökség Facebook Platform programozó-fejlesztőt keres. Az ideális jelölt min. 2-3 éves fejlesztői tapasztalattal rendelkezik, otthonosan mozog a social média világában, ambiciózus, szeret új dolgokat tanulni.
98. PHP programozó / fejlesztő
 [releváns találat] PHP programozókat / fejlesztőket keresünk csapatunkba!
99. Programozó / Webfejlesztő (azonnali kezdéssel)
 [releváns találat] Programozókat/sitebuildereket keresünk azonnali munkakezdéssel. Elvárások: felelősségvállalás, önálló és csapatban való munkavégzés, kifinomult szépérzék, proaktivitás, HTML, XHTML, DHTML, CSS3, MySQL, JavaScript, XSL, Flash ActionScript.
100. Start Utazás
 [releváns találat] A Start Utazás (www.startutazas.hu) szolgáltatásainak fejlesztéséhez Budapest belvárosi munkavégzéssel keresünk főállású programozót.A munkához felsőfokú szakmai végzettségre, PHP és SQL ismeretekre van szükség. Az állásra jelentkezésül kérjük, hogy küldj
Szakemberek
1. PHP fejlesztő
 Több év tapasztalattal keresek főállást vagy project munkát. 2001-ben kezdtem el foglalkozni a webes programozással. Tudok csapatban dolgozni, nem riadok vissza a kihívásoktól.
2. PHP fejlesztő
 Elsősorban távmunkában, részmunkaidőben végezhető fejlesztési feladatokat keresek. Egyedi fejlesztésekkel foglalkozom. A keretrendszerek nem az én világom.
3. PHP fejlesztő
 Információ gyűjtő, őszinte. Kezdő, szereti önállóan végezni a munkáját.
4. PHP fejlesztő
 Több éves fejlesztői tapasztalattal rendelkezem egyszerű és összetettebb weboldalak terén.- 4+ éves fejlesztői múlt- Díjnyertes weboldalak- Minőségi munkák- weboldalkészítésben, web programozásban szerzett tapasztalat- önállóság
5. ERP, SAP
 Vállalati információs rendszerek: ERP rendszerek konfigurációja, fejlesztése, javítása, támogatása, programozásNyelvek: angol és svéd
6. Linux rendszergazda, VoIP admin
 Linux szerver operációsrendszer (elsősorban Debian), kiszolgálók ( Postfix, LAMP, Samba, LDAP, Cups,Ftp, Radius, stb) telepítése - üzemeltetése. Virtualizáció (Xen, ESXi-ESX) , Log rendszerek (syslog-ng, logwatch, stb) kialakítása.
7. Web-programozó
 [nincs megadva leírás]
8. PHP fejlesztő
 Web programozó vagyok több mint 6 év tapasztalattal. Elsősorban a backend érdekel (PHP & MYSQL), de a frontenden sem vérzek el. Nem jelent problémát a látványtervből pixel pontos build-készítése, nem riadok meg a javascripttől -akár natív, jquery, ext
9. Internetes alkalmazásfejlesztő, webmester
 HTML5,CSS3,PHP5,MySQL,JQuery,Javascript,AJAX ismeretekkel rendelkezem, 1,5-2 éve progamozok.
10. sitebuilder
 HTML, CSS, PHP, JavaScript ismeretekkel rendelkezem. Psd fájlból képes vagyok előállítani a teljes weboldalt.
11. PHP fejlesztő, Webprogramozó, Java fejlesztő
 Junior szoftverfejlesztő vagyok(PHP, Java), MySQL, (X)HTML és CSS3 ismeretekkel, Mérnök-Informatikus végzettséggel.
12. IT/telekom tanácsadó/fejlesztő Call center szakértő
 Mérnök, fejlesztő, architekt, tanácsadó, 15+ év a telekom/it szakmában.Alkalmazásfejlesztés. Telefonos Ügyfélszolgálati rendszerek mély ismerete.
13. PHP, Oracle fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
14. Delphi fejlesztő
 Önéletrajz: http://controlgate.hu/download/Oneletrajz+CV_Toth_Robert.pdf
15. C#/.NET fejlesztő, Java fejlesztő, Mobil alkalmazá
 [nincs megadva leírás]
16. PHP fejlesztő
 4 éve foglalkozom PHP fejlesztőként webes technikákkal, dolgoztam már Zend Frameworkkel, CodeIgniterrel, használom a jQuery-t érdekel a responsive webdesign és Bootstrap Mobil Framework, érdekel a SEO, használtam már Facebook , Google Maps APIt
17. Webfejlesztő, Webdesigner
 [nincs megadva leírás]
18. Full Stack Developer
 Front End developer with significant PHP skills and experience.
19. php sql junior, flash-anim, photoshop, JS
 PHP SQL JS JQUERY HTML5 CSS3 junior programozó vagyok. Perfekt Photoshop és más grafikus programok ismeretével. Prímán tudok Flash animációt is készíteni. Főállás, vagy távmunka érdekel. Alacsonyak az anyagi igényeim.
20. PHP fejlesztő
 PHP 5.3 fejlesztő, OOP, MVC, Keretrendszerek, JS, jQuery, HTML5, CSS, SVN, Symfony 1.4. Referenciagyűjtemény: http://www.allprojects.netne.net/
21. PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
22. Sitebuilder, Frontend-developer
 Statikus/dinamikus weboldalak készítése. Webes technológiákon (HTML5, CSS3, JS, ...) alapuló megoldások* készítése. Tartalomkezelő rendszerek (Wordpress, Joomla) használata különböző célokra, személyre szabása, egyedi kinézet kialakítása.
23. PHP, ajax, jQuery, c# .net, delphi fejlesztő
 Szoftver fejlesztő vagyok. Back- és frontend részen tapasztalt. (php, ajax, jquery, delphi, c# .net; Oracle, MySql, Interbase/Firebird, MS Sql) Jelenleg java-t tanulok és portolok php alkalmazásokat alá.
24. VBapp, VB
 [nincs megadva leírás]
25. programozó
 C# , JAVA, PHP, HTML, PostgreSQL, MySQL, PosrGIS, ArcObjects, ArcSDE, ArcGIS Server
26. PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
27. Microsoft .NET, XNA fejlesztő vagyok
 [nincs megadva leírás]
28. HTML,CSS,JavaScript,PHP,MySQL
 Jelenleg az ELTE IK Programtervezői Informatikus szak hallgatója vagyok. Leginkább távmunkák érdekelnek. Ismereteim: HTML,CSS,JavaScript,PHP,MySQL,C++ <- ezekben teljesen "otthon vagyok"
29. Szoftverfejlesztő / programozó
 Fiatal, jó önmotivációval rendelkező informatikus vagyok, mind itthoni és külföldi munkatapasztalatokkal is rendelkezem. Jó csapat játékos vagyok, de önállóan is megállom a helyem. Nyitott vagyok az új kihívások felé! Olyan pozíciót keresek, ahol szolgál
30. Ruby on Rails fejlesztő
 2 éve végeztem egy 2 éves OKj-s Web-programozó szakon. azóta Dolgozok Ruby on Rails -ben, nagyon megkedveltem. Biztosító cégeknek készítünk / supportálunk online kalkulációt, és biztosításkötést. Főleg az mkb biztosítónak dolgozom a cégnél.
31. PHP programozó
 Ambíciózus, folyamatosan önfejlesztő webfejlesztő.
32. Informatikai mérnök és Grafikus
 Megbízható pontos munkaerő vagyok aki szereti a kihivásokat és folyamatos fejlődést. A hallgatói éveim alatt családapa és besztott ként is helyt kellet állnom párhuzamosan, ezt leginkább azért osztom meg mert így tudom bizonyítani terhelhetőségemet.
33. Hálózatépítő és Üzemeltető
 [nincs megadva leírás]
34. Front-end fejlesztő, Programozó
 [nincs megadva leírás]
35. Hálózati üzemeltetés, szerverek konfigurálása
 Elsősorban hálózati üzemeltetéssel, szerverek menedzsmentjével és biztonságtechnikai megoldásokkal szeretnék hosszútávon foglalkozni. Azonban nem áll tőlem messze a fejlesztő világ sem, ahol első körben a webes világ és a webes technológiák alkalmazása is
36. PHP/C# gyakorlat kell
 Gyakorlatot szeretnék szerezni. Autodirakta módon itthon sajátítom el a programozást. Persze komoly terveim vannak ez illetően,Egyetemet,OKJ-t is tervezek.Szoftverfejlesztő szeretnék lenni. PHP-t 1 éve tanulom a C#-t pedig 2 hónapja jelenleg.
37. PHP fejlesztő, webdesinger, it szakember
 PHP fejlesztő, webdesinger, it szakemberReferenciák: www.juhaszraymond.eu
38. Webfejlesztő
 PHP, MySQL, MsSQL, HTML, JavaScript, Ajax, CSS ismeretek
39. Drupal webfejlesztő
 Drupal alapú weboldalakat készítek. Elősorban themer és sitebuilderként.
40. Webes fejlesztő, IT specialista
 Tapasztalattal rendelkezem mind a fejlesztés - elsősorban webes rendszerek -, mind az ITIL alapú üzemeltetés terén
41. internetes alklamazásfejlesztő
 Internetes alklamazásfejlesztő: egyenlőre pályakezdő fejlesztő. PHP, MySQL ismerete (OOP szemlélet), JavaScript ismeretek (folyamatos önképzés). Jó csapatmunkás, de önállóan is nagyszerű munkavégzésre képes. Gyorsan fejlődő és tanulni vágyó.
42. Tapasztalt php fejlesztőm (ügyvitel), Kezdő Android
 Webes ügyviteli rendszerek fejlesztésében és tervezésében vettem részt az elmúlt három évben. Stabil ismeretekkel rendelkezem MySQL PHP illetve JavaScript (jQuery,jqGrid ) területeken. Szemezgetek Androidos fejlesztésekkel is.
43. PHP, Delphi, MySQL,MSSQL, Postgres
 mérési adatok feldolgozása, felhasználói adatgyűjtő és adatfeldolgozó programok készítése ipari automatizálási feladatok vállalatirányítás kiszolgálására expert és monitoring rendszerek fejlesztése
44. Webmester
 [nincs megadva leírás]
45. Senior .NET fejlesztő (C#, ASP.NET, WinForms)
 A .NET megjelenése óta aktívan használom a keretrendszert és a C# nyelvet, adatbázisok közül a Microsoft SQL szerverrel van a legnagyobb tapasztalatom. Vállalom ASP.NET és WinForms alkalmazások készítését tervezéstől a fejlesztésig. Számlaképes vagyok.
46. PHP fejlesztő, hobbi JAVA programozó
 Alapvetően webes fejlesztőként tevékenykedem, de a hobbiként űzött projektjeimet JAVA nyelven folytatom
47. Szenior Szoftver és Webfejlesztő, Release Engineer
 C/C++, PHP, HTML, DHTML, JavaScript, Java, SQL, C#, MC68000 Assembly, OOC (Objektum Orientált C), DSL (Dynamic Script Language), Python/TCL-TK, AWK, Bash, Shell Script-telés
48. java junior vagy rendszergazda
 Szeretnék junior java feljesztőként dolgozni. Illetve mivel 5 év tapazstalatom van ServiceDesk-esként így Rendszergazda vagy Supportosként is.
49. tapasztalt siteépítő
 [nincs megadva leírás]
50. Otthon végezhető munkát keresek
 [nincs megadva leírás]
51. Kreatív szakmunkás
 Dolgozom a webes és az audio-videó vonalon. Kreatív vénával, modern szemlélettel, gyorsan és precízen. Az ötleteléstől a teljes megvalósításig
52. IT szakértő
 Öt év - fejlesztési és üzemeltetési területeken egyaránt szerzett - tapasztalattal rendelkező informatikus.
53. VFP, PHP, Java fejlesztő
 20 éves alkalmazásfejlesztői tapasztalat ügyviteli rendszerek területén Sikeres áruforgalmi, pénzügyi, webes projektek Sokéves, többrendszeres (pl. Novell, Unix, Windows Nt) rendszergazdai tevékenység
54. Front-end és PHP Back-end fejlesztő
 6 éves HTML5/CSS3 Front-end és PHP5/MySQL Back-end fejlesztési tapasztalatokkal, magasfokú WordPress és OpenCart ismeretekkel, valamint angol és német nyelvtudással rendelkezem. Vezető fejlesztő / IT Project Manager pozícióban dolgoztam.
55. UX Designer
 Egy Dunántúli nagyváros fiataljaként keresek grafikusi/webgrafikusi illetve mobil alkalmazás fejlesztői állást. Több évnyi céges munkatapasztalattal rendezlekzem. Érdeklődés esetén portfoliot illetve önéletrajzot tudok küldeni!
56. Webfejlesztő
 PHP, HTML, MySQL, JavaScript, JQuery, XML
57. Java SE/EE
 Leginkább Java, és valamelyest .net(C#).
58. netcoloid
 [nincs megadva leírás]
59. PHP, Java fejlesztő.
 Közel 5 éve fejlesztek PHP nyelven, 3 éve Javascript/jQuery/Backbone nyelveken, valamint Java-ban is. Szintén 5 éve alkalmazok MySQL-t és 1 éve Oracle adatbázis szervert. Ezen kívül nem idegen a C, C++, C#, Perl sem.
60. Alkalmazás fejlesztő
 GIS, Web, adatbázis
61. Sitebuilder, grafikus, Drupal sminkmester
 2008 óta foglakozom a Drupal CMS-sel, építek oldalakat, igény szerint a designt is megcsinálom. Készítek még online és print hirdetésket is.
62. IT szervező, fejlesztő
 Környezet-, bank-, és térinformatikai fejlesztések terén szereztem jelentős szervezői, programozói tapasztalatokat.
63. Friss diplomás pályakezdő programfejlesztő informatikus.
 Friss diplomás programtervező informatikus keres fejlesztői munkát Debrecenben! Főbb ismeretek: .NET/C#, SQL, PHP
64. Grafika, Design, HTML, CSS, PHP, MySQL, JavaScript, jQuery
 Fiatal pályakezdő webfejlesztőként állást keresek részmunkaidőben vagy távmunkában.
65. webfejlesztés, programozás, grafika
 Szakmai önéletrajzom: https://www.zedality.com/rolunk.php?p=zakar-bela-gabor
66. online marketing és seo specialista
 Online marketinggel és keresőoptimalizálással foglalkozom. Tapasztalattal rendelkezem marketing kampányok tervezésében és lebonyolitásában, továbbá jól ismerem a szociális médiumokat és a google rendszerét (analitics, adwords).
67. PHP fejlesztő
 3 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, tanulékonynak, jó felfogásúnak tartom magam. Szeretem a kihívásokat. Referenciákat kérésre küldök.
68. .NET/C# fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
69. Webfejlesztő, informatikus és multimédia szakember
 Specialitásom az Internetes, Informatikai és Multimédia feladatok megtervezése, kifejlesztése, összehangolása és üzemeltetése, immár 16 éve.
70. IT biztonsági szakértő
 [nincs megadva leírás]
71. Enterprise Online Architect, Entrepreneur
 MSc / MBA / Business Analyst / Web Architect / Strategic Management & Entrepreneurship
72. Facebook alkalmazás fejlesztő
 Facebook kampányok futtatása kreatív közösségi alkalmazásokkal.
73. .NET junior fejlesztő
 I like developing with the .NET ASP and WinForms. In my freetime I write my blog and my book for developing.
74. Front-End Web Developer
 [nincs megadva leírás]
75. PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
76. Program és webfejlesztő
 Program- és webfejlesztés iránt érdeklődöm.
77. PHP, JAVA, Android fejlesztő
 Egészségügyi szervezőként egészségügyi alkalmazásokkal foglalkozom, utóbbi időben kiemelten Androidra fejlesztek.
78. Internetes alkalmazás fejlesztő
 HTML,CSS,PHP,JAVASCRIPT,JQUERRY,FLASH
79. XBase++, VB.Net
 A programozói pályát Univac és VAX COBOL-lal és VAX Pascal-lal kezdtem. Itt elsajátítottam az SQL használatát. Majd rövid ideig a C-64 Basic következett, ezután PC-n DBase III, majd Clipper következett. Jelenlegi fő profil: XBase++ alapú adatfeldolgozó pr
80. Webfejlesztő
 Kezdő webfejlesztő vagyok.
81. .NET fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
82. Webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
83. PHP fejlesztő - Sitebuilder/FrontEnd - Designer
 Junior PHP fejlesztő.Nem dolgozok Apple termékkel/termékre.Egy nyugodt munkahelyet keresek.
84. PHP fejlesztő (PHP+MySQL+HTML)
 Jelenleg a Debreceni Egyetemen tanulok, gazdaságinformatikus szakon. Dolgoztam már iskolaszövetkezeten keresztül Joomla-s projecteken. Hajdúszoboszlón dolgoztam call centerben is.
85. PHP-Mysql Web programozó
 [nincs megadva leírás]
86. Vezető Webfejlesztő
 Vezetői ambíciókkal megáldott PHP, Perl, Java, MySQL, Oracle és egyéb informatikai tudással 6+ év munkatapasztalattal rendelkező tervező-fejlesztő vagyok.
87. Szoftverfejlesztő
 Android, Java, C#, C++, HTML/CSS - Önéletrajz: https://dl.dropboxusercontent.com/u/26767182/CVNM.pdf
88. PHP fejlesztő
 2012-ben végzett PHP, fejlesztő, nemsokkal tanulmányaim után már dolgoztam a szakmában!
89. Web designer, IT helpdesk
 Webáruházak teljeskörű tervezésében, üzemeltetésében és IT helpdesk területen tapasztalt designer vagyok.Referencia:http://akai-atd.com (fejlesztés alatt, még nem él)http://getminers.eu (fejlesztés alatt)https://www.facebook.com/AkaiMagyarorszag (menedzse
90. Tapasztalt LAMP webalkalmazás-fejlesztő
 Egy londoni cégnél teljesítettem 4 éven át, CMS-t, komplex nyilvántartó rendszereket fejlesztettem, melyet szintén saját fejlesztésű RBAC véd. Folyékony angol nyelvtudás!
91. Webdesigner, Sitebuilder, PHP fejlesztő
 Elsősorban sitebuild, és webfejlesztés területén keresek olyan céget, ahol kreativitást igénylő feladatokban mind egyénileg, mind csapatban érvényesülni lehet.
92. PHP fejlesztő
 Tapasztalatok: - PHP - JSON,AJAX - CSS - JavaScript - SEO Gyakorlat 7 hónap, ebből 3 cégnél gyakornok ként! Pályakezdő, és "Első munkahely biztosításra" jogosult vagyok (kb. mint a start kártya csak más a neve...)
93. webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
94. Natív kódú szoftverfejlesztés (C, pascal, assembly)
 Egyedi natív kódú szoftverek, adatbázis kezelők, sebesség kritikus programok, hardver közeli programozást igénylő alkalmazások fejlesztése DOS és Windows rendszerekhez. http://falcosoft.hu
95. Informatikus, Linux, Windows, Drupal webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
96. Rendszergazda
 Rendszerüzemeltetés, hálózatfejlesztés, rendszerautomatizálás
97. Szoftver fejlesztő
 mobil alkalmazás fejlesztés (Android, Windows Phone)
98. Webparagon, webfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
99. Junior web-programozó gyakornoki állás!PHP és C# ismeretek
 [nincs megadva leírás]
100. Linux Rendszergazda
 Több mint 3 éves rendszerüzemeltetési és Linux rendszergazdai tapasztalatom van, mely alatt többek között Linux alapú adatbázis, web, ftp, mail és alkalmazás kiszolgálók üzemeltetésével is foglalkoztam, esetenként cluster környezetben.
1. PHP, JS fejlesztő
 [releváns találat] Rövidtávú projekteket keresek, heti körülbelül 20 szabad órám van. Számlát is adok.
2. PHP programozó
 [releváns találat] tapasztalatok: webfejlesztés, PHP, HTML, CSS, javascript, ERP rendszer fejlesztés
Jelenleg tanulom: Android, java
3. junior php fejlesztő
 [releváns találat] junior php fejlesztő
js junior fejlesztő
css/html
4. web-programozó
 [releváns találat] Kezdő webprogramozó vagyok, php, mysql csharp, javascript ismeretekkel.
5. PHP fejlesztő
 [releváns találat] PHP fejlesztő
6. Weboldalkészítés, Rendszergazda
 [releváns találat] Ismereteim:
-Rendszergazdai tapasztalatok,
-Opencart,
-PHP,
-MySQL,
-Javascript, JQUERY,
-HTML4,5. CSS3
-Photoshop(haladó)

ELÉRHETŐSÉGEIM:
Weboldalam: http://webcenter.bl.ee/
Emailek:
ringhofferi@webcenter.bl.ee
web
7. weboldal és webalkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] Skillek: PHP, MySQL, Javascript, CSS, XML, Sitebulid, OOP, CMS(joomla, wp), Grafika
8. PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
9. PHP, java fejlesztő; adatbázis szakértő
 [releváns találat] Több mint 10 éve foglalkozom PHP fejlesztéssel. Portál oldalak, webáruház, űrlapok. JAva fejelsztéssel 2 éve.
10. PHP fejlesztőknek szerzek munkákat
 [releváns találat] Symfony, Zend, Magento, Wordpress
11. Linux rendszeradminisztrátor - PHP fejlesztő
 [releváns találat] Gentoo, Debian, UbuntuSamba, IPTables, Apache, MySQLPHP, DELPHI, PASCAL, ASM, BASH, PERL, HTML, CSS, C
12. Kezdő webfejlesztő (html, css, php, mysql, javascript, stb)
 [releváns találat] Junior webfejlesztőként szeretnék lehetőségni kapni szakmai ismereteim bővítésére, gyakorlati tapasztalatok szerzésére.Természetesen elboldogulok a html5, css3 kódokkal illetve ismerem a php programnyelvet valamint a mysql adatbázis kezelést.
13. Joomla weboldal, SQL, CSS,
 [releváns találat] Joomla weboldalak írása, javítása, karbantartása, Joomla tűzfalak üzemeltetése. Rendszergazdai feladatok ellátása.
14. Pályakezdő Mérnök Informatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
15. Web fejlesztő (HTML,CSS,PHP,CMS)
 [releváns találat] html,css,mobil,hírlevél,php junior, joomla junior
16. Webmester, Rendszergazda
 [releváns találat] Több mint fél éves tapasztalat weboldalak készítésében.
-HTML,
-CSS,
-PHP,
-Jquery,
-Javascript,
-Photoshop,
-Opencart, Wordpress CMS rendszerek ismerete.

Továbbá rendszergazdai ismeretekkel is rendelkezem.
17. Joomla sitebuilder/fejlesztő
 [releváns találat] 6 év tapasztalat Joomla CMS-re épülő honlapok és webáruházak készítésében, egyedi arculat kialakításában, valamint meglévő rendszerek továbbfejlesztésében.
18. VFP,PHP,.NET fejlesztő
 [releváns találat] ERP modulok,VFP9,SQL2008/12,PHP Laravel,CSS-Bootstrap,JavaScript - AngularJS,.Net - C#,MVC fejlesztés
19. Linux/Unix rendszergazda, PHP, Perl fejlesztő, SQL rendszerg
 [releváns találat] Linux/Unix rendszergazda, PHP, Perl fejlesztő, SQL rendszergazda, WEBes alkalmazás fejlesztő, IT biztonsági szakértő. 20 éves szakmai gyakorlattal. Csak komoly szakértelmet igénylő munkák érdekelnek. Számla képes vagyok.
20. PHP, HTML, MySQL, JavaScript, CSS
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
21. Webfejlesztő, tapasztalt PHP fejlesztő
 [releváns találat] Évtizedes fejlesztési tapasztalatokkal webes fejlesztéseket vállalok PHP, JavaScript, MySQL, HTML, CSS, keretrendszerek (Drupal, Joomla, WordPress) területén, helyfüggetlen munkaszervezésben, alkalmi és rendszeres megbízások alapján.
22. linux sysop / devop
 [releváns találat] magas rendelkezésreállású, nagy forgalmú infrastuktúra tervezés, üzemeltetés, fejlesztői környezet kialakítása, CI, php, shellscript, mysql, python
23. php, sql
 [releváns találat] Friss diplomás gazdaságinformatikus hallgató vagyok, keresem a számomra megfelelő álláslehetőséget
24. Linux, Windows rendszergazda, webfejlesztő
 [releváns találat] Vállalok Linux és Windows rendszergazdai feladatokat. Webfejlesztést PHP, Javascript, HTML, CSS ismeretekkel. Több éves tapasztalattal. Számlát adok minden munkáról.
25. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Több mint 4 éve foglalkozom PHP programozással. Több weboldal elkészítésében volt részem.
26. Joomla (webshop) fejlesztő
 [releváns találat] Joomla rendszer építés, felügyelet.
Webshop építés, felügyelet, közösségi média programozás, felügyelet. SEO keresőoptimalizálás,.
Php, Msql, java, flash, html programozás
27. PHP, JAVA, MySQL, MSSQL, ASP.NET, HTML, CSS, Javascript, Pyt
 [releváns találat] 20 év programozói tapasztalat, backend +frontend+mobile Deep Purple és Metallica fan, 3 gyönyörű gyermek édesapja
28. Freelance programozó, néha PM.
 [releváns találat] Freelance programozó, néha PM. "A világuralom kulcsa a téged körülvevő világ megismerése."php, asp.net, MySQL, MSSQL,System of a Down, java, javascript, html5, CSS3, Family Guy, Linux, Windows, és még sokan mások5 év munkatapasztalat, 10 programozási
29. sitebuilder - frontend fejlesztő
 [releváns találat] sitebuilder - frontend fejlesztő és php programozó
30. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Röviden: PHP 5.x, OOP szemlélet, Yii framework, Git, MySQL, linux, LAMP, javascript (jquery), jquery ajax, html5, css3, google api-k. Megjegyzés: számlaképes, linux orientált, kb 3,5 év tapasztalat, kérésre referenciákat küldök, mutatok.
31. rendszergazda, html, php webszerkesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
32. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Önéletrajz: http://zoli.no-ip.biz/oneletrajz.pdf
33. Junior webprogramozó
 [releváns találat] Junior webprogramozó keres alkalmi, vagy főállást Miskolc közelében vagy távmunkában!
Kompetenciáim:
- PHP
- CSS
- HTML
- jQuery / JavaScript
- MySQL
34. web-designer
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
35. Webfejlesztő
 [releváns találat] Webfejlesztő php, html/css js/jq és gfx ismeretekkel
36. php, sql, C/C++, Delhpi, linux, hálózati ismeretek, általáno
 [releváns találat] Dunaújvárosi Főiskola Gazdasági Informatikusi szakán végeztem 2012-ben.
Magyar Honvédségnél megtanultam a csapatmunkát,rendet és a fegyelmet. Agilis természetű vagyok.
37. Számlaképes PHP fejlesztő
 [releváns találat] Weblapok komplex készítése, grafikai-, arculat-, weblaptervezés, kiadványszerkesztés; több, mint 10 éves tapasztalattal; PHP+MySQL+JQuery+MsAccess VBA
38. html-css-javascript-php-mysql
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
39. PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
40. Sitebuilder, web-programozó, wordpress
 [releváns találat] A sitebuild az erősségem, psd alapján készítem a weboldalakat, egyéni, vagy wordpress alapon. PHP, javascript, jQuery, ajax, MySQL, amiket használok, számlaképes szabadúszó web-programozó vagyok.
41. SAP Key User / IT Project Manager
 [releváns találat] Specialties SAP SD Billing – 3 yrs SAP Customer Master & Org. Structures – 3 yrsModule fundamentals: FI, MM, SD, PP, RMCA, IS-U
42. Web fejlesztő
 [releváns találat] php oop, mysql, html, css, jquery, javascript, ajax
43. PHP webprogramozó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
44. delphi, php fejlesztő
 [releváns találat] Delphiben programozok, értek a C# -hoz,
webprogramozáshoz (HTML, PHP, SQL)
45. Php/HTML/CSS/CSS3
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
46. PHP, JAVA fejlesztő
 [releváns találat] 23 Éves pályakezdő informatikus vagyok. JAVA SE és PHP ismeretekkel rendelkezem. 1 éves Codeigniter keretrendszerbeli tapasztalatom van. Adatbázisok terén a MYSQL-t és az ORACLE-t használok. Verziókövetési rendszerek terén az SVN-ben van több éves tapaszt
47. PHP fejlesztő
 [releváns találat] PHP OOP, MySQL, HTML, CSS, JQuery, AJAX, Sitebuild, Alap Yii, CMS, Webshop
48. Joomla fejlesztő
 [releváns találat] Programtervező informatikus (BSc) végzettség. HTML, CSS, php, MySQL ismeretek. Joomla CMS alapos ismerete.
49. Senior Frontend fejlesztő
 [releváns találat] Közel 7 éves frontend fejlesztői, több mint 3 éves vezetői és széles platform fejlesztői tapasztalattal (desktop, mobil, tablet, smart tv) rendelkező fejlesztő.
50. Web fejlesztő
 [releváns találat] MSSQL, MYSQL, XHTML, HTML, CSS3,
PHP, Javascript, JQuery, Visual Basic, Photoshop
51. Junior java programozó
 [releváns találat] Ismereteimnek megfelelő junior programozó pozíciót keresek heti 40 órás munkavégzésre!
52. C# programozó, PHP fejlesztő
 [releváns találat] Gyorsaság, rugalmasság, kreativitás, széleskörű szakmai ismeret, valamint precíz munkavégzés jellemez. Célom egy olyan nagyhírű, biztos hátterű, sok lehetőséggel kecsegtető céghez elhelyezkedni, ahol a későbbiekben továbblépési, fejlődési lehetőségem is v
53. Junior php yii developer
 [releváns találat] Developing with yii since january 2012. References: klapkafocisulitata.hu, 13plusz1.hu(project under developing)
54. Web design, sitebuild,
 [releváns találat] Web design, sitebuild, Adobe Ps, Adobe Dw , Html, CSS, CMS rendszerek (php alapok)
55. Információ védelem
 [releváns találat] Adatszivárgás felkutatása, Biztonsági felelős tevékenysége, IT biztonság, Vállalati Rendszer Paradigma Vizsgálat
56. CMS, MVC, CRM, SVN - PHP, JS, CSS3 ismeretek
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
57. PHP, HTML, CSS, Java és C# jártas junior fejlesztő
 [releváns találat] Junior fejlesztő, OOP tapasztalattal.
58. Default
 [releváns találat] Webes alkalmazások készítése, egyedi programok, tartalomkezelők, keretrendszerek: Yii, Codeigniter, PHP, HTML,CSS, Linux, VPS, Ajax, Javascript, MySql, Postgresql
59. PHP fejlesztő, Linux, Windows Rendszergazda
 [releváns találat] PHP fejlesztő, Linux, Windows Rendszergazda
60. web programozó
 [releváns találat] PHP, HTML, CSS, Javascript, AJAX, MySQL
61. Senior PHP fejlesztői állás
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
62. webmester, php fejlesztő
 [releváns találat] Webáruházak, weboldalak tervezése, fejlesztése, üzemeltetése (html, css, php) és minden ezekkel járó tevékenységet ismerek. Ügyfelekkel való tárgyalástól a logisztikai problémák kezelésén át egészen a programozásig.
63. php fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
64. html/css, php, fejlesztďż˝
 [releváns találat] A webfejlesztďż˝s mellet webdesign-ban is jďż˝rtas vagyok.
65. PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
66. webdesigner, grafikus, php fejlesztő, seo, vb.net programozá
 [releváns találat] 2008 óta érdekel az IT világ. 2008-ban kezdtem el tanulni a css, javascript, html nyelvet. 1.5 év alatt szinte teljesen kitanultam. Majd ezek után nekiálltam php, vb.net és c# programozásnak. Nagyon tetszenek, ezekben szinte otthon érzem magam.
67. Microsoft technológiákban jártas szakember
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
68. PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
69. grafikus, webdesigner
 [releváns találat] Leginkább photoshop munkákat végzek.Rendelkezem php, html és css ismeretekkel.Referencia: http://jankec90.deviantart.com/gallery/
70. PHP alap szintű, C# SQL Office csomag ismeretek
 [releváns találat] Adatbázis-kezelésel, javítással hobbi szinten 5 évet foglalkoztam. Programozás terén C#-ban van némi tapasztalatom.
71. HTML, CSS, PHP, MySQL, JavaScript
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
72. PHP, MySQL programozó
 [releváns találat] Szeretnék minél többet tanulni, és tudni.
73. tapasztalt php fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
74. PHP OOP, MySQL, XML, SOAP, HTML5, AJAX, jQuery, CSS3
 [releváns találat] Webes alkalmazás fejlesztése versenyszférában 2009 óta.

Alkalmazott grafikus OKJ 2012-

Szoftvermérnök: 2009 MSc in Computing - Software Engineering (Bournemouth University, UK)

2005 Matematika - számítástechnika tanár (főiskola,
75. Webfejlesztő
 [releváns találat] HTML, CSS, PHP, SQL, CMS (Joomla! , Drupal), SEO, Photoshop, gyors és gépírás, Excel, Word, PowerPoint
76. PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
77. PHP, HTML, CSS, AJAX, MySQL
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
78. PHP fejlesztő,Mysql, Jquery,JavaScript, HTML5, CSS3, Li
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
79. iOS és webfejlesztő
 [releváns találat] iOS fejlesztéssel 2 éve, PHP-vel 6 éve, Java-val 4 éve foglalkozom. iOS alkalmazásokat és a hozzá tartozó kiszolgáló (szerver oldai) környezetet is készítek. Ismeri
80. PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
81. PHP, SQL, C, JAVA fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
82. PHP/Web fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
83. PHP, C, C++, Java fejlesztő
 [releváns találat] Webes és natív (Linux, Windows) alkalmazások, webes alkalmazások fejlesztésében van már 3 éves tapasztalatom.
84. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Drupal fejlesztő
85. programozó
 [releváns találat] Egyetemista vagy főiskolás webfejlesztőt keresek www.tarskereso-oldal.hu alakításához.
Elvárások: HTML5, CSS3 ismeret JavaScript (jQuery) ismeret PHP, MySQL átfogó ismerete. ezalevele@gmail.com Skype: tarskozvetiteshu
86. Web Fejlesztő
 [releváns találat] Frontend, Backend fejlesztő [html, css, js, php, mysql][photoshop, illustrator, 3ds max]
87. Linux, ANSI C, PHP, BASH fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
88. Pályakezdő gazdaságinformatikus (BSc diploma)
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
89. e-learning fejlesztés, CMS üzemeltetés, HTML, ASP, PLC progr
 [releváns találat] Informatikai háttértámogatás, rendszer üzemeltetés, rendszergazdai feladatok ellátása, e-learning, webshop üzemeltetés.
90. Web-programozó - Php, sitebuild
 [releváns találat] -Pályakezdő | -OOP, PHP, HTML5, CSS3, Javascript | -Egyéb: MYSQL, JQuery, Ajax, Responsive design, Smarty, Photoshop, Video és hangvágás, szerkesztés, SASS, XAMPP, Apache, C# | -Továbbá: Wordpress, Drupal, Codeigniter, Java, ASP.NET, MSSQL ismerete kezdő
91. PHP/MySql/JavaScript/Actionscript fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
92. Web és alkalmazásprogramozó
 [releváns találat] Webprogramozás: PHP, Html, Javacsript, CSS, MYSQL.
Windows alkalmazás fejlesztés: C#
93. Szoftver fejlesztő
 [releváns találat] Pályakezdő szoftver fejlesztő. Főbb programnyelvek: Java, Javascript, PHP, C
Adatbázis ismeretek: MySQL, Microsoft Access
Leíró nyelvek: HTML 5 CSS 3, XML, XSLT
94. Webfejlesztő
 [releváns találat] Html, Xhtml, Xml, Php, MySql, JavaScript, Jquery (Ajax), Css, Photoshop, Apache, Social networks api
95. Senior PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
96. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Sokrétű insmerettel, több, mint 10 éves informatikai tapasztalattal bírok.
97. php, css, html, js, jquery, ajax, mikrotik, linux
 [releváns találat] Minden ami web programozással kapcsolatos, ezen felül értek a mikrotik os-hez és a linuxhoz!
98. IT Project Manager
 [releváns találat] Az eddigi szakmai pályafutásom alatt rendkívül széles szakmai tudás elsajátítására volt lehetőségem. A többéves fejlesztői, tanácsadói, illetve project manageri tapasztalatomnak köszönhetően stabil technikai, illetve project vezetési tapasztalatokat s
99. Projektmenedzser
 [releváns találat] Joomla és PrestaShop alapú weboldalak fejlesztésének koordinálását vállalom.
100. Networking, linux, webfejlesztés
 [releváns találat] Networking (Cisco, Juniper, HP)
Fejlesztés (Shell scripting, Ansi C, Java, PHP, SQL, HTML5, CSS, JavaScript, XML)
Cégprofilok
1. Awatum Kft.
 At Awatum we produce state-of-the-art software solutions for business. We’ve worked on a variety of projects in the business sector of publishing, aviation, healthcare, education, accounting, finance, logistics, as well as many others.
2. Cégprofil
 Évek óta működö, megbízható, dinamikusan fejlődő budapesti pénzügyi vállalkozás, külföldi partnerekkel.
3. ASP Kft.
 Cégünk mobil-marketinggel, telemetrikai szolgáltatásokkal, és big-data (adattárház) technológiákkal foglalkozik. Fejlesztéseinket PHP-ben, néhány projektet Java (JSP) környezetben végezzük. Saját Android és iOS applikációk fejlesztésével is foglalkozunk.
4. OrvosAjánló.hu
 Orvosok és klinikák magánrendeléseinek online szakmai adatbázisa. Keresés, árinformáció összehasonlítása, online időpont-foglalás.
5. 5NET Informatikai Kft.
 [nincs megadva leírás]
6. ROMLEX Company Kft
 [nincs megadva leírás]
7. The Brit
 This service is a unique and natural extension to my exisiting language programmes (www.thebrit.hu) this service offers career placement and support assisting all interested candidates the best possible start to a new career in the UK.
8. Pixel-Lab Kft.
 Egy kis budapesti cég vagyunk, akik kis- és középvállalkozásoknak segítenek céges arculatot, weboldalakat, webáruházakat építeni.
9. 4info.hu Weboldal készítés, webfejlesztés
 Minőségi weboldal készítés kedvező áron! Bízza ránk cége bemutatkozó weboldalának elkészítését.
10. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
11. X-DEV Kft.
 Cégünk különböző webfejlesztési projekteket végez saját és külsős megbízások alapján.Innovatív megoldások mellett elkötelezve, mindig a kornak és projekteknek megfelelő technológiákat használunk.A webfejlesztéseket az IT munkáktól a webdesign elkészítésén
12. Internet Marketing Kft.
 Cégünk saját fejlesztésű honlapjai szakmai adatbázisok. Háttér-adminisztrációval, ügyfélkezelő rendszerrel, pénzügyi elszámoló modullal rendelkeznek. Folyamatosan igyekszünk naprakészen tartani adatainkat és szolgáltatásainkat is.
13. Eastelcom kft
 Megbízható, korszerü informatikai és telekommunikációs szolgáltatások nyújtása megrendelőinknek.
14. AionNEXT Kft.
 Az AionNEXT Kft. közel 10 éve működő főleg webáruházakra specializálódott webfejlesztő és webhosting cég. Jelenleg 17 munkatárs dolgozik nálunk. A cég 2010 évi árbevétele közel 200 millió forint volt.
15. INFOTO-SOFT Kft
 [nincs megadva leírás]
16. Westline Webworks Kft
 Online tartalom szolgáltatás
17. WebBit Informatika Kft.
 A WebBit Informatika Kft. azért alakult meg, hogy ügyfelei részére könnyen kezelhető, kompromisszumok nélküli, egyedi megoldásokkal készült, átlátható rendszereket és weboldalakat hozzon létre.
18. Stylers Management Csoport
 [nincs megadva leírás]
19. Web2Marketing Online Kft.
 Facebook alkalmazás fejlesztés, online marketing, egyedi közösségi megoldások, kampányok
20. Onyx Media Kft.
 [nincs megadva leírás]
21. Navigation-Info Kft
 IOS (Iphome/Ipad/Ipod) / PHP / SQL fejlesztés , piacvezető IOS referencia anyaggal
22. HND Online Kft.
 A HND Online kreatív ügynökség csapata a kreatív megjelnésű, minőségi, és precízen működő weboldalak elkötelezettje, célunk az ügyfeleink számára legmegfelelőbb megoldások megálmodása és formába öntése. Legyen szó portálról, mi
23. Creative Management Kft.
 Fiatal szakembergárda, akik mindíg a legújabb technológiai eljárásokkal oldják meg a felmerülő feladatokat, ezenkívül türelmesek ügyfeleikkel. :)
24. MP Solutions Kft.
 10 éve mûködõ, személyzeti tanácsadással és emberi erõforrás gazdálkodással foglalkozó cég, amely elsõdlegesen IT, valamint banki és pénzügyi területen közvetít munkaerõt nívós hazai és nemzetközi partnercégek számára.
25. glaDOS Laboratories
 [nincs megadva leírás]
26. Definite Kft.
 Webes megoldásokat kínálunk. Kiadványokat, kreatívokat tervezünk.
27. Factory Creative Studio Kft.
 A Factory Creative Studio Kft szegedi székhelyű integrált kommunikációs ügynökség és szoftverfejlesztő vállalkozás
28. Petend Kft.
 A Petend Kft. 2008-ban alakult, IT szakemberek toborzására, erőforrás-kihelyezésére, egyedi szoftverfejlesztésre és kész megoldások szállítására szakosodott vállalkozás magyar és külföldi partnerhálózattal.
29. Educatio Nonprofit Társ. Szolg. Kft.
 Oktatási adatbázisok, intergált informatikai rendszerek fejlesztésével, és üzemeltetésével foglalkozó nonprofit cég.
30. Page-Master Kft.
 [nincs megadva leírás]
31. Pannonjob Kft.
 A Pannonjob Kft. egyik fő szakterülete az IT szektor, amelynek keretében számos hazai és nemzetközi informatikai partnercégünk számára végezünk toborzás-kiválasztást budapesti, vidéki és külföldi IT pozíciók betöltése céljából.
32. OfficeIT Kft.
 Teljeskörű, professzionális IT-támogatás, kis- és közép vállalatok számára, hogy soha ne legyen megoldatlan informatikai problémája.
33. Digital Natives
 A Digital Natives egy startup vállalkozás, ami innovatív internetes szolgáltatások kialakítására, projektek megvalósítására jött lére 2006-ban. Agilis fejlesztési módszertanokat használunk és elsősorban Ruby on Rails-ben fejlesztünk.
34. Aquila Solutions
 Az Aquila Solutions 2009 elején alakult, a cég fő profilja a web- és mobilfejlesztés, illetve design (online ill. offline).
35. MattaKis Consulting Kft.
 Magyarországi központú informatikai tanácsadással, szoftvertervezéssel és szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég.
36. BIG FISH Internet-technológiai Kft.
 A BIG FISH 1998 óta a magyar webes piac meghatározó szereplõje. Csapatunk számos cégnek és intézménynek készítette el webes arculatát és fejlesztette weboldalát, vagy webáruházát.
37. Bit and Pixel Kft.
 Web alapú alkalmazások és online kommunikációs megoldások tervezés, kivitelezése, üzemeltetése
38. SK Trend Kft.
 Cégünk integrált biztosítói és közvetítői rendszerek fejlesztésével, karbantartásával foglalkozik.
39. Szirtech Bt.
 [nincs megadva leírás]
40. Symlink Kft.
 Professzionális egyedi szoftverfejlesztés, tervezés, tanácsadás! Precíz mérnöki tervezés, pontos és gyors kivitelezés!Nyelvek: Java / J2EE / C / C++ / C# / .NET / ASP / MCU (Atmel) Területek: ERP rendszerek, Desktop / Server/ Beágyazott rendszerek!
41. IT Services Hungary Kft.
 Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
42. 4Drops
 [nincs megadva leírás]
43. WebRocket Kft.
 Weboldal készítés korszerűen és gyorsan? A WebRocket erőssége a weboldal, webáruház készítés és keresőoptimalizálás. Hatékony seo és keresőmarketing, szinvonalas programozás.
44. YToN internet Travel
 Az YToN internet Travel Kft. utazási informatikai megoldások webes adoptációjával foglalkozik.
45. Beyond-X Bt.
 Teljes körű rendszerfelügyelet, Részleges rendszerfelügyelet, Projekt alapú IT megoldások
46. DoctuSoft Kft.
 Vállalkozásunk alapítói hazai és nemzetközi projektekben is jártas, sokoldalú szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált informatikusok. Cégünk fő profilja a szoftverfejlesztés, valamint vállalatirányítási és webes alkalmazások.
47. N-Ware Informatikai és Tanácsadó Kft.
 Egyedi szoftverfejlesztés, termék fejlesztés, projektvezetés, outsourcing, tesztelés, rendszer integráció.
48. Trendency Online Zrt.
 A Trendency 2007 elején alakult. 2011 óta Zrt-ként működik. Folyamatosan bõvítjük outsourcing kapacításainkat, illetve mikor szükség van rá belső fejlesztői csapatunkat is. Ehhez keresünk megbízható munkatársakat. Ha érdekel, hogy mi
49. NetGo.hu Kft.
 Biztosan számíthat ránk weboldal és webáruház készítés, piackutatás és online marketing tanácsadás területén egyaránt. Olyan vállalatoknak ajánljuk megoldásainkat, akik az internetes megjelenést megalapozottan és átgondoltan akarják megvalósítani.
50. AdmiNetwork Hungary Kft.
 Professzionális IT megoldások mindekinek.
51. GBnet 2008 Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 Online-, Offline alkalmazásfejlesztés, Weboldal-, portálfejlesztés , CMS rendszer, Marketing, Domain, Tárhely, Rendszerüzemeltetés, Linux, Windows Server 2000-2008, Heterogén Hálózatok, .net, php, mssql, mysql
52. NEw Experience Soft
 A New Experience Soft egy Székelyudvarhelyen fiatal ugyanakkor tapasztalt programozók által létrehozott cég, fő tevékenységi köre weblapok, webes alkalmazások készítése, ugyanakkor folyamatban van több desktop alkalmazás fejlesztése is. Célunk a folyama
53. StarSoft
 Komplett egyedi szoftveres megoldásokat dolgozunk ki cégeknek, vagy magánszemélyeknek, melyek segítségével ügyfeleink csökkenthetik költségeiket, növelhetik bevételeiket és központosítani tudják az összes bejövő és kimenő információikat.
54. WEBBOSS Kft.
 [nincs megadva leírás]
55. CodePlay Kft.
 A CodePlay Kft. pénzintézetek és nagyvállalatok IT projektjeinek tervezését és kivitelezését végzi.
56. Core Computing
 Cégünk Rich Client alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. Fő termékeink Webtopok melyek mind vállalati és közösségi kiszolgálásra is alkalmasak.
57. lmb.net
 ajax alapu innovativ turisztikai webszolgaltatas fejlesztese
58. Netrix Kft
 [nincs megadva leírás]
59. WebSEO Kft.
 2006 novemberében magyar magánszemélyek által alapított professzionális webáruházakat és weboldalakat készítő vállalkozás.
60. Hexadigital Kft
 Magic alkalmazások fejlesztése, üzemeltetése.
61. E-Magic.Net
 Webes tendenciákkal lépést tartva kielégítse ügyfeleink igényeit, felhasználva a piacon megjelenő legújabb technológiákat. Kreatív, megbízható csapatunk segítségével felmérjük Ügyfeleink igényeit.
62. LogiNet Systems Kft.
 A LogiNet.hu vállalkozással célunk, hogy webfejlesztőként és tanácsadóként a legfejlettebb, naprakész technológiák segítségével online kommunikációs megoldásokkal szolgáljunk ügyfeleinknek.
63. arukereso.hu Kft.
 [nincs megadva leírás]
64. eCapital.hu Kft.
 [nincs megadva leírás]
65. Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt.
 A Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt. olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek az ügyfelek igényeit innovatív megoldásokkal elégítik ki. A Webpole filozófiája, hogy az Internet ne csak drága divatcikk legyen, hanem valós hasznot hozzon!
66. SILICIUM Számítástechnikai Kft.
 szerver felügyelet, hosting, domain regisztráció, szoftverfejlesztés, mobil-alkalmazás fejlesztés, VoIP megoldások, Cat 5, Cat 6, Cat 7 és optikai hálózatok kivitelezése.
67. Netrix Informatikai Kft
 Médiaportálok, vállalati portálok, kereskedelmi rendszerek és egyedi on-line alkalmazások fejlesztése.
68. ShiNET Kft.
 A fő profilunk cégek informatikai rendszerének kiépítése és karbantartása, interneten való megjelenése, honlapok tervezése, kivitekezése és üzemeltetése, valamint ügyviteli szoftverek egyedi igény szerinti készítése.
69. Trinspire Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
 Egyedi szoftverfejlesztés, tanácsadás
70. AWA-Soft Kft.
 Webfejlesztés, szoftverfejlesztés
71. Hayer Kft
 teljeskörű IT rendszer üzemeltetés / szerver üzemeltetés és telepítés (Linux) // IP telefon alközpont telepítés és üzemeltetés több száz mellékig / Call center / hívásrögzítő rendszer // WEB alapú alkalmazások fejlesztése (PHP-Prado) //
72. ARPANET Kft.
 [nincs megadva leírás]
73. Kreatiweb
 Egyedi szoftver tervezése/fejlesztése. Igényfelmérés és dokumentáció készítés. 10-15 fős projektméretig projektvezetés. Felhasznált technológiák jellemzően: (ASP).NET 1-2-3.5, WinForms, AJAX, WPF, Javascript, DHTML, MSSQL, PHP, HTML, DevEx komponensek
74. Flexibile Bt.
 IT Expert
75. Cégprofil
 Kereskedelmi és Termelésirányítási szoftver egyedi szoftverfejlesztés, Magic eDeveloper, PHP, MySQL
76. Cégprofil
 Távközlési hálózattervezés (GSM, Micro, Wifi, Wimax), Webes szoftverfejlesztés és szolgáltatás üzemeltetése
77. Webshark Kft.
 Online alkalmazásfejlesztés, CMS rendszer, Webmarketing, Domain regisztráció - További részletes információk a www.webshark.hu címen érhetõek el.
78. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
79. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
1. Techno Mango
 [releváns találat] A fő cég székhelye Anglia, Bristol. Cégünk PHP és Java fejlesztéssel foglalkozik.
2. Flash Media Group Kft
 [releváns találat] Full service - digitális ügynökség
3. Webapix Kft.
 [releváns találat] Budapest III. kerületi székhelyű informatikai cég keres Webfejlesztő-PHP, Android, iOS fejlesztőket.
4. Priority Queue Consulting
 [releváns találat] Priority Queue Consulting Limited is a boutique software consulting company specializing in planning, managing, and developing bespoke web applications and high-performance backend systems.
5. Onyx Media
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
6. Penceo Hungary Kft
 [releváns találat] Cégünk külföldi ügyfelekeket szolgál ki weboldal fejlesztéssel és grafikai tervezéssel.
7. P & Bert Management Consulting
 [releváns találat] IT specialisták gyors és diszkrét felkutatása.
8. Greencode Kft
 [releváns találat] Nagyvállalati szoftvereket, portálokat, webes alkalmazásokat készítünk főleg JAVA, Ruby on Rails és PHP nyelven szerte Európában
9. Webdice.hu
 [releváns találat] A webdice.hu egy fejlesztői csapat, amely a webes technológiák útvesztőjében lelte meg ottonát. Célunk az ön által megálmodott weboldal időben és minőségben legjobban való elkészítése, fejlesztése.
10. AlbaSys Informatikai Kft.
 [releváns találat] - Alkalmazás fejlesztés, Adattárház és Üzleti inteligencia megoldások, Informatikai és szervezési konzultáció, Projekt vezetés, Oktatás
11. BookingShare
 [releváns találat] A cégünk web2.0-s közösségi rendszerű innovatív turisztikai webszolgáltatást üzemeltet az online szálláshelyfoglalási piacon.A szolgáltatásunk felhasználhatóságának fejlesztése teszi lehetővé számunkra a stabil, hosszú távú működést.
12. Cégprofil
 [releváns találat] At IT fejlesztés osztályra keresünk tapasztalt Java, .Net fejlesztőt és Tervező kollégát.
13. Lansystem Kft.
 [releváns találat] Rendszerüzemeltetés 5-200 fős cégekig Linux és Windows-os környezetben egyaránt
14. Digitalhelp
 [releváns találat] Professzionális Rendszergazda Szolgáltatások, és IT megoldások magánvállalkozásoknak, és nagyvállalatoknak egyaránt. Informatikai eszközök értékesítése, egyedi számítógépek 3 év garanciával.
15. Kelly Services Hungary
 [releváns találat] Mi megkeressük a legjobbakat. Ön kiválasztja a tökéleteset.
16. SRG Group Kft.
 [releváns találat] Webfejlesztéssel (honlapok, webáruházak, egyedi online rendszerek) és keresőmarketinggel foglalkozó, fiatal és gyorsan fejlődő cég keres munkatársat fejlesztő/programozó munkakörbe.Cégünk folyamatos honlapkészítési és egyedi fejlesztési projektekkel rend
17. Hays
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
18. EPAM Systems
 [releváns találat] EPAM Systems, founded in 1993, is the leading provider of IT outsourcing software services and solutions in Central and Eastern Europe. EPAM Budapest is one of the headquarters of EPAM Systems.
19. Cégprofil
 [releváns találat] Informatikai szoftverprojektekben közreműködő cég, 90.000 sikeresen lezárt projektórával a háta mögött. Ez annyi mintha Ön több mint 10 évig kódolna, tesztelne, telfonálna, egyeztetne éjjel-nappal...
20. OFIT Kft.
 [releváns találat] Cégünk oktatásügyi informatikai megoldásokat kínál, elsõsorban felsõoktatási intézmények számára. Célunk, hogy a partnereink számára hatékony támogatást adjunk az oktatási munka végzéséhez.
21. Viking.tm
 [releváns találat] Cégünk 6 éve foglalkozik mobil platformos fejlesztésekkel, elsősorban külföldi céges ügyfelek részére. iPhone, Symbian, Windows Mobile, Blackberry, J2ME.
22. Üzleti Rendszerek Informatikai Kft
 [releváns találat] Kis és középvállalatok számára biztosítunk megbízható és hatékony informatikai hátteret Windows plaformon, valamint főként alvállalkozóként nagyvállalati infrastruktúra és fejlesztés projekteken veszünk részt, elsősorban SharePoint technológióval
23. Epam Systems Kft.
 [releváns találat] EPAM Systems, founded in 1993, is the leading provider of IT outsourcing software services and solutions in Central and Eastern Europe.
24. Extventure Capital Ltd.
 [releváns találat] Cégünk egy sikeres IT tanácsadó cég, amely több, mint 15 éve foglalkoztat magyar szakértőket alkalmazottként vagy szabadúszóként történő együttműködés keretében Németországban, több német nívos nagyvállalat megbízható partnereként.
25. Cégprofil
 [releváns találat] Külföldi tulajdonú, magyar médiavállalat vagyunk. Portfoliónkban nyomtatott kiadványok, portálok, PC és mobil alkalmazások szerepelnek, melyekkel a magyar egészségügyi piacon töltünk be egyedi pozíciót.
26. ASYNDET Kft.
 [releváns találat] Cégünk 2002 óta web alapú alkalmazások fejlesztésével (php,mysql alapokon), web design, és bannerkészítéssel, illetve arculattetverzéssel foglalkozik. Vállalunk egyéb grafikai munkákat is.
27. HuMANfocus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
28. Info Station Kft.
 [releváns találat] Cégünk fő területe az informatikai, rendszergazdai munkavégzés olyan cégek számára, melyeknek szüksége van egy folyamatosan jól működő, stabil informatikai rendszerre, de ezért főállásban nem alkalmaznának rendszergazdát.
29. M.A.G. media Szolgáltató Kft.
 [releváns találat] Cégünk az informatikán belül válalja egyedi szoftverek fejlesztését, emellett hangsúlyos egyedi erőforrás outsourcingunk is. Fejlesztő környezetek, adatbázisok melyeket használunk:Java (J2EE, J2ME, JSP).NET (ASP, C#),PHP, SQL (MY, MS, Postgres)
30. INBUSS Kft
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
31. Spiller László IT Fejvadász
 [releváns találat] Spiller László IT Fejvadász Blogja
32. delta broker internet Kft
 [releváns találat] Deltabróker Internet Kft
33. Aktiva Személyzeti Tanácsadó
 [releváns találat] Cégünk az Aktiva Kft. 1998 óta mûködik a személyzeti tanácsadás európai piacán, specializálódásunk egyik fő tevékenységi körét az Információtechnológia és Telekommunikáció munkaerőpiaci igényeinek kielégítésére fejlesztettük ki.
34. R-med Kft.
 [releváns találat] E-commerce, video integrálás,
35. Tata Consultancy Services
 [releváns találat] Tata Consultancy Services helps businesses compete in the global marketplace with efficiency and certainty. We ease our clients' pressure points through IT Services, Business Solutions and Outsourcing.
36. Alkalmazás Fejlesztési Fórum Kft.
 [releváns találat] Legrégebbi mobilszolgáltatás fejlesztő cég, széles magyar és nemzetközi kapcsolatokkal. Mobilszolgáltatóknak is szállítunk, üzemeltetünk mobil online oldalakat. Feladatunk új mobil online (WAP) oldalak és ehhez kapcsolódó xHTML, WEB oldalak fejlesztése.
37. VegySzám Bt.
 [releváns találat] Ügyviteli szoftver fejlesztés, bevezetés.Hálózat tervezés, kiépítés, üzemeltetés.
38. Cégprofil
 [releváns találat] szoftverfejlesztés, IT management
39. Mestercom
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
40. Amegrant
 [releváns találat] Weboldalak és (elsősorban webes) szoftverek tervezése, fejlesztése.
Termék és megoldás profilok
1. LINUX szerver adminisztráció
 [nincs megadva leírás]
1. Web programozó
 [releváns találat] Feladatok: Új és meglévő internetes projektek fejlesztése Elvárások: PHP gyakorlati tapasztalat XHTML/CSS/JavaScript ismeret Webes technológiák magas szintű ismerete Megbízhatóság, precizitás Előnyt jelent: Komplex JavaScript vagy AJAX f
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. Projektmunka - PHP/MySQL/Ajax
 Saját ötletemhez keresek programozókat.
2. eventize Iphone app portolása Androidra
 1 fő fejlesztőt keresünk Eventize Iphone app portolására! www.eventize.it
3. Online értékesítési rendszer fejlesztése
 Jól összeszokott 3-4 fős fejlesztőcsapatot keresünk internetes értékesítési rendszer programozására.
4. Távmunkába web programozót keresünk(c#,php) pályakezdőket is
 Távmunkába web programozót keresünk (c#,php) project alapú munkákra. Pályakezdők jelentkezését is várjuk.
1. PHP fejlesztő (Codeigniter, CakePHP vagy Symfony2)
 [releváns találat] Londoni cég számlaképes LAMP rendszerekben jártas PHP(Codeigniter, CakePHP, symfony2) fejlesztőket keres szeptemberben induló 3-12 hónapos projektekre.
2. Backend felület elkészítése
 [releváns találat] A repjegy.hu weboldalának backend funkcióit kell elkészíteni. Meglévő adatbázis sablon alapján személyes adatokat kell tudni kezelni (módosítani, törölni, újat felvinni), illetve a meglévő foglalási adatokból statisztikákat kell készíteni.
3. Egyetemista programozót keresek PHP+MYSQL tudással
 [releváns találat] Meglévő portál oldal kisebb átalakításához keresek egyetemista programozót PHP, MYSQL gyakorlattal. Az elvégzendő feladat: adatbázis bővítése, űrlapok módosítása, elkészítése, és beintegrálása a meglévő oldalba, keresők, szűrők létrehozása. Érdeklődést e-
4. ISLCollective Kft. php fejlesztőket keres projektre
 [releváns találat] Webes startup cégünkbe keresünk php programozókat projektalapon, akik a teljesállású fejlesztőnk irányításával közreműködnek a 2013. november 1.-ig elkészítendő új prémium csomagunk lefejlesztésében. Egyetemisták jelentkezését is várjuk. A
5. Webshop (LAMP) - MsSQL integráció
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. JAVA és .NET fejlesztők
 Cégünk .NET és JAVA professzionális tudással rendelkezik. Tapasztalt (Banki, és államigazgatási rendszerekben is jártas), Itthon és külföldön is bizonyított fejlesztőkkel vállalunk gyors átfutási idővel egyedi alkalmazás-, és webes fejlesztéseket.
1. Projekt alapú munka
 [releváns találat] Partner céget keresünk, amely projekt alapú webes munkákat tudna adni C#, JAVA, PHP, MYSQL, SQL, JAVASCRIPT.
2. php fejlesztőt távmunkában
 [releváns találat] Programozót keresünk távmunkában.Szükséges ismeretek:php, mysql, smarty, css,Feladatok:php alkalmazások fejlesztése, hibajavítások, site builder munkákElvárás:Önálló feladatvégzésMagas rendelkezésreállásGyors, pontos munkavégzésElőny:jsmoot
3. Webfejlesztés PHP alapon
 [releváns találat] Partnereket keresünk php alapú webfejlesztési projektjeink megvalósításához.