Főoldal | Regisztráció | Elfelejtettem a jelszót Felhasználói név:   Jelszó:
Mutasd meg magad az IT világnak
Az it2it egy IT szakember kereső és kapcsolatépítő portál: immár több, mint 12.000 IT szakemberrel. Az it2it adatbázisa professzionális, kompetencia alapú webes önéletrajzokból és kapcsolatokból áll. Az it2it önéletrajzok bizalmas információi kizárólag jóváhagyott kapcsolatkérés után láthatók.
 
PHP állások és szakemberek
Az összes találat megjelenítéséhez és további hasznos dolgok eléréséhez ide kattintva regisztrálhatsz.

92%: egy felmérés szerint az IT szakembereknek kb. ekkora része keres új állást vagy munkát - csak általában nem a hagyományos módon.
Éppen ezért mi nem hagyományosan működünk.
Állások, munkák
1. Tapasztalt php fejlesztő kollégát keresünk
 Fejlesztő, rendszergazda és hoszting cégünk többéves tapasztalattal rendelkező php fejlesztőt keres budapesti munkahelyre.
2. Javascript fejlesztő, webfejlesztő, webalkalmazás
 [nincs megadva leírás]
3. PHP fejlesztő vagy? Gyere hozzánk!
 Tapasztalt, felelősségteljes, csapatban dolgozni képes PHP fejlesztőket keresünk, akár azonnali munkakezdéssel is.
4. E-learning fejlesztésben jártas programozót keresünk
 Projekt alapon keresünk programozót, programozókat akik szeretnek csapatban dolgozni, mivel ez egy átvett projekt ezért fontos, személyesen is tudjunk néha beszélni, hogy mik a jelenlegi kódok amik már megvannak és mik azok amiket még nekünk kell megírni.
5. Programozó PHP, MySQL
 Weboldalak készítése, fejlesztése Böngésző alapú szoftverek fejlesztése Mobilalkalmazások fejlesztése Fejlesztési stádium, szoftveres tesztelési folyamatok tervezése, elkészítése Fejlesztések helyszíni tesztelése Gyártási folyamatokban való részvét
6. Profi Sitebuilder kereünk
 Keresünk Proffeszionális Sitebuildert teljes munkaidőben profi csapatunkba. Multi szintű munkakörülmények belvárosi irodaházban. Emberközpontú munkahely, valóban 8órás munkaidő, túlóra - hétvégézés nincs.
7. Webfejlesztőt keresünk
 A Dating Central Europe Zrt. WEBFEJLESZTŐ munkatársat keres közösségi és e-kereskedelmi weboldalainak fejlesztéséhez.
8. Php fejlesztőt keresünk - Budapest
 Budapesti irodánkba heti 40 órás munkarendbe keresünk php fejlesztőt.Távmunka nem lehetséges.Fontos hogy légy precíz, lelkes és maximalista a munka terén.
Külső állásajánlatok (az alábbi állásokat nem az it2it-n adták fel, de relevánsak, ezért megjelenítjük őket)

1. PHP toolsmith, webfejlesztő mérnök
 Webes alkalmazások tervezése és fejlesztése.Új fejlesztések, létező több rétegű architektúrás fejlesztések módosítása és optimalizálása.Fejlesztés- és teszttámogató rendszerek adminisztrációja.Managem...
2. Webfejlesztő / PHP programozó
 Weboldalak, webes alkalmazások fejlesztése, karbantartása a munkatársakkal együttműködve.Új projektek szakmai előkészítésében való részvétel.
3. Regular/Senior PHP fejlesztő
 Folyamatosan fejleszteni a weboldalt HTML5, CSS3.Új funkciókat beépíteni a termékbe és elvégezni a szükséges adatbázis frissítéseket PHP, Javascript, MySQL.Egyszerű, API alapú integrációk létrehozása ...
[a találati lista egy oldallal lejjebb folytatódik]


Mire is jó az it2it.hu?

IT szakember vagy?
Hívd fel magadra a figyelmet egy profi, kompetencia alapú CV-vel.
Ennek publikus nézetét bárki megtekintheti; azokat az infókat viszont amiket bizalmasra állítottál, csak az látja, akinek erre engedélyt adtál.
Ki, mit láthat rólad?
A publikusra állított infókat bárki láthatja, a privát információk elérése azonban csak az engedélyeddel lehetséges. Azaz az elérhetőséged, referenciáid és bármely más bizalmas adatod mindenki más számára rejtve marad. Minden beállítás csak rajtad múlik.
Akár a Google indexelést is állíthatod
Az adataid kezelését kiemelten fontosnak tartjuk: akár még azt is beállíthatod, hogy a publikus profilodat a Google láthassa-e vagy sem
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor esetleg nézz körül a főoldalon is. Azt azonban el kell, hogy mondjuk, hogy regisztráció nélkül nagyon kevés érdekes dolgot tudunk megmutatni. Ha viszont belépsz, akkor rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy jelen legyél az IT piacon.
IT szakembereket keresel?
Keress korlátlanul a CV-k között
Az ingyenes regisztráció után máris korlátlanul kereshetsz az összes publikus it2it profil között. A profilok tulajdonosaival egy egyszerű kapcsolatkérő üzenet segítségével fel is veheted a kapcsolatot.
Keress közvetítők nélkül
A szakemberekkel direktben, mindenféle közvetítő nélkül veheted fel a kapcsolatot. A kapcsolatkérő üzenetedről a másik fél egy email értesítőt is kap, így szerencsés esetben néhány perc után egyeztethettek akár a részletekről is.
Kövesd a kapcsolataid állapotát
Minden keresésed során látni fogod, hogy kivel milyen kapcsolatban állsz. Így elkerülheted, hogy egyvalaki felé többször is kezdeményezz akaratlanul kapcsolatokat.
Hogyan tovább?
Ha meggyőztünk, ide kattintva regisztrálhatsz.

Ha még nem, akkor kattints ide bővebb információkért a szolgáltatásainkról és a nem ingyenes szolgáltatások díjszabásáról.

9. PHP fejlesztőt keresünk - Graphworks Creative
 - webes alkalmazások tervezése és fejlesztése- meglévő oldalaink fejlesztése, supportja- teljesítmény optimalizáció- saját CMS, framework fejlesztése- külső rendszerekkel való integrációk (pl.: Mailchimp, PayPal, PayU...)
10. Front-End Developert keresünk - Graphworks Creative
 Feladatkör:- weboldalak felületének tervezése és fejlesztése- JQuery ill. JS elemek beágyazása, fejlesztése (content rotatorok, animaciok, parallax..)- API-k hasznalata (pl.: Google, Facebook, Mailchimp...) Elvárások:- legalább 1-2 éves front-end tapasz
11. PHP fejlesztő állás
 A TMX Mobile Solution Szerviz Kft. PHP fejlesztőt keres.
12. Symfony fejlesztő
 Symfony 1.4 és 2.x-ben jártas fejlesztő kollégánkat keressük a Webtown dinamikus, összeszokott csapatába.
13. WEB-FEJLESZTŐT keresünk reklámügynökségünk csapatába
 [nincs megadva leírás]
14. PHP developer - System integration
 PHP/HTML5/CSS/JavaScript - German client
15. PHP programozókat keresünk - Laravel
 PHP programozókat karesünk! Ha úgy gondolod, hogy igényesen, mindent beleadva fejlesztenéd Laravel alapú nemzetközi webáruházainkat és szívesen kipróbálnád a legújabb webes technológiákat, akkor jelentkezz a Manna IT csapatába!
16. PHP fejlesztőt keresünk!4!
 Főállású PHP fejlesztő: Symphony, Mongo, MySQL, JS kulcsszavakkal.Stabil hátterű magyar cég, nagyvállalati ügyfeleknek licencelt saját fejlesztésű software-rel.
17. PC Trade Kft. - PHP fejlesztő
 Csapatunkba keresünk PHP programozó munkatársat szegedi munkavégzéssel!
18. Software fejlesztő
 Dinamikusan fejlődő, főként ügyviteli területen tevékenykedő szoftverfejlesztő cégünk munkatársat keres webfejlesztő pozícióba. Új kollégánkkal szembeni alapvető elvárás az önálló munkavégzési képesség és a rendszerszemléletű gondolkodás.
19. PHP fejlesztő (Laravel, OOP)
 A pozíció betöltéséhez elvárt szakmai ismeretek: - a PHP 5.3+ OOP programozási nyelv alapos ismerete (Laravel) - MVC módszertan szerinti fejlesztésben szerzett tapasztalat - az SQL nyelv ismerete
20. PHP fejlesztőt keresünk
 Az iStudio Online budapest irodájába gyakorlott PHP fejlesztőt keres. Online és klasszikus marketinggel foglalakozunk. Ha szeretnél egy őrült csapatban dolgozni, akik nem félnek a kihívásoktól, és kreatív szabadságot adnak, ha szeretnéd megmutat
21. PHP JS junor fejlesztőt keresek félállásba
 Folyamatos, heti 20 órás - rugalmas időbeosztású - állásba keresek junior/kezdő fejlesztőt.Amiket ismerned kell: - php - javascript / jQuery - mysqlAmiről nem árt ha már hallottál: - GIT - OOP
22. Web tanácsadó, Projekt menedzser
 Olyan munkatársat keresünk, aki több éves tapasztalattal rendelkezik webes fejlesztések területén, de nem fejlesztőként, hanem inkább tanácsadóként szeretne tevékenykedni.
23. PHP fejlesztőt keresünk e-commerce területre
 Webes szoftvereket tervezel, fejlesztesz és tesztelsz? Mély ismeretekkel rendelkezel a PHP 5 és az SQL adatbázisok terén? Gyorsan meg tudsz tanulni bármit, ami szükséges egy adott probléma megoldásához? Ha jártas vagy weboldalak, webáruházak fejlesztésébe
24. PHP yii2 keretrendszert jól ismerő fejlesztőt keresünk
 PHP yii2 keretrendszert jól ismerő fejlesztőt keresünk social network típusú oldal fejlesztéséhez. Facebook, Google, LinkedIn integráció ismerete is szükséges. Alaposságért, kreativitásért - szabad időbeosztást, távmunkát biztosítunk.
25. PHP fejlesztőt keresünk
 PHP fejlesztőt keresünk teljes munkaidőben.Minimum 1 munkanap személyesen budapesti irodánkban, a fennmaradó időben akár távmunkában is dolgozhatsz.
26. JAVA/PHP fejlesztő - Szeged vagy Budapest
 Java vagy OOP alapú PHP fejlesztői ismeretlegalább egy SQL adatbázis kezelő ismerete (MySQL,PostgreSQL, Oracle, MSSQL)szakmai felsőfokú végzettség (vagy releváns tapasztalat)
27. A 42 Digital fejlesztőt keres ügynökségi háttérrel
 Fejlesztőt keresünk legalább 3 éves PHP tapasztalattal. Alapelvárás: a relációs adatbázisok, MySql, Javascript, AJAX, JSON ismeret és xHtml, CSS, HTML5 webes szabványok. Előny: Drupal, Wordpress, mobil és FB app, After v. Premiere tapasztalat.
28. PHP / MySQL fejlesztő
  Symfony 1 és/vagy Symfony 2 ismerete legyél igényes a munkádra legyél pontos, alapos, de hatékony legyen benned folyamatos fejlődési/tanulási vágy/hajlam ha valami nem megy ne szégyellj segítséget kérni
29. PHP Programozó
 A Romlex Company csapatába PHP fejlesztõ munkatársat keres.
30. PHP programozó (Debrecen)
 Pályakezdő és tapasztalt PHP programozókat keresünk debreceni irodánkba.
31. PHP programozót keresünk Pécsre
 A Pannon Holding Hungary Zrt. pécsi irodájába gyakorlott PHP fejlesztőt keres elsősorban pénzügyi alkalmazások fejlesztésére.
32. Senior PHP fejlesztőt keresünk
 Miskolci startup vállalkozásunkba keresünk tapasztalt PHP Fejlesztő kollégát.
33. PHP programozó főállás (Bp. IV. ker.) Nemzetközi projektek!
 PHP modulok fejlesztése, MVC felépítésben.
34. Vezető informatikai fejlesztő - Ref. AR-0180
 Partnerünk budapesti irodájába keresünk vezető informatikai fejlesztőt.
35. Digitális ügynökség PHP fejlesztőt keres!
 - néhány éves szakmai tapasztalat // PHP/CSS/Javascript profi ismerete és használata. Előny: Symfony és Laravel ismeretek
36. Php programozó / fejlesztő
 Online fejlesztésekkel foglalkozó divíziónkba PHP programozókat / fejlesztõket keresünk egyedi projektek megvalósítására! Ha szereted a kihívásokat, érdekelnek az innovatív technológiák, várunk fiatal, lendületes csapatunkba!
37. Junior PHP fejlesztő
 Az alábbiaknak megfelelően keresünk csapatunkba Junior PHP fejlesztőket: Feladatok: - Weboldalak, webes alkalmazások fejlesztése- Alkalmazások tesztelése és dokumentálása
38. Senior PHP fejlesztő
 Az alábbiaknak megfelelően keresünk csapatunkba Senior PHP fejlesztőket: Feladatok: - Webes alkalmazások tervezése, fejlesztése, tesztelése- Alkalmazások dokumentálása- Projektek menedzselése
39. PHP Szoftverfejlesztő
 - Innovatív dokumentumkezelő szoftver fejlesztése- Együttműködés a projektvezetővel és a vezető szoftverfejlesztővel a projekt és a szoftver megtervezésében- Részvétel a kódolásban, a tesztkoncepció kidolgozásban, tesztek automatizálásában
40. Developer Manager-t keresünk!
 Sokoldalú fejlesztő csapatunk széles perspektívával rendelkező irányítót keres. Ha legalább olyan jól tudsz delegálni, mint megvalósítani, türelmes vagy, és ujjal mutogatás helyett felelősséget vállalsz, kellesz nekünk!
41. Gyakornok / junior programozói álláslehetőség
 Gyakornokot, illetve junior programozót keresünk, részmunkaidőben. PHP, MySql, HTML5, CSS3, jQuery ismerete szükséges. Előny: OOP, MVC szemlélet, Android, GIT ismerete, NetBeans vagy Eclipse,Photoshop. info@tapirx.com
42. Weblapfejlesztőt, programozót keresünk
 Feladat: Ügyfeleink weblapjainak elkészítése, módosítása, javítása
43. Tapasztalt PHP programozót, szoftverfejlesztőt keresünk
 Folyamatosan fejlődő fejlesztési üzletágunk bővítésére keresünk PHP programozó, szoftverfejlesztő munkatársat, elsősorban teljes munkaidőre.
44. PHP fejlesztőt keresünk (symfony)
 FMG.co.humegbízható, precíz fejlesztőt keresünk.
45. Backend PHP fejlesztő kifutó projekt befejezéséhez
 Egy 80%-ban kész rendszert kell befejezni, komplex adatbázislekérdezéseket módosítani, kiegészíteni, a befejezett modulokat összekötözgetni.
46. Informatikai cég fejlesztő munkatársat keres!
 Jelentkezz ha magabiztosan ismered... - a webes kliens oldali technológiákat(HTML5, CSS, JavaScript, jQuery, stb...) - relációs adatbázisokat (pl. MySQL, MSSQL)
47. Programozó munkatárs
 A MediaSales Kft. munkatársat keres Programozó pozícióba.A MediaSales Kft. a Mediago Holding csoport tagja, egy olyan független média tanácsadó szervezet, mely a médiatulajdonosok piacszerzési törekvéseit támogatja hirdetéssel és tanácsadással.
48. Senior PHP Programozó fejlesztőt keresünk
 Senior Programozó fejlesztő 8 pályakezdő php fejlesztő mellé vezető fejlesztőnek
49. Startup vállalkozásunkba PHP/MySQL programozót keresünk
 Induló e-commerce-el foglalkozó startup vállalkozásunkba keresünk programozó munkatársat eseti vagy részmunkaidős megbízással.
50. Senior PHP és webfejlesztő
 Az elmúlt 10 évben sikeresen és maximálisan elláttuk ügyfeleink igényeit, viszont a mára már megnövekedett igények miatt ezt nem tudjuk teljesíteni létszámbeli fejlődés nélkül. Ezért nemzetközi cégünk fejlesztőket keres a következőkben megf
51. Opencart fejlesztőt keresek webáruház projektekre
 Opencart szakértőt keresek webáruházak fejlesztésére. Elvárások: Opencart rendszer és a pluginok ismerete Opencart fejlesztői gyakorlat PHP ismeret és gyakorlat Amit nyújtani tudok:Folyamatos megrendelések. Kedvező projekt arányos bérezés.
52. PHP/MySQL fejlesztő
 Évek óta működö, megbízható, dinamikusan fejlődő budapesti pénzügyi vállalkozáshoz keresünk az informatikai csapatba PHP fejlesztőt.
53. PHP fejlesztő munkatársat keresünk
 Sporttáplálkozással foglalkozó nemzetközi vállalat webáruházakon keresztül történő értékesítésének folyamatos fejlesztéséhez, piacvezető pozíciójának fenntartásához PHP fejlesztő munkatársat keres.
54. Symfony
 Webfejlesztőt keresek alkalmi munkákra.Jelentkezni az info@4info.hu email címen lehet. A jelentkezéshez mellékeljen kérem 10 saját referencia munkát.
55. Tapasztalt Drupal fejlesztő projekt munkára
 Tapasztalt Drupal fejlesztőket keresek 4 hónapos projekt munkára az egyik partnerünkhöz. Részletekért érdeklődni a peter.foldes@kellyservices.hu e-mail camen vagy a +3613017854-es telefonszámon lehet.
56. Sitebuildert keresünk
 Budapest XI. kerületi webfejlesztő cég keres sitebuildert munkatársat. A munka jellege alkalmazotti, heti 5 nap, 40 óra.
57. PHP fejlesztő
 Külföldi cég PHP programozókat keres, otthonról végezhető munkára. Az állás betölthető főállásban is de részmunkaidőben is. Bérezés órabérben vagy project alapon. Izgalmas, változatos projectek.
58. 4 órás PHP MySQL programozói állás!
 IT vezetőnk mellé keresünk fejlesztő kollégát belvárosi irodánkba, meglévő, turizmussal foglalkozó portáljaink általános fejlesztésére!
59. PHP webfejlesztői állás Budapesten
 A hazai és külföldi utazási piacon egyaránt jelen lévő innovatív internetes vállalkozás munkatársat keres webfejlesztő munkakörbe Budapesten.
60. PHP fejlesztő
 PHP Fejlesztőket keresünk az Emarsys Tech Startup budapesti K+F irodájába!
61. Programozó (Szeged)
 Szegedi irodánkba keresünk programozókat, főállásba! Friss diplomásokat is szívesen látunk. Jelentkezni: Fényképes önéletrajzzal az medovarszki.gyorgy@rendernet.hu címen programozó megjelöléssel, amelyhez csatolj 2-3 referenciát, hobbi projekt leírást.
62. PHP Back-End Developer
 Az informatikai piacon évek óta stabilan jelenlévő, webes fejlesztésekkel foglalkozó magyar tulajdonú vállalkozás budapesti irodájába keres munkatársakat.Feladatok:Magento webáruházak és az ehhez kapcsolódó egyedi fejlesztésű funkciók fejlesztése.
63. Projektmenedzser/Vezető fejlesztő
 A hazai és külföldi utazási piacon egyaránt jelen lévő internetes utazási vállalkozás munkatársat keres projektmenedzser/vezető fejlesztő munkakörbe.
64. PHP senior programozó
 PHP senior programozókat kereüsnk, akár azonnali belépéssel.
65. Tapasztalt PHP programozók jelentkezését várjuk.
 PHP/MySQL webfejlesztöt keresünk azonnali kezdéssel
66. Informatikai cég keres PHP fejlesztőt project alapon!
 Fiatal energetikus informatikai cég keres PHP fejlesztőt project alapon! amit elvárunk: -leinformálhatóság -szakmai előélet -legalább 3 év tapasztalat amit nyújtunk: -folyamatos munkavégzés -változó feladatok -versenyképes bé
67. Webáruház
 Joomla alapokon nyugvó webáruház karbantartásához, továbbfejlesztéséhez keresünk teljes munkaidős munkatársat.
68. PHP/MySQL alapon KTV-NET-TEL admin rendszer
 PHP/MySQL alapokon keresünk fejlesztőt ktv-net-telefonos árazó számlázó és ügyfélnyilvántartó rendszerhez. Magyar cég, rugalmas, ambíciózus, jelenleg 3 fős fejlesztő csapat, összesen kb. 30 fő ha érdekel küldj részletes önéletrajzot.
69. PHP Programozói állás Debrecenben
 Debreceni irodánkba akár AZONNALI kezdéssel munkatársakat keresünk
70. PHP fejlesztő
 Az LMS e-tan Kft. PHP fejlesztőt keres.Elvárások: PHP, MySQL, XHTML, CSS, JavaScript, jQuery magas szintű ismerete, fejlesztői tapasztalat. Fizetés megegyezés szerint. +3670/3819735
71. Drupal programozó
 Drupal rendszerek fejlesztésével foglalkozó cégünk tapasztalt fejlesztőt keres teljes munkaidős állásban
72. Webfejlesztőt keresünk mobil app integrációs tapasztalattal
 Cégünk mobilalkalmazások fejlesztésével foglalkozik, melyeknek gyakran része a webes megjelenés is. Csapatunk bővítéséhez, teljes munkaidőre, tapasztalt webfejlesztőt keresünk.
73. Főállású webfejlesztő
 A hazai és külföldi utazási piacon egyaránt jelen lévő internetes vállalkozás munkatársat keres webfejlesztő munkakörbe.
74. PHP programozó, webfejlesztő (főállás, Gödöllő)
 Szeretnél egy új állást? Szeretnéd felmérni a tudásszínted? Jelentkezz! Részletek: http://www.netgo.hu/web/programozo/
75. Remote Website Development Team Leader
 Arboreus Online Training Services, one of Europe’s fastest growing edtech startups with 4 full-time employees, an off-shore software development team and 60,000+ customers is seeking to fill the position of Remote Website Development Team Leader.
76. Php, html, web, javascript, valamint ruby fejlesztőket keres
 HTML, web, php, javascript és ruby fejlesztőket keresünk csapatunkba napi 8 órás munkvagézésben . Ha jól megy a programozás, ha szeretsz csapatban dolgozni, ha vannak jó ötleteid, akkor itt a helyed!
77. web és facebook alkalmazás fejlesztőt keresünk
 HTML, CSS, PHP, MySQL, Flash programozásban jártas fejlesztőt keresünk statikus és dinamikus oldalak, Facebook alkalmazások és játékok fejlesztésére. Frissen végzett diplomások jelentkezését is várjuk!
78. Symfony állásajánlat nettó 300.000 + bonusz
 Symfony 1.4 fejlesztőket keresünk, webdesign+sitebuilder (CSS, BUILD, PS) kompetenciákkal.
79. webfejlesztő - Szallas.hu
 A Szallas.hu rendszereinek fejlesztéséhez, azok folyamatos optimalizálásához keresünk gyakorlott webfejlesztőt.
80. Webfejlesztő/Sitebuilder
 A vállalat: Cégünk szabadidővel és életstílussal foglalkozó, az online vásárlás és az online marketing területén tevékenykedő, ütemesen fejlődő nemzetközi vállalat, a Rebate Networks Gmbh tagja. Megalakulásunkat olyan elsőrangú vállalatok támogatták, ak
81. Junior Php fejlesztő London
 (e-kereskedelem) A munkaadóról: London székhelyű e-commerce viszonteladó, folyamatosan bővülő számú Magento alapú Weblapokkal / jelenleg számos baba- és gyermekáru szegmensen céloz német és francia nyelvű célközönséget.
82. PHP fejlesztőt keresünk
 [nincs megadva leírás]
83. PHP programozó,
 Feladatok: részvétel a programozási csapat munkájában (fejlesztés, tesztelés, support) folyamatos koordinálás a fejlesztési csapat tagjaivalkapcsolattartás a külföldi és belföldi ügyfelekkel
84. PHP fejlesztő
 A HND Online Kft. webfejlesztőt keres Dunakeszin lévő irodába.
85. Online foglalási rendszer fejlesztés, turisztikai alkalmazás
 Az YToN a turisztikai ipart látja el webes informatikai alkalmazásokkal. Akit keresünk: gyakorlott és tapasztalt webprogramozókat, akik jártasak a webes fejlesztések és adatbázisok területén. OO szemlélet ismerete szükséges.
86. Webdesigner/ Programmierer
 Unsere Shopsoftware gehört zu den verbreitetsten im deutschsprachigen Raum. Wir sind stetig wachsendes Unternehmen und arbeiten mit allen bekannten Unternehmen der Branche zusammen - und wir wollen mehr und dafür benötigen wir Sie!
87. Ügyviteli webalkalmazás fejlesztő
 Ügyviteli szoftvereket fejlesztő és üzemeltető cég álláslehetőséget kínál fejlesztő munkakörbe.
88. Ügyviteli webalkalmazás vezető fejlesztő
 Ügyviteli szoftvereket fejlesztő és üzemeltető cég álláslehetőséget kínál vezető fejlesztő munkakörbe.
89. PHP fejlesztő
 Újonnan induló, komoly látogatószámot célzó portál "zöldmezős" fejlesztésnek induló csapatába keresünk kihívásokat szerető, innovatív gondolkodású web (php) fejlesztőt.
90. Programozot keresünk
 Software Engineer wanted, employment 20-40%, offices based in Zürich, remote working possible Employment as: Student Assistant, payment on hourly base. Range: Programming Web and iPhone Skills: php, html, mysql javascript, objective-c, cocoa, content mana
91. LibreOffice és/vagy Linux szakértő, fejlesztő
 Irodai szoftverek/Linux desktop magas fokú ismerete, fejlesztés/üzemeltetés (Windows szerver környezetben is). Specifikációk kidolgozása, OOo build fejlesztés, eszköztár készítés és egyedi sablonok szerkesztése, fejlesztése.
92. PHP fejlesztői állás - Debrecen
 PHP fejlesztőket keresünk Debreceni munkavégzéssel. Várható kezdés: Szeptember
93. Programozót keresünk!
 Budapest, II. kerületben levő IT fejlesztő cég főállású dolgozót keres sűrgősen programozó munkakörbe (perl).További információért hívja a 06-30-330-2303 telefonszámot, vagy küldje el fényképes önéletrajzát a job@hungary.com e-mail címre!
94. e-kereskedelem
 E-kereskedelemmel foglalkozunk. Keresünk webfejlesztő munkatársat.Problémamegoldó képesség, rugalmasság, kreativitás jelemezzen! CV-t és Referenciát kűldj elsőnek!
95. PHP fejlesztőt keresünk (TheCook)
 Ha webes fejlesztő vagy és szeretnél egy jó csapat tagjaként nézd meg ajánlatunkat. Ha úgy érzed egymásnak találtak ki minket, írj nekünk! http://www.thecook.hu/developer/
96. PHP, JAVA fejlesztő
 PHP, JavaScript programozót keresünk, Yii framework ismerete előny.Ami még kell: közepes szintű angol nyelvtudás (nyelvvizsga nem kell, jó kiejtés se fontos, csak értsd meg az angol dokumentációt, és tudj angolul írásban fogalmazni).
97. Enigma Webstúdió .NET fejlesztőt keres
 Te vagy az emberünk, ha:- több éves .NET fejlesztésben számított gyakorlatod van- tudsz elsősorban webes referenciákat mutogatni- akkor sem jössz zavarba, ha esetleg PHP feladatot kapsz
98. Webfejlesztő munkatárs - Budapest
 VI. kerületi munkahelyre keresünk főállásba PHP fejlesztőt.
99. Kreatív ügynökség in-house Web-fejlesztőt keres
 Feladatok: - statikus és dinamikus web-oldalak készítése PSD terv alapján - CMS portálok fejlesztése - Nyílt forráskodú CMS rendszerek testreszabása, módosításajelentkezés: allas@kreativmuhely.hu
100. Senior php programozó
 Multinacionális partnerünk 5 fős fejlesztői csapatába keresünk tapasztalt php programozót! kellemes környezet, remek hangulat, Izgalmas feladatok, előrelépési lehetőség, kedvező fizetés!
1. Webfejlesztő
 [releváns találat] Cégünk tapasztalt munkatársaink mellé további webfejlesztőket keres!
2. Sitebuilder / Frontend Developer
 [releváns találat] HTML5, CSS3 és JQuery magas szintű ismerete, Reszponzív weboldalak készítésében szerzett tapasztalat, Webes trendek ismerete Modern képszerkesztő programok ismerete. Minimum 2 éves szakmai tapasztalat
3. PHP és/vagy Perl, valamint JavaScript programozót keresünk
 [releváns találat] Főállásba keresünk PHP és/vagy Perl, valamint JavaScript programozásban több éves tapasztalattal rendelkező fejlesztő munkatársat budapesti munkahelyre. Előnyt jelent, ha ismeri az általunk használt egyéb technológiákat: ExtJS, MySQL, Oracle, CodeIgniter,
4. Weprogramozói állás
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
5. Senior PHP fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] We are looking for a Senior/Expert PHP Web developer with strong knowledge of LAMP like systems (Linux (CentOS, Debian), Apache, MySQL, PHP) with an experience of 5+ years on this field for our multinational client's team of professionals.
6. Webfejlesztő - web programozó
 [releváns találat] Olyan tapasztalt webfejlesztőt keresünk, aki képes specifikációból önállóan dolgozni, motivált és gyors tanulási készséggel rendelkezik. Az első és legfontosabb feladatod Magyarország legnagyobb XYZ (üzleti titok) webáruházának a továbbfejlesztése lesz Ma
7. Sitebuilder munkatársakat keresünk azonnali belépéssel.
 [releváns találat] Budapest (13.ker)Fix munkaidő: 9-17igMin. 1 év programozási tapasztalatElvárásaink:-HTML alapos ismerete, PHP minimális ismerete frontend részhez-tartalomkezelő rendszer ismerete (wordpress, joomla)érdekel jelentkezz:diana@wpro.hu-ra
8. Web-fejlesztő mérnök
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
9. Webfejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Webfejlesztő munkakörbe keresünk alkalmi közreműködő munkatársat, távmunkába. Fontos a jártasság az XML, XSLT, HTML5, JavaScript, CSS, PHP technológiákban. A számlaképesség előny!Jelentkezés itt: https://www.zedality.com/allas.php
10. Frontend Developer
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
11. Web programozó (PHP, HTML5, CSS3) azonnali kezdéssel
 [releváns találat] Hosszú távra, megbízható, precíz, pozitív beállítottságú munkatársat keresünk! Elvárások: Felsőfokú tanulmányok vagy végzettség, HTML5, CSS3, PHP, Javascript, MySQL, Önállóság, rugalmasság, Igényesség, dokumentált feladatvégzés.
12. FULL STACK DEVELOPER / PHP & Magento
 [releváns találat] We're looking for PHP developers with possibble experience of e-commerce systems for international projects.
13. Front-end / Web developer
 [releváns találat] We’re looking for web developers, experienced in developing modern, responsive HTML5 websites.
14. Programozó informatikus
 [releváns találat] Főbb feladatok, munkák:Programozási feladatok elvégzése, főként online felületenSaját online rendszer fejlesztéseWeboldal, webáruház modulok optimalizálása
15. JAVA fejlesztői állás Brüsszelben!
 [releváns találat] Application Developer (ADV)Job description: http://yourtopjob.net/index.php/en/open-positions/82-application-developer-adv-l5-3841
16. PC Trade Kft. - Delphi programozó
 [releváns találat] Csapatunkba keresünk Delphi programozó munkatársat szegedi munkavégzéssel!
17. Alkalmazás manager
 [releváns találat] Alkalmazás adminisztráció (verziókezelő, változáskezelő rendszerek), E-learning keretrendszer üzemeltetése, IT projektekben részvétel (új alkalmazások, platformok bevezetése), Tréning anyagok készítése, tréningek tartása, Linux infrastruktúra üzemeltése
18. Webes,- Üzleti-informatikai fejlesztő, Livevideótól a PHP-ig
 [releváns találat] Webfejlesztő,- Üzleti-informatikai fejlesztőt keresünk, Amennyiben kedveled a informatika akár egymástól távoli területein jelentkező kihívásokat, akkor olvass tovább!Amennyiben alkalmasnak találod magad, jelentkezz hozzánk!
19. webprogramozó
 [releváns találat] Teljes körű online marketingszolgáltatást (is) nyújtó kommunikációs ügynökségünk keres lelkes és az újdonságokra nyitott PROGRAMOZÓ munkatársat.
20. Frontendes - Most! Reklámügynökség
 [releváns találat] Kódolj velünk, MOST! Frontendes ninját keresünk!
21. .Net/PHP/JavaScript Fejlesztő - Szombathely
 [releváns találat] Feladatok: • Aktív részvétel a belső rendszerekhez kapcsolódó fejlesztések teljes életciklusában (~ tervezés, specifikáció, fejlesztés, tesztelés, javítás)• Korábbi rendszerek refaktorálása, igény esetén új funkciók implementálása
22. Informatikus-Rendszergazda
 [releváns találat] 1999 óta működő lapkiadó cég Informatikus-rendszergazda munkakörbe keres kollégát.
23. Rendszeradminisztrátor
 [releváns találat] DUEL Informatikai és Követeléskezelő Kft kinnlevőség behajtással foglalkozó cégünk számára keresünk PHP programozómunkatársat.
24. Ruby on Rails fejlesztő
 [releváns találat] Elvárások: Ruby nyelv és Ruby on Rails framework ismerete, Ruby on Rails fejlesztési tapasztalat, SQL, NoSQL és LINUX tapasztalat, RESTful Web service tapasztalat, HTML , XML és CSS, Javascript ismeret, Modulok önálló fejlesztése és dokumentálása
25. Senior front end fejlesztő munkatársat keresünk
 [releváns találat] Csapatunk bővítésére Senior front end fejlesztő munkatársat keresünk győri munkavégzéssel A jelentkezés feltételei: minimum 1-2 év tapasztalat front-end területen CSS3, HTML5, JS jQuery alapos ismerete CSS framework (Bootstrap) PHP, MySQL, Magento ismer
26. Frontend fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
27. Teljes munkaidős senior PHP fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
28. PHP programozó - Debrecen
 [releváns találat] Az UBIT Solutions Kft. PHP programozó kollégát keres új vagy már mûködõ rendszerek fejlesztésére, karbantartására, üzemeltetésére.
29. Informatikus - rendszergazda
 [releváns találat] Számítástechnikai kisvállalkozás keres számítógépek összeszerelésére, szoftverek installálására, hálózatok karbantartására, szerverek üzemeltetésére, ügyfelekhez való kiszállásra, rendszergazdai feladatok ellátására munkatársat.
30. PHP fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] A Piarsoft online alkalmazások és üzleti megoldások készítésére szakosodott vállalat munkatársat keres. Főbb feladatok: weboldal készítés, webes alkalmazások fejlesztése, alkalmazások tesztelése és dokumenálása.
31. PHP Hero Wanted
 [releváns találat] Hello! Mi vagyunk a BEE és van 1 kiadó hely csapatunkban az alábbi pozícióba: PHP hero Nekünk nem a jó kell, hanem a legjobb.
32. ASP.NET fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Partnercégünk, anely több, mint 10 éve globális informatikai szolgáltatásokat nyújt a piacon, csapata bővítésére ASP.NET fejlesztő szakembert keres. A jelentkezés feltételei: Web FrontEnd fejlesztésMS SQL 2008MS Visual Studio 2012 - C#MVCMinimum 3 év sz
33. Superyachts.com Java Web developer
 [releváns találat] Munkatársat keresünk a londoni Superyachts.com webolal budapesti irodájába Java Web Developer munkakörbe. Vezető fejlesztőnk álláshirdetése az alábbiakban olvasható.
34. PHP webfejlesztőt keresünk Symfony2 tapasztalattal
 [releváns találat] Hello, Webalkalmazások fejlesztésével foglalkozunk. Budán van az irodánk. Teljes munkaidős webfejlesztői állást ajánlunk. Feladatok Egyedi web alkalmazások tervezése és készítése csapatban Nem elvárás diploma több éves szakmai tapa
35. PHP Symfony2 Developer
 [releváns találat] Our Client is a San Francisco based company. We are looking for PHP DEVELOPER (SYMFONY2 FRAMEWORK)
36. Php fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Csapatunk PHP fejlesztőt keres budapesti irodánkban történő munkavégzésre.
37. Frontend fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Keressük bővülő csapatunkba azt a frontend fejlesztőt, aki az online világot játszótérnek látja, de véresen komolyan veszi.
38. Frontend fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Hogy tartani tudjuk a nemzetközi piac tempóját, jelenleg egy tapasztalt frontend fejlesztőre van szükségünk, állandó vagy projektmunkára. A legújabb frontend technológiák ismerete mellett legyél precíz, hatékony és érzékeny a részletekre.
39. Webfejlesztőt keresünk!
 [releváns találat] Cégünk, az OL Munkaidő Kft. junior webfejlesztő munkatársat keres teljes munkaidőben történő munkavégzésre. Fő weboldalainkhoz illetve a www.olmunkaido.hu – Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer cloud szolgáltatás fejlesztésére.
40. Senior PHP fejlesztő
 [releváns találat] A munkakörről részletesen itt (is) olvashatsz: http://www.webtown.hu/senior-php-fejleszto
41. PHP programozó, back end webfejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
42. PHP fejlesztőt keresünk
 [releváns találat] Jelenleg ismét bővíteni szeretnénk csapatunkat és PHP fejlesztőt keresünk egy 5-6 hónapos innovatív projekthez, amely sikeres együttműködés esetén meghosszabbodhat hosszú távra is.A feladat egy speciális CRM és projektmenedzser web alkalmazás fejlesztése,
43. Fejlesztő
 [releváns találat] - Delphi fejlesztői tapasztalat (minimum 1-2 év), referencia munkák - SQL ismeretek - Front- és backend fejlesztés (PHP) - Adatbázis fejlesztés, karbantartás (Oracle, MySQL) - HTML, CSS, Ajax, JavaScript, SOAP, XML gyarkorlati ismerete - Pontos, ig
44. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Fejlesztői csapatunk bővítéséhez keresünk junior programozó munkatársat. Küldd az önéletrajzodat az job@acg.hu email cimre.
45. IT Support
 [releváns találat] IT Support (telefonos és online helpdesk) munkakörbe keresünk munkatársat. Domain és tárhely szolgáltatásokkal foglalkozunk.
46. Balatonfüredre keres frontend fejlesztőt a Virgo!
 [releváns találat] Balatonfüredi irodánkba frontend fejlesztőt keresünk!
47. Rendszergazda
 [releváns találat] A Virgo Systems rendszergazdát keres a seven24 üzletágának jelenlegi csapatába!
48. Android mobilalkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] Android mobilalkalmazás programozókat keresünk Debrecenbe, akik annyira elhivatottak a programozás iránt, hogy már zöldülnek #A4C739 kód szerint és növekszik a robot antennájuk.További információ a http://jobs.ozeki.hu/index.php?owpn=217 oldalon.
49. Joomla/Wordpress fejlesztőt keresünk PHP ismerettel
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
50. állásajánlat - webfejlesztő, PHP programozó
 [releváns találat] A jacsomedia – kreatív vizuális megoldások – csapata felvételt hirdetgyakorlattal rendelkező web fejlesztő, PHP programozó munkakörbe. A feladat: HTML programozás, CSS programozás, web fejlesztés (PHP, JavaScript), web szerkesztés, weboldal t
51. JavaScript fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
52. PHP, Java, Python, iOS fejlesztőket keresünk
 [releváns találat] Tapasztalt PHP, Java, Python, iOS fejlesztőket keresünk németországi munkavégzésre (különböző városokba). Versenyképes fizetés.Részletes információk a konkrét lehetőségekről:http://confabs.de/en/jobs.html
53. Senior PHP fejlesztő / Düsseldorf
 [releváns találat] Profi Senior PHP fejlesztőt keresünk Düsseldorfi munkavégzésre. Remek a fizetés (60.000€/év), szuper a csapat és a német nyelvtudás nem szükséges!Érdekel? Jelentkezz email-en: linn.loeffler@confabs.derészletek angol nyelven: What you’ll be
54. Java Web Developer
 [releváns találat] The Superyachts.com creative office in Budapest is looking for a talented and motivated web developer to join our team. Ideal candidate will have passion for web and be curious to experiment with different cutting edge technologies and tools.
55. ExtJS fejlesztő
 [releváns találat] Új munkatársat keresünk ExtJS fejlesztő pozícióba!
56. php programozót keresünk
 [releváns találat] Budapesti cég projektjei megvalósításához legalább 1 éves gyakorlattal rendelkező PHP programozót keres Symfony2 keretrendszer ismerettel. Kérjük küldje el önéletrajzát emailben, melyben részletesen ismerteti eddigi szakmai tapasztalatait.
57. Webfejlesztő
 [releváns találat] Nemzetközi projektekre főállású webfejlesztőket illetve gyakornokokat keresünk.
58. Yii fejleszto
 [releváns találat] Yii PHP Framework fejlesztot keresunk projektmunkakra, tavoli munkavegzessel. Fenykepes oneletrajzokat referencia munkakkal az allas@datanetsystems.hu cimre varunk.
59. IT munkatárs - rendszergazda állás
 [releváns találat] Számítástechnikai kisvállalkozás keres rendszergazdai feladatok ellátására, Windows és Linux szerverek üzemeltetésére munkatársat.
60. Carnation Group System Administrator kollegát keres
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
61. PHP Developer (Berlin, Germany)
 [releváns találat] At least 2+ years of professional exp, PHP, MVC, Zend, Magento, XML, JavaScript, MySQL, Ajax, ERP (e.g. Pixi, OpenERP, CAO-Faktura, SAP oder Microsoft Dynamics NAV), experience in 1 additional programming language (e.g. Java .NET, C, Python, visual basic,
62. PHP programozó
 [releváns találat] Dinamikusan fejlődő kreatív és webfejlesztő ügynökségünk programozó csapatába keresünk önállóan dolgozni tudó PHP szoftverfejlesztőt aki nem riad vissza az új technológiáktól, kihívásoktól. Részletek a www.senscms.hu/karrier oldalon.
63. Webfejlesztő
 [releváns találat] Magyarország vezető online kereskedelmi és közösségi portál csoportjához, a Habostorta Kft-hez (brands.hu, citybrands.hu, liners.hu, klassz.hu, addel.hu) keresünk PROGRAMOZÓ munkatársat.
64. PHP Programozót keresünk
 [releváns találat] Pénzügyi, számviteli ismeretekben jártas PHP programozót keresünkAlkalmazás- és szoftverfejlesztő munkakörbe tapasztalt php-s vagy erős pénzügyi, számviteli ismeretekkel rendelkező programozókat keresünk.A munkavégzés helye: Budapest III, heti 40 órás mun
65. Webfejlesztő-PHP programozó
 [releváns találat] Budapesti V. kerületi (Deák tér, Bazilika mellett) székhelyű informatikai cég keres Webfejlesztő-PHP programozót.
66. JavaScript fejlesztő
 [releváns találat] Javascript munkára keresünk fejlesztőt, a munka távmunkában is végezhető.
67. Senior PHP fejlesztő Ázsiában
 [releváns találat] Dél Ázsia vezető online áruháza keres tapasztalt PHP fejlesztőket.
68. Junior web fejlesztő
 [releváns találat] Kelet-Magyarország legdinamikusabban fejlődő IT cégeihez keresünk junior fejlesztőket.
69. Ruby on Rails fejlesztő
 [releváns találat] Partnerünk egy Magyarországon egyedülálló szolgáltatást nyújtó tanácsadó és szoftverfejlesztő cég. Modulárisan működő elektronikus támogató rendszerük segítségével képesek a behajtáshoz kapcsolódó jogi eljárások teljes folyamatának szoftveres lefedésére.
70. Senior PHP Állás kiemelkedő lehetőségekkel
 [releváns találat] Responsibilities include backend/frontend development, creating APIs for various external (e.g. mobile) clients, writing unit and functional tests and technical documentations. The workplace scores a 9/12 on the Joel Test.
71. Frontend fejlesztő
 [releváns találat] A HPS Digital keres frissen és progresszíven gondolkodó, webes frontendek fejlesztésben, felhasználói felületek tervezésében már jártas front-end fejlesztőt. Persze kizárólag olyat, akinek az alkotás öröm!
72. junior fronted fejlesztő
 [releváns találat] A HPS Digital, prosperáló online reklámügynökség keres frissen és progresszíven gondolkodó, webes frontendek fejlesztésben, felhasználó felületek tervezésében már jártas fejlesztőt. Persze kizárólag olyat, akinek az alkotás öröm!
73. Industrial Internet | GE Heathcare
 [releváns találat] Lenne kedved Scrum csapatban dolgozni? Mi GE-vel egy globális framework projekt megszervezésén dolgozunk, ami 100+ fejlesztőt hív munkába. Katt a linkre infókért: https://www.hippocrates.hu/001/opening_industrial_internet_2014/oii.php
74. Webfejlesztő gyakornok
 [releváns találat] Webfejlesztő gyakornokot keres bővülő magyarországi csapatába az amsterdami székhelyű The Widget Company, budapesti munkavégzéssel. Cégünk fő profilja SmartTV alkalmazások fejlesztése, illletve weboldalak és Facebook alkalmazások
75. Fiatal webfejlesztőt keresünk startup projektekbe
 [releváns találat] Fiatalos, innovatív vállalat keres webfejlesztő munkatársat.Ha szereted a pörgést, és szívesen foglalkozol internetes startupokkal, illetve érdekelnek az innovatív technológiák, és a munkától sem ijedsz meg, akkor köztünk a helyed!
76. Fejlesztés
 [releváns találat] Egyetemista vagy főiskolás php webfejlesztőt keresek www.tarskereso-oldal.hu alakításához. pxmeister@gmail.com Skype: tarskozvetiteshu
77. Webfejlesztő munkatársat keresünk
 [releváns találat] Nemzetközi egészségügyi szolgáltató cégünk budapesti irodájába keresünk webfejlesztő munkatársat. A munkavégzés lehet részmunkaidős, és teljes munkaidős is, a jelentkező igényeitől és szabadidejétől függően.
78. Sitebuilder
 [releváns találat] Programozókat/sitebuildereket keresünk azonnali munkakezdéssel. Elvárások: felelősségvállalás, önálló és csapatban való munkavégzés, kifinomult szépérzék, proaktivitás, HTML, XHTML, DHTML, CSS3, MySQL, JavaScript, XSL, Flash ActionScript.
79. Php programozó / fejlesztő
 [releváns találat] Online fejlesztésekkel foglalkozó csapatunkba PHP programozókat / fejlesztőket keresünk egyedi projektek megvalósítására! Ha szereted a kihívásokat, és részese lennél innovatív rendszerfejlesztéseknek, ahol a saját ötleteid is számítanak, jelentkezz!
80. .net fejlesztő (otthon végezhető)
 [releváns találat] Holland tulajdonú cég .NET fejlesztőt keres, heti 40 órában, otthoni munkavégzéssel.
81. Webfejlesztőket keresünk
 [releváns találat] Dinamikusan fejlõdõ cégünk webfejlesztõ pozícióba keres új munkatársakat, kihívást jelentõ feladatok elvégzésére!
82. PHP szoftverfejlesztő
 [releváns találat] Elvárások: PHP5, Ajax, Javascript,HTML, CSS, XML, Smarty, Postgresql, Mysql, angol nyelvismeret. Előnyt jelent:SEO ismeretek, Debian Linux ismeret,verziókövető rendszerek ismerete (svn, git, stb...)
83. Unity3d programozó
 [releváns találat] Programozót keresünk 3d-s alkalmazások fejlesztéséhez, Unity környezetben.
84. Webfejlesztőt keresünk!
 [releváns találat] Szeretnéd megtudni, hogy milyen egy olyan weboldalt programozni, amit havonta több mint 3 milliószor látogatnak? Ha igen, akkor jelentkezz hozzánk, az Amarone Kft. debreceni irodájába webfejlesztő pozícióba!
85. Webfejlesztö
 [releváns találat] webes alkalmazások és weboldalak tervezése, fejlesztése, tesztelés, dokumentálásimplementálás és modultesztelésfejlesztési javaslatok egyeztetése
86. Izgalmas állás pályakezdő webmestereknek!
 [releváns találat] Alkotómunka, jó hangulat, kitűnő referencia!
87. PHP fejlesztő, programozó
 [releváns találat] Budapest XI. kerületi fejlesztő cég keres Webfejlesztő/PHP programozó munkatársat, webfejlesztési feladatok ellátására. A leendő munkatárs feladatai lesznek: Weboldalak, portálok, webes alkalmazások, webshopok fejlesztése, módosítása, karbantartása ...
88. PHP fejlesztőket keresünk Berlinbe
 [releváns találat] PHP fejlesztőket keresünk Berlinbe.
89. PHP rendszerfejlesztő
 [releváns találat] Cégünk, saját rendszere továbbfejlesztésére PHP és MySQL gyakorlattal vagy kitartással rendelkező fejlesztőt keres. Ha egy dinamikus és fejlődő csapat része kíván lenni, küldjön Önéletrajzot/bemutatkozást az info kukac homedt.hu címre!!!
90. Web programozó - backend
 [releváns találat] Erős PHP tudással rendelkező programozót keresünk projektjeinkhez
91. css / php / joomla Munka
 [releváns találat] CV-t referenciamunkákkal és fizetési igény megjelölésével az info[kukac]yuppi.hu címre várjuk!Elsősorban project munkára, későbbiekben hosszú távra css/php/joomla-ban jártas programozót keresünk. Távmunkában is
92. Frontend webfejlesztő (sitebuilder)
 [releváns találat] A Seethaler Consulting Kft. 2007-ben alakult full service online ügynökség. Ügyfeleink elégedettségét a profi és ambíciózus szakembergárda garantálja, akik hatékony és egyedi megoldásokkal biztosítják a sikeres online jelenlétet.
93. PHP programmers
 [releváns találat] Looking for PHP programmers in a dynamic and expanding organization and international environment.
94. Webtartalom kezelő/fejlesztő/grafikus
 [releváns találat] Teljes munkaidős állásba, hosszú távra keresünk kollégát cégünk weboldalainak teljes körű kezelésére.
95. Frontend developer állás
 [releváns találat] Egy nemzetközi, az IT területen elismert, dinamikusan fejlődő, a modern technológiát képviselő, on-line kommunikációval kapcsolatos profilú céghez keresünk új munkatársat Budapestre.
96. programozót keresünk HTML, PHP és MySQL ismerettel
 [releváns találat] Projekt alapú munkára keresünk egy fő programozót HTML, PHP és MySQL ismerettel. Tapasztalat és kitartás, jó problémamegoldó képesség szükséges. A munka 2015 első felében indul.
97. PHP fejlesztő (Codeigniter, CakePHP vagy Symfony2)
 [releváns találat] Londoni cég számlaképes LAMP rendszerekben jártas PHP(Codeigniter, CakePHP, symfony2) fejlesztőket keres szeptemberben induló 3-12 hónapos projektekre.
98. Linux szerver rendszergazda, WEB programozó távmunka
 [releváns találat] Idõszakos munkára,budapesti v környéki rendszergazda kerestetik, Linux szerver konfigurálás-üzemeltetés, PHP, JS, CGI, mySQL, Apache, Nginx ismeretekkel.SEO és webmarketing jártasság elõnyt jelent.
99. Java Entwickler - Frontend (Deutschland)
 [releváns találat] Für unser nächstes spannendes Projekt suchen wir mehrere Java Entwickler - Frontend (Deutschland) Aufgaben: Frontendentwicklung, Mitarbeit beim Applikationsdesign in einem Team, Konzepterstellung, Unterstützung des Beratungsteams
100. PHP fejlesztőt keresünk egzotikus feladatokhoz
 [releváns találat] Portálok, kereskedelmi rendszerek és egyedi webes alkalmazásfejlesztésre keresünk munkatársat stabil, 2003-óta működő csapathoz.
Szakemberek
1. SQL fejlesztő, adatbázis szakértő
 22 év széleskörű informatikai tapasztalat, versenyszférában és közszférában. 30 project részvétel. 15 adatmigráció. 50 önálló program/interface. 150 db üzleti SQL lekérdezés. Magas szintű problémamegoldó
2. Javascript fejlesztő (node.js, php)
 Webfejlesztésben 15 éves tapasztalattal rendelkezem, dolgoztam a netrisk.hu-nál (php), majd egy közösségi portálon (javascript), nagy-terhelésű rendszerekben jártas vagyok.
3. Hálózati rendszergazda, Programozó, Számítógép szerelő
  Hálózat kiépítés, üzemeltetés, hibaelhárítás(CCNP tudásszint) Rendszergazdai ismeretek Proramozás (PHP, MySQL, JQuery, JAVA, C++) Számítógépek szervizelése, szerelése és javítása szoftveresen és hardveresen is.
4. Sitebuilder
 HTML, CSS, PHP, AJAX és Wordpress theme készítési ismeretekkel építek egyedi fejlesztésű és wordpress alapú weblapokat, illetve meglévő weboldlalk átalakítását, átprogramozását végzem grafikustól kapott Key Visual alapján.
5. szoftverfejlesztő
 [nincs megadva leírás]
6. php fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
7. Web fejlesztő
 6 éve dolgozom főállásban webdesignerként, webfejlesztőként és keresőoptimalizálóként. Több, mint 6 éves HTML/CSS, valamint 2 éves PHP/MySQL és JavaScript/jQuery tapasztalattal rendelkezem. Joomla és Wordpress CMS-eket átfogóan ismerem.
8. Webfejlesztő
 10+ év PHP, 4 év Ruby tapasztalat, nagy látogatottságú rendszerek fejlesztése
9. Android,PHP fejlesztő
 Főként android és php alapokon végzem a fejlesztéseket. Több éves tapasztalat: android,php,postgressql,sqlite,mysql,javascript,html. Szerencsés embernek mondom magam, mivel a szakmám egyben a hobbim is :-).
10. Senior PHP, Magento fejlesztő
 Gyakorlott PHP OOP, MySQL, jQuery, MVC, Python, Magento
11. Szabadúszó webfejlesztő / designer
 Pályám kezdetekor cégeknél dolgoztam. Ahogy telt az idő szembesültem azzal, hogy a legtöbb cég elérhetetlen áron kínál megoldásokat az emberek problémáira, igényeire. Szabadúszóként jobban, gyorsabban és elérhetőbb áron tudok az embereknek segíteni.
12. Webfejlesztő, E-learning & Gamification fejlesztő
 2008 óta foglalkozom webfejlesztéssel (PHP+MySQL, SCSS, jQuery, Angular.JS, AJAX), és 2009 óta nyomon követem a Google algoritmusait. Honlapokat, e-learning- és gamification-rendszereket, DOM-alapú játékokat (educational serious games) fejlesztek.
13. programtervező, programozó, informatikus, rendszergazda
 Programtervező matematikusként végeztem. Jelenleg programozóként, informatikusként dolgozom.
14. PHP és Frontend fejlesztő
 Webfejlesztő vagyok több mint 6 évnyi munkatapasztalattal. Rengeteg fejlesztésben részt vettem PHP nyelven de ezen felül járatos vagyok a Frontend technológiákban, a CSS2/3 használata számomra nem jelent problémát, sem pedig a responsive design.
15. PHP webfejlesztő
 PHP, Symfony, MySQL, jQuery, AJAX, GIT, CSS, SEO
16. Nyíregyházi rendszergazda
 Tapasztalt rendszergazda Bsc mérnökinformatikus, CCNA és Novell Certified Linux Administrator képesítésekkel, Ruby on Rails fejlesztői tapasztalattal és felsőfokú angol nyelvtudással.
17. PHP Fejlesztő
 Yii keretrendszerben fejlesztek alkalmazásokat. Jártas vagyok MySQL -ben és az Oracleben is, verziókezelőt szeretek használni és dokumtálást sem vetem meg.
18. Web, Java fejlesztő
 Asztali alkalmazásokban (JAVA) és webes alkalmazásokban (PHP, JavaScript, HTML, CSS, JQuerry, stb) is precízen, energetikusan dolgozó fiatal, aki vágyik a több tudásra és a megszerzett tudás munkába való visszaforgatására.
19. ERP rendszerek, PHP webapplikációk, Adatbázis optimalizálás
 Vállalatirányítási, termeléstámogató és logisztikai szervező rendszerek fejlesztésével foglalkoztam az utóbbi években, szerver-kliens architektúrában.
20. Webfejlesztő és grafikus
 Fiatal webfejlesztő vagyok. 6 éve kezdtem el foglalkozni webfejlesztéssel. Szakmai ismereteim: PHP 5 (OOP), Javascript (Jquery, AJAX, NODE.JS(socket.io)), SQL (MySQL), HTML (HTML5), CSS (CSS3). Szeretem az újdonságokat, és a kihívást jelentő feladatokat.
21. webprogramozó
 [nincs megadva leírás]
22. PHP fejlesztő
 PHP fejlesztő 11 év szakmai tapasztalattal, Drupal 5-6-7, Symfony 2, PostgreSQL, MySQL képességekkel.
23. Frontend / PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
24. PHP programozó (esetleg C#)
 Igazolt gyakorlatom ugyan nincs sok, de a munkái a neten elérhetőek. Számlaképesség távmunka esetén van. http://whitemage.swhu.tk/m066/referenciák
25. tapasztalt szoftverfejlesztő
 15 éves tapasztalattal rendelkező szoftverfejlesztő vagyok. Különböző projektekben elsősorban ERP/ügyviteli rendszerek tervezésében, fejlesztésében vettem részt. Ismert fejlesztőeszközök, nyelvek, adatbázisok: Delphi, C++, C#, .NET, PHP, Firebird stb.
26. Minden problémát megoldó programozó
 [nincs megadva leírás]
27. sitebuilder, junior PHP fejlesztő
 Tapasztalataim: HTML, CSS, PHP, MySQL, Javascript, Google Adwords és Analitycs
28. Tanulékony webfejlesztő állást keres
 [nincs megadva leírás]
29. Pogány Bence
 [nincs megadva leírás]
30. Linux rendszergazda, programozó
 Sokoldalú informatikus vagyok. Egyfelől linux "mindenes" rendszergazda vagyok, választott területem a levelezés, másfelől programozó is, értek a Java, a C++, és a webnyelveken is. (És a szokásos szkriptnyelveken.) Van tapasztalatom egyéni hardverekkel, és
31. PHP fejlesztő, Android fejlesztő, Unix rendszergaz
 [nincs megadva leírás]
32. Php fejlesztő
 Php fejlesztő, weboldal készítő és Wordpress fejlesztő vagyok. Erőségem a gyors weboldalak fejlesztése és a keresőoptimalizálás.
33. Senior Java fejlesztő
 Senior Java fejlesztő vagyok főállásba, de mellette hobbi szinten foglalkozom NodeJS+MongoDB és Python fejlesztéssel (kezdetben PHP-val) is.
34. honlap és vps karbantartás
 [nincs megadva leírás]
35. PHP fejlesztő
 Több év tapasztalattal keresek főállást vagy project munkát. 2001-ben kezdtem el foglalkozni a webes programozással. Tudok csapatban dolgozni, nem riadok vissza a kihívásoktól.
36. PHP fejlesztő
 Elsősorban távmunkában, részmunkaidőben végezhető fejlesztési feladatokat keresek. Egyedi fejlesztésekkel foglalkozom. A keretrendszerek nem az én világom.
37. PHP fejlesztő
 Informďż˝ciďż˝ gyűjtĹ‘, Ĺ‘szinte. KezdĹ‘, szereti ďż˝nďż˝llďż˝an vďż˝gezni a munkďż˝jďż˝t.
38. Webmester
 Frontend,backend fejlesztés,webdesign,rendszergazdai feladatok.
39. PHP fejlesztő
 Több éves fejlesztői tapasztalattal rendelkezem egyszerű és összetettebb weboldalak terén.- 4+ éves fejlesztői múlt- Díjnyertes weboldalak- Minőségi munkák- weboldalkészítésben, web programozásban szerzett tapasztalat- önállóság
40. ERP, SAP
 Vállalati információs rendszerek: ERP rendszerek konfigurációja, fejlesztése, javítása, támogatása, programozásNyelvek: angol és svéd
41. Webfejlesztő
 Webfejlesztő munkát keresek főállásban vagy távmunkában.Ismeretek PHP, MySQL, HTML5, CSS3, jQuery.
42. Web fejlesztő (HTML,CSS,PHP,CMS)
 html,css,php junior, joomla junior
43. Linux rendszergazda, VoIP admin
 Linux szerver operációsrendszer (elsősorban Debian), kiszolgálók ( Postfix, LAMP, Samba, LDAP, Cups,Ftp, Radius, stb) telepítése - üzemeltetése. Virtualizáció (Xen, ESXi-ESX) , Log rendszerek (syslog-ng, logwatch, stb) kialakítása.
44. Web-programozó
 [nincs megadva leírás]
45. PHP fejlesztő
 Web programozó vagyok több mint 6 év tapasztalattal. Elsősorban a backend érdekel (PHP & MYSQL), de a frontenden sem vérzek el. Nem jelent problémát a látványtervből pixel pontos build-készítése, nem riadok meg a javascripttől -akár natív, jquery, ext
46. Internetes alkalmazásfejlesztő, webmester
 HTML5,CSS3,PHP5,MySQL,JQuery,Javascript,AJAX ismeretekkel rendelkezem, 1,5-2 éve progamozok.
47. sitebuilder
 HTML, CSS, PHP, JavaScript ismeretekkel rendelkezem. Psd fájlból képes vagyok előállítani a teljes weboldalt.
48. PHP fejlesztő, Webprogramozó, Java fejlesztő
 Junior szoftverfejlesztő vagyok(PHP, Java), MySQL, (X)HTML és CSS3 ismeretekkel, Mérnök-Informatikus végzettséggel.
49. IT/telekom tanácsadó/fejlesztő Call center szakértő
 Mérnök, fejlesztő, architekt, tanácsadó, 15+ év a telekom/it szakmában.Alkalmazásfejlesztés. Telefonos Ügyfélszolgálati rendszerek mély ismerete.
50. PHP, Oracle fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
51. Delphi fejlesztő
 Önéletrajz: http://controlgate.hu/download/Oneletrajz+CV_Toth_Robert.pdf
52. C#/.NET fejlesztő, Java fejlesztő, Mobil alkalmazá
 [nincs megadva leírás]
53. PHP fejlesztő
 4 éve foglalkozom PHP fejlesztőként webes technikákkal, dolgoztam már Zend Frameworkkel, CodeIgniterrel, használom a jQuery-t érdekel a responsive webdesign és Bootstrap Mobil Framework, érdekel a SEO, használtam már Facebook , Google Maps APIt
54. Webfejlesztő, Webdesigner
 [nincs megadva leírás]
55. Full Stack Developer
 Front End developer with significant PHP skills and experience.
56. PHP fejlesztő
 PHP 5.3 fejlesztő, OOP, MVC, Keretrendszerek, JS, jQuery, HTML5, CSS, SVN, Symfony 1.4. Referenciagyűjtemény: http://www.allprojects.netne.net/
57. PHP fejlesztő
 [nincs megadva leírás]
58. PHP, ajax, jQuery, c# .net, delphi fejlesztő
 Szoftver fejlesztő vagyok. Back- és frontend részen tapasztalt. (php, ajax, jquery, delphi, c# .net; Oracle, MySql, Interbase/Firebird, MS Sql) Jelenleg java-t tanulok és portolok php alkalmazásokat alá.
59. VBapp, VB
 [nincs megadva leírás]
60. programozó
 C# , JAVA, PHP, HTML, PostgreSQL, MySQL, PosrGIS, ArcObjects, ArcSDE, ArcGIS Server
61. Microsoft .NET, XNA fejlesztő vagyok
 [nincs megadva leírás]
62. HTML,CSS,JavaScript,PHP,MySQL
 Jelenleg az ELTE IK Programtervezői Informatikus szak hallgatója vagyok. Leginkább távmunkák érdekelnek. Ismereteim: HTML,CSS,JavaScript,PHP,MySQL,C++ <- ezekben teljesen "otthon vagyok"
63. Szoftverfejlesztő / programozó
 Fiatal, jó önmotivációval rendelkező informatikus vagyok, mind itthoni és külföldi munkatapasztalatokkal is rendelkezem. Jó csapat játékos vagyok, de önállóan is megállom a helyem. Nyitott vagyok az új kihívások felé! Olyan pozíciót keresek, ahol szolgál
64. Ruby on Rails fejlesztő
 2 éve végeztem egy 2 éves OKj-s Web-programozó szakon. azóta Dolgozok Ruby on Rails -ben, nagyon megkedveltem. Biztosító cégeknek készítünk / supportálunk online kalkulációt, és biztosításkötést. Főleg az mkb biztosítónak dolgozom a cégnél.
65. PHP programozó
 Ambíciózus, folyamatosan önfejlesztő webfejlesztő.
66. Microsoft.NET, PHP, Android, iOS fejlesztő vagyok
 2006 óta dolgozom szoftverfejlesztőként, munkáltatóim, megrendelőim megelégedésére.
67. Informatikai mérnök és Grafikus
 Megbízható pontos munkaerő vagyok aki szereti a kihivásokat és folyamatos fejlődést. A hallgatói éveim alatt családapa és besztott ként is helyt kellet állnom párhuzamosan, ezt leginkább azért osztom meg mert így tudom bizonyítani terhelhetőségemet.
68. Hálózatépítő és Üzemeltető
 [nincs megadva leírás]
69. Front-end fejlesztő, Programozó
 [nincs megadva leírás]
70. Hálózati üzemeltetés, szerverek konfigurálása
 Elsősorban hálózati üzemeltetéssel, szerverek menedzsmentjével és biztonságtechnikai megoldásokkal szeretnék hosszútávon foglalkozni. Azonban nem áll tőlem messze a fejlesztő világ sem, ahol első körben a webes világ és a webes technológiák alkalmazása is
71. PHP/C# gyakorlat kell
 Gyakorlatot szeretnék szerezni. Autodirakta módon itthon sajátítom el a programozást. Persze komoly terveim vannak ez illetően,Egyetemet,OKJ-t is tervezek.Szoftverfejlesztő szeretnék lenni. PHP-t 1 éve tanulom a C#-t pedig 2 hónapja jelenleg.
72. PHP fejlesztő, webdesinger, it szakember
 PHP fejlesztő, webdesinger, it szakemberReferenciák: www.juhaszraymond.eu
73. Webfejlesztő
 PHP, MySQL, MsSQL, HTML, JavaScript, Ajax, CSS ismeretek
74. Drupal webfejlesztő
 Drupal alapú weboldalakat készítek. Elősorban themer és sitebuilderként.
75. Webes fejlesztő, IT specialista
 Tapasztalattal rendelkezem mind a fejlesztés - elsősorban webes rendszerek -, mind az ITIL alapú üzemeltetés terén
76. internetes alklamazásfejlesztő
 Internetes alklamazásfejlesztő: egyenlőre pályakezdő fejlesztő. PHP, MySQL ismerete (OOP szemlélet), JavaScript ismeretek (folyamatos önképzés). Jó csapatmunkás, de önállóan is nagyszerű munkavégzésre képes. Gyorsan fejlődő és tanulni vágyó.
77. Tapasztalt php fejlesztőm (ügyvitel), Kezdő Android
 Webes ügyviteli rendszerek fejlesztésében és tervezésében vettem részt az elmúlt három évben. Stabil ismeretekkel rendelkezem MySQL PHP illetve JavaScript (jQuery,jqGrid ) területeken. Szemezgetek Androidos fejlesztésekkel is.
78. PHP, Delphi, MySQL,MSSQL, Postgres
 mérési adatok feldolgozása, felhasználói adatgyűjtő és adatfeldolgozó programok készítése ipari automatizálási feladatok vállalatirányítás kiszolgálására expert és monitoring rendszerek fejlesztése
79. Webmester
 [nincs megadva leírás]
80. Senior .NET fejlesztő (C#, ASP.NET, WinForms)
 A .NET megjelenése óta aktívan használom a keretrendszert és a C# nyelvet, adatbázisok közül a Microsoft SQL szerverrel van a legnagyobb tapasztalatom. Vállalom ASP.NET és WinForms alkalmazások készítését tervezéstől a fejlesztésig. Számlaképes vagyok.
81. PHP fejlesztő
 Alapvetően webes fejlesztőként tevékenykedem, de a hobbiként űzött projektjeimet JAVA nyelven folytatom
82. Szenior Szoftver és Webfejlesztő, Release Engineer
 C/C++, PHP, HTML, DHTML, JavaScript, Java, SQL, C#, MC68000 Assembly, OOC (Objektum Orientált C), DSL (Dynamic Script Language), Python/TCL-TK, AWK, Bash, Shell Script-telés
83. java junior vagy rendszergazda
 Szeretnék junior java feljesztőként dolgozni. Illetve mivel 5 év tapazstalatom van ServiceDesk-esként így Rendszergazda vagy Supportosként is.
84. tapasztalt siteépítő
 [nincs megadva leírás]
85. Rendszerüzemeltető, 7/24 helpdesk és support
 Windows server 2003,208,2012 ismeretek. MSSQL, IIS alap szintű ismerete.
86. Otthon végezhető munkát keresek
 [nincs megadva leírás]
87. Kreatív szakmunkás
 Dolgozom a webes és az audio-videó vonalon. Kreatív vénával, modern szemlélettel, gyorsan és precízen. Az ötleteléstől a teljes megvalósításig
88. IT szakértő
 Öt év - fejlesztési és üzemeltetési területeken egyaránt szerzett - tapasztalattal rendelkező informatikus.
89. VFP, PHP, Java fejlesztő
 20 éves alkalmazásfejlesztői tapasztalat ügyviteli rendszerek területén Sikeres áruforgalmi, pénzügyi, webes projektek Sokéves, többrendszeres (pl. Novell, Unix, Windows Nt) rendszergazdai tevékenység
90. Front-end és PHP Back-end fejlesztő
 6 éves HTML5/CSS3 Front-end és PHP5/MySQL Back-end fejlesztési tapasztalatokkal, magasfokú WordPress és OpenCart ismeretekkel, valamint angol és német nyelvtudással rendelkezem. Vezető fejlesztő / IT Project Manager pozícióban dolgoztam.
91. UX Designer
 Egy Dunántúli nagyváros fiataljaként keresek grafikusi/webgrafikusi illetve mobil alkalmazás fejlesztői állást. Több évnyi céges munkatapasztalattal rendezlekzem. Érdeklődés esetén portfoliot illetve önéletrajzot tudok küldeni!
92. Webfejlesztő
 PHP, HTML, MySQL, JavaScript, JQuery, XML
93. Java SE/EE
 Leginkább Java, és valamelyest .net(C#).
94. netcoloid
 OOP, MySQL, Symfony 2.x, Yii, Git, SOAP, DevOps, AJAX, JavaScript, XHTML, HTML scripting, CSS, CSS3, CSS Javascript, Google API, Website Development, Web Applications, Websites, Web Services, osclass, E-commerce, CMS, Linux Server, Linux, Open Source, svn
95. PHP, Java fejlesztő.
 Közel 5 éve fejlesztek PHP nyelven, 3 éve Javascript/jQuery/Backbone nyelveken, valamint Java-ban is. Szintén 5 éve alkalmazok MySQL-t és 1 éve Oracle adatbázis szervert. Ezen kívül nem idegen a C, C++, C#, Perl sem.
96. Alkalmazás fejlesztő
 GIS, Web, adatbázis
97. Sitebuilder, grafikus, Drupal sminkmester
 2008 óta foglakozom a Drupal CMS-sel, építek oldalakat, igény szerint a designt is megcsinálom. Készítek még online és print hirdetésket is.
98. IT szervező, fejlesztő
 Környezet-, bank-, és térinformatikai fejlesztések terén szereztem jelentős szervezői, programozói tapasztalatokat.
99. Friss diplomás pályakezdő programfejlesztő informatikus.
 Friss diplomás programtervező informatikus keres fejlesztői munkát Debrecenben! Főbb ismeretek: .NET/C#, SQL, PHP
100. Grafika, Design, HTML, CSS, PHP, MySQL, JavaScript, jQuery
 Fiatal pályakezdő webfejlesztőként állást keresek részmunkaidőben vagy távmunkában.
1. Megfelelő IT szakembert keres?
 [releváns találat] Közel 25 év informatikai tapasztalatával rendelkezem, jelenleg szabadúszóként. Többféle informatikai szerepkörökben dolgoztam párhuzamosan: Szoftverfejlesztő, adatbázis adminisztrátor, tesztelő, szoftverüzemeltető, rendszergazda, probléma megoldó.
2. Web Developer
 [releváns találat] Photoshop html javascript jQuery PHP MySQL stb..
3. PHP varázsló
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
4. System engineer
 [releváns találat] Data manager, BCP/DRP, Data Backup system,IT operation, Microsoft, Linux, Cisco, XenServer, XenApp, Arcserve
5. Ismertebb CMS-ek , SEO
 [releváns találat] Weboldal karbantartás és SEO munkaterületen szeretnék elhelyezkedni ,de nem áll tőlem távol a .C#,ASP.NET MVC,MySQL sem.
6. C# és PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
7. Office IT administrator, programozó
 [releváns találat] 3 év szakmai tapasztalat Office IT téren (munkaállomások, irodai eszközök konfigurálása, karbantartása, rendszerfelügyelet, hibajegyek feldolgozása, domain userek). Junior szintű programozó PHP (Symfony 2, WordPress), Java, HTML5, CSS, JavaScript, My
8. MsAccess fejlesztés, honlapkészítés
 [releváns találat] MsAccess egyedi fejlesztések, MSSQL, MySQL ismeretek, alapszintű PHP programozás, WEB design, Joomla honlapok készítése, kiadványszerkesztés
9. Programozó, fejlesztő
 [releváns találat] Az Esélyegyenlőség a Munkában Szövetkezet munkatársat keres, Programozó, fejlesztő pozícióba.Feladatok/felelősségek:Programozási feladatok elvégzése, főként online felületen (PHP, MySql, Java, Javascript, HTML, CSS)Informatikai rendszerek üzemeltetése, e
10. Pályakezdő Java fejlesztő
 [releváns találat] Frissen diplomázott programtervező informatikus vagyok, aki főként Java-val szeretne foglalkozni.
11. Rendszergazda, fejlesztő
 [releváns találat] - Rendszergazdai tapasztalatok Windows és Linux környezetben: 9 év
- Hálózati tesztelés, környezetek építése hibakeresés céljából, főleg Linux: 3 év
- alapvető Bat, Bash, C/C++, Python, PHP, HTML, JS tudás
- Fejlesztés C# (.NET): 2 év
12. C, PHP, .NET fejlesztő, német nyelv, HW
 [releváns találat] C#, PHP, .NET fejlesztő, német-angol nyelvismeret, pénzügyi ismeretek, real-time rendszerek, HW ismeretek
13. webfejlesztő
 [releváns találat] php alapú weboldalak, webes alkalmazások fejlesztése (CMS-ben vagy anélkül), front és backend fejlesztés, grafikai tervezés
14. pályakezdő hálózatüzemeltető, webfejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
15. IT Biztonságtechnikus
 [releváns találat] Tanultam még HTML, PHP, CSS és Python programozást.
16. PHP programozó, frontend/backend fejlesztő
 [releváns találat] Többéves szakmai tapasztalattal rendelkező PHP fejlesztő vagyok, csapatmunkában és távmunkában is van gyakorlatom. Főbb ismeretek a szakma terén: (x)HTML(5), CSS3, LESS, SQL, Smarty, SVN, MVC, MySQL, APACHE, Linux shell(alap), jQuery, Java
17. Sitebuilder / CMS, HTML5, CSS3
 [releváns találat] Sziasztok! Vállalom weboldalak sitebuildjét. Főleg HTML5 és CSS3 alapokon dolgozom. Jól ismerem a javascriptet és az ajaxot is, szeretem az animált megoldásokat. A PHP kódolás sem okoz problémát ha szükség van rá. Garanciát vállalok és számlát adok!
18. Pályakezdő webfejlesztő
 [releváns találat] Front end: HTML5, CSS3, Bootstrap, JQuery. Back end: PHP5, Mustache, MySQL, XAMPP. Design: Adobe Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, Inkscape. Egyéb: OOP szemlélet, UML, NetBeans, SEO, AdWords, Social Marketing.
19. PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
20. Web fejlesztő, HTML, CSS, jQuery, PHP, MySQL, SEO, Phot
 [releváns találat] Web fejlesztő, HTML, CSS, jQuery, PHP, MySQL, SEO, Phot
21. Hálózatinformatikus
 [releváns találat] Hálózatinformatikával foglalkozom, immáron 7 éve. Főleg fizikális lan/wan és wireless kapcsolatok tervezése kiépítése. Továbáá windows szerverek konfigurálása és üzemeltetése. Emellett webfejlesztésben is jártas vagyok. (php, html, css, mysql és CMS)
22. Rendszergazda
 [releváns találat] Hálózattelepítő és üzemeltető, valamint IT Biztonságtechnika OKJ-s tanfolyamot végeztem. Ezekbe beletartozik többek között a Linux és Windows szerverek telepítése és konfigurálása; Cisco routerek és switchek konfigurálása.
23. PHP fejlesztő, JAVA és SQL
 [releváns találat] Tevékenység: Rendszeradminisztráció, rendszertervezés, komplex vállalatirányítási rendszerek tervezése és üzemeltetéseSAP ORACLE security PHP HTML5 CSS Java SQLDeutsch, english, magyarTávmunka időszakos kiszállással akár külföldre is
24. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Elsősorban php fejlesztéssel foglalkozok, de ezen kívül sokminden más IT munkára is kapható vagyok.
25. Magento/Php fejelesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
26. Adatbázisok, Delphi, C++, PHP,, Hálózatok, IT Adminisztrátor
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
27. 3D animátor, modellező, web programozó
 [releváns találat] Autodesk Maya modellek és animációk készítése, weboldalak design-ja és programozása (html,jQuery,php,mysql)
28. PHP fejlesztő
 [releváns találat] PHP, Symfony, Symfony2
29. web programozó
 [releváns találat] HTML, CSS, Javascript / Jquery / Ajax, PHP, Mysql, Java, C#, WPF, Bootstrap
30. web, php javascript
 [releváns találat] Informatikusi végzettségem van (BMF, Bécsi út)
Néhány év kihagyás után újra szeretnék informatikusként dolgozni, lehetőség szerint webprogramozási területen
31. MySQL,C#,PHP
 [releváns találat] Szeretnék tapasztalatokat,referenciákat. Sikeresebb szeretnék lenni. Szeretem az informatikát,és a kihívásokat.
32. Informatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
33. webfejlesztő, c# fejlesztő (pályakezdő)
 [releváns találat] Amihez értek: html5, css, php, javascript, és c#.
Tudásomat folyamatosan, mondhatni szenvedéllyel fejlesztem.
34. C#, Java, PHP, MySQL, MS Office
 [releváns találat] Szoftverfejlesztő OKJ-n végeztem, előtte informatikát tanultam 4 évig szakközépiskolába.
35. rendszergazda
 [releváns találat] Rendszergazda, Webkarbantartó
36. IT manager
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
37. PHP, JS fejlesztő
 [releváns találat] Rövidtávú projekteket keresek, heti körülbelül 20 szabad órám van. Számlát is adok.
38. PHP programozó
 [releváns találat] tapasztalatok: webfejlesztés, PHP, HTML, CSS, javascript, ERP rendszer fejlesztés
Jelenleg tanulom: Android, java
39. junior php fejlesztő
 [releváns találat] junior php fejlesztő
js junior fejlesztő
css/html
40. web-programozó
 [releváns találat] Kezdő webprogramozó vagyok, php, mysql csharp, javascript ismeretekkel.
41. PHP fejlesztő
 [releváns találat] PHP fejlesztő
42. Weboldalkészítés, Rendszergazda
 [releváns találat] Ismereteim:
-Rendszergazdai tapasztalatok,
-Opencart,
-PHP,
-MySQL,
-Javascript, JQUERY,
-HTML4,5. CSS3
-Photoshop(haladó)

ELÉRHETŐSÉGEIM:
Weboldalam: http://webcenter.bl.ee/
Emailek:
ringhofferi@webcenter.bl.ee
web
43. weboldal és webalkalmazás fejlesztő
 [releváns találat] Skillek: PHP, MySQL, Javascript, CSS, XML, Sitebulid, OOP, CMS(joomla, wp), Grafika
44. CV
 [releváns találat] Szeretnék fejlődni
45. PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
46. PHP, java fejlesztő; adatbázis szakértő
 [releváns találat] Több mint 10 éve foglalkozom PHP fejlesztéssel. Portál oldalak, webáruház, űrlapok. JAva fejelsztéssel 2 éve.
47. PHP fejlesztőknek szerzek munkákat
 [releváns találat] Symfony, Zend, Magento, Wordpress
48. Linux rendszeradminisztrátor - PHP fejlesztő
 [releváns találat] Gentoo, Debian, UbuntuSamba, IPTables, Apache, MySQLPHP, DELPHI, PASCAL, ASM, BASH, PERL, HTML, CSS, C
49. Kezdő webfejlesztő (html, css, php, mysql, javascript, stb)
 [releváns találat] Junior webfejlesztőként szeretnék lehetőségni kapni szakmai ismereteim bővítésére, gyakorlati tapasztalatok szerzésére.Természetesen elboldogulok a html5, css3 kódokkal illetve ismerem a php programnyelvet valamint a mysql adatbázis kezelést.
50. Joomla weboldal, SQL, CSS,
 [releváns találat] Joomla weboldalak írása, javítása, karbantartása, Joomla tűzfalak üzemeltetése. Rendszergazdai feladatok ellátása.
51. Pályakezdő Mérnök Informatikus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
52. Webmester, Rendszergazda
 [releváns találat] Több mint fél éves tapasztalat weboldalak készítésében.
-HTML,
-CSS,
-PHP,
-Jquery,
-Javascript,
-Photoshop,
-Opencart, Wordpress CMS rendszerek ismerete.

Továbbá rendszergazdai ismeretekkel is rendelkezem.
53. Joomla sitebuilder/fejlesztő
 [releváns találat] 6 év tapasztalat Joomla CMS-re épülő honlapok és webáruházak készítésében, egyedi arculat kialakításában, valamint meglévő rendszerek továbbfejlesztésében.
54. VFP,PHP,.NET fejlesztő
 [releváns találat] ERP modulok,VFP9,SQL2008/12,PHP Laravel,CSS-Bootstrap,JavaScript - AngularJS,.Net - C#,MVC fejlesztés
55. Linux/Unix rendszergazda, PHP, Perl fejlesztő, SQL rendszerg
 [releváns találat] Linux/Unix rendszergazda, PHP, Perl fejlesztő, SQL rendszergazda, WEBes alkalmazás fejlesztő, IT biztonsági szakértő. 20 éves szakmai gyakorlattal. Csak komoly szakértelmet igénylő munkák érdekelnek. Számla képes vagyok.
56. PHP, HTML, MySQL, JavaScript, CSS
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
57. Webfejlesztő, tapasztalt PHP fejlesztő
 [releváns találat] Nagy tapasztalattal vállalok rendszerkarbantartást, felügyeletet, tanácsadást, továbbképzést heti max. 3 egymást követő nap, alkalmanként hosszabb időben is (akár hétvégén is), alkalmi és rendszeres feladatokat térinformatikai területen is (pl. QGIS)
58. linux sysop / devop
 [releváns találat] magas rendelkezésreállású, nagy forgalmú infrastuktúra tervezés, üzemeltetés, fejlesztői környezet kialakítása, CI, php, shellscript, mysql, python
59. php, sql
 [releváns találat] Friss diplomás gazdaságinformatikus hallgató vagyok, keresem a számomra megfelelő álláslehetőséget
60. Linux, Windows rendszergazda, webfejlesztő
 [releváns találat] Vállalok Linux és Windows rendszergazdai feladatokat. Webfejlesztést PHP, Javascript, HTML, CSS ismeretekkel. Több éves tapasztalattal. Számlát adok minden munkáról.
61. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Több mint 4 éve foglalkozom PHP programozással. Több weboldal elkészítésében volt részem.
62. Joomla (webshop) fejlesztő
 [releváns találat] Joomla rendszer építés, felügyelet.
Webshop építés, felügyelet, közösségi média programozás, felügyelet. SEO keresőoptimalizálás,.
Php, Msql, java, flash, html programozás
63. PHP, JAVA, MySQL, MSSQL, ASP.NET, HTML, CSS, Javascript, Pyt
 [releváns találat] 20 év programozói tapasztalat, backend +frontend+mobile Deep Purple és Metallica fan, 3 gyönyörű gyermek édesapja
64. Freelance programozó, néha PM.
 [releváns találat] Freelance programozó, néha PM. "A világuralom kulcsa a téged körülvevő világ megismerése."php, asp.net, MySQL, MSSQL,System of a Down, java, javascript, html5, CSS3, Family Guy, Linux, Windows, és még sokan mások5 év munkatapasztalat, 10 programozási
65. sitebuilder - frontend fejlesztő
 [releváns találat] sitebuilder - frontend fejlesztő és php programozó
66. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Röviden: PHP 5.x, OOP szemlélet, Symfony 2, Yii , Git/SVN, MySQL, linux, LAMP, javascript (jquery), jquery ajax, html5, css3, google api-k. Megjegyzés: számlaképes, linux orientált, kb 4 év tapasztalat, kérésre referenciákat küldök, mutatok.
67. rendszergazda, html, php webszerkesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
68. PHP fejlesztő
 [releváns találat] Önéletrajz: http://zoli.no-ip.biz/oneletrajz.pdf
69. Junior webprogramozó
 [releváns találat] Junior webprogramozó keres alkalmi, vagy főállást Miskolc közelében vagy távmunkában!
Kompetenciáim:
- PHP
- CSS
- HTML
- jQuery / JavaScript
- MySQL
70. web-designer
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
71. Webfejlesztő
 [releváns találat] Webfejlesztő php, html/css js/jq és gfx ismeretekkel
72. php, sql, C/C++, Delhpi, linux, hálózati ismeretek, általáno
 [releváns találat] Dunaújvárosi Főiskola Gazdasági Informatikusi szakán végeztem 2012-ben.
Magyar Honvédségnél megtanultam a csapatmunkát,rendet és a fegyelmet. Agilis természetű vagyok.
73. Számlaképes PHP fejlesztő
 [releváns találat] Weblapok komplex készítése, grafikai-, arculat-, weblaptervezés, kiadványszerkesztés; több, mint 10 éves tapasztalattal; PHP+MySQL+JQuery+MsAccess VBA
74. html-css-javascript-php-mysql
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
75. PHP fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
76. Sitebuilder, web-programozó, wordpress
 [releváns találat] A sitebuild az erősségem, psd alapján készítem a weboldalakat, egyéni, vagy wordpress alapon. PHP, javascript, jQuery, ajax, MySQL, amiket használok, számlaképes szabadúszó web-programozó vagyok.
77. SAP Key User / IT Project Manager
 [releváns találat] Specialties SAP SD Billing – 3 yrs SAP Customer Master & Org. Structures – 3 yrsModule fundamentals: FI, MM, SD, PP, RMCA, IS-U
78. Web fejlesztő
 [releváns találat] php oop, mysql, html, css, jquery, javascript, ajax
79. PHP webprogramozó
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
80. delphi, php fejlesztő
 [releváns találat] Delphiben programozok, értek a C# -hoz,
webprogramozáshoz (HTML, PHP, SQL)
81. Php/HTML/CSS/CSS3
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
82. PHP, JAVA fejlesztő
 [releváns találat] 23 Éves pályakezdő informatikus vagyok. JAVA SE és PHP ismeretekkel rendelkezem. 1 éves Codeigniter keretrendszerbeli tapasztalatom van. Adatbázisok terén a MYSQL-t és az ORACLE-t használok. Verziókövetési rendszerek terén az SVN-ben van több éves tapaszt
83. PHP fejlesztő
 [releváns találat] PHP OOP, MySQL, HTML, CSS, JQuery, AJAX, Sitebuild, Alap Yii, CMS, Webshop
84. Joomla fejlesztő
 [releváns találat] Programtervező informatikus (BSc) végzettség. HTML, CSS, php, MySQL ismeretek. Joomla CMS alapos ismerete.
85. Senior Frontend fejlesztő
 [releváns találat] Közel 7 éves frontend fejlesztői, több mint 3 éves vezetői és széles platform fejlesztői tapasztalattal (desktop, mobil, tablet, smart tv) rendelkező fejlesztő.
86. Web fejlesztő
 [releváns találat] MSSQL, MYSQL, XHTML, HTML, CSS3,
PHP, Javascript, JQuery, Visual Basic, Photoshop
87. Junior java programozó
 [releváns találat] Ismereteimnek megfelelő junior programozó pozíciót keresek heti 40 órás munkavégzésre!
88. C# programozó, PHP fejlesztő
 [releváns találat] Gyorsaság, rugalmasság, kreativitás, széleskörű szakmai ismeret, valamint precíz munkavégzés jellemez. Célom egy olyan nagyhírű, biztos hátterű, sok lehetőséggel kecsegtető céghez elhelyezkedni, ahol a későbbiekben továbblépési, fejlődési lehetőségem is v
89. Junior php yii developer
 [releváns találat] Developing with yii since january 2012. References: klapkafocisulitata.hu, 13plusz1.hu(project under developing)
90. Web design, sitebuild,
 [releváns találat] Web design, sitebuild, Adobe Ps, Adobe Dw , Html, CSS, CMS rendszerek (php alapok)
91. Információ védelem
 [releváns találat] Adatszivárgás felkutatása, Biztonsági felelős tevékenysége, IT biztonság, Vállalati Rendszer Paradigma Vizsgálat
92. CMS, MVC, CRM, SVN - PHP, JS, CSS3 ismeretek
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
93. PHP, HTML, CSS, Java és C# jártas junior fejlesztő
 [releváns találat] Junior fejlesztő, OOP tapasztalattal.
94. Default
 [releváns találat] Webes alkalmazások készítése, egyedi programok, tartalomkezelők, keretrendszerek: Yii, Codeigniter, PHP, HTML,CSS, Linux, VPS, Ajax, Javascript, MySql, Postgresql
95. PHP fejlesztő, Linux, Windows Rendszergazda
 [releváns találat] PHP fejlesztő, Linux, Windows Rendszergazda
96. PHP fejlesztő
 [releváns találat] 6 éve foglalkozom a webfejlesztéssel. Ismereteim: PHP (OOP szemlélettel is), MySQL, JavaScript (AJAX is), CSS3, HTML, XML.
97. web programozó
 [releváns találat] PHP, HTML, CSS, Javascript, AJAX, MySQL
98. Senior PHP fejlesztői állás
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
99. webmester, php fejlesztő
 [releváns találat] Webáruházak, weboldalak tervezése, fejlesztése, üzemeltetése (html, css, php) és minden ezekkel járó tevékenységet ismerek. Ügyfelekkel való tárgyalástól a logisztikai problémák kezelésén át egészen a programozásig.
100. php fejlesztő
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Cégprofilok
1. Attadev Digital Kft
 Az Attadev Digital-t több, mint 10 éves online tapasztalattal azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy ügyfeleinket igazán professzionális megoldásokhoz segítsük az online megjelenésük területén: Web, Mobil.
2. The Pulilab Kft.
 A Pulilab egy dán-startup budapesti központtal.
3. PC Trade Kft.
 Két területre koncentrálunk, az egyik az Europroof ERP rendszer fejlesztése, amely Delphi és MsSQL nyelven történik, a másik a webes szoftverfejlesztés, amely PHP, MySQL nyelven történik, de elengedhetetlen a HTML, CSS nyelvek ismerete.
4. Trabase Hungary Kft.
 We are a small group of people creating smart web applications for the tourism industry since 2000. The company is expanding not only in Hungary but in other international markets. Our office based in the heart of Budapest hence in a relaxed environment.
5. Experit Services Kft.
 Közelmúltban alakult, fiatalos és lelkes, informatikai fejlesztéssel és tanácsadással foglalkozó startup vállalkozás vagyunk.
6. GlobalWeb Consulting Kft
 A Globalweb Consulting Kft. egy dinamikusan fejlődő weboldal készítő, on-line marketing tanácsadó cég. Ügyfeleink közé tartozik a Fővárosi Nagycirkusz, a Csodák Palotája, a Miniversum, és más vállalat. Werboldalunk: www.globalweboldal.hu
7. DEV2SOLVE Kft
 [nincs megadva leírás]
8. Defweb Kft.
 Fejlesztési, rendszergazdai és hosting szolgáltatások Microsoft és nyílt forrású rendszereken.
9. Webergoline Kft.
 A weboldal készítés és webfejlesztés, kreativitást és precizitást megkövetelő tevékenység. Folyamatosan törekszünk arra, hogy érzékenyen és nyitottan forduljunk Ügyfeleink irányába és azokat az elgondolásokat valósítsuk meg, amelyeket tőlük érkeznek. Mind
10. Awatum Kft.
 At Awatum we produce state-of-the-art software solutions for business. We’ve worked on a variety of projects in the business sector of publishing, aviation, healthcare, education, accounting, finance, logistics, as well as many others.
11. Cégprofil
 Évek óta működö, megbízható, dinamikusan fejlődő budapesti pénzügyi vállalkozás, külföldi partnerekkel.
12. ASP Kft.
 Cégünk mobil-marketinggel, telemetrikai szolgáltatásokkal, és big-data (adattárház) technológiákkal foglalkozik. Fejlesztéseinket PHP-ben, néhány projektet Java (JSP) környezetben végezzük. Saját Android és iOS applikációk fejlesztésével is foglalkozunk.
13. OrvosAjánló.hu
 Orvosok és klinikák magánrendeléseinek online szakmai adatbázisa. Keresés, árinformáció összehasonlítása, online időpont-foglalás.
14. 5NET Informatikai Kft.
 [nincs megadva leírás]
15. ROMLEX Company Kft
 [nincs megadva leírás]
16. Erosee.com
 PHP webfejlesztõ munkatársat cégünkhöz azonnali kezdéssel
17. R&R Software Zrt.
 Az R&R Software 100 %-ban magyar, 1991-es alapítása óta mindvégig nyereségesen működő cég. Független piackutatók a legnagyobb hazai ERPS szállító és szoftverfejlesztő vállalatok közé sorolják. (ERP, BSS, CRM, BI-EPM-PA, SCM).
18. The Brit
 This service is a unique and natural extension to my exisiting language programmes (www.thebrit.hu) this service offers career placement and support assisting all interested candidates the best possible start to a new career in the UK.
19. Pixel-Lab Kft.
 Egy kis budapesti cég vagyunk, akik kis- és középvállalkozásoknak segítenek céges arculatot, weboldalakat, webáruházakat építeni.
20. 4info.hu Weboldal készítés, webfejlesztés
 Minőségi weboldal készítés kedvező áron! Bízza ránk cége bemutatkozó weboldalának elkészítését.
21. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
22. X-DEV Kft.
 Cégünk különböző webfejlesztési projekteket végez saját és külsős megbízások alapján.Innovatív megoldások mellett elkötelezve, mindig a kornak és projekteknek megfelelő technológiákat használunk.A webfejlesztéseket az IT munkáktól a webdesign elkészítésén
23. Internet Marketing Kft.
 Cégünk saját fejlesztésű honlapjai szakmai adatbázisok. Háttér-adminisztrációval, ügyfélkezelő rendszerrel, pénzügyi elszámoló modullal rendelkeznek. Folyamatosan igyekszünk naprakészen tartani adatainkat és szolgáltatásainkat is.
24. Eastelcom kft
 Megbízható, korszerü informatikai és telekommunikációs szolgáltatások nyújtása megrendelőinknek.
25. AionNEXT Kft.
 Az AionNEXT Kft. közel 10 éve mûködõ fõleg webáruházakra specializálódott webfejlesztõ és webhosting cég. Jelenleg 25 munkatárs dolgozik nálunk. A cég 2010 évi árbevétele közel 200 millió forint volt.
26. INFOTO-SOFT Kft
 [nincs megadva leírás]
27. Westline Webworks Kft
 Online tartalom szolgáltatás
28. WebBit Informatika Kft.
 A WebBit Informatika Kft. azért alakult meg, hogy ügyfelei részére könnyen kezelhető, kompromisszumok nélküli, egyedi megoldásokkal készült, átlátható rendszereket és weboldalakat hozzon létre.
29. Stylers Management Csoport
 [nincs megadva leírás]
30. Web2Marketing Online Kft.
 Facebook alkalmazás fejlesztés, online marketing, egyedi közösségi megoldások, kampányok
31. Onyx Media Kft.
 [nincs megadva leírás]
32. Navigation-Info Kft
 IOS (Iphome/Ipad/Ipod) / PHP / SQL fejlesztés , piacvezető IOS referencia anyaggal
33. HND Online Kft.
 A HND Online kreatív ügynökség csapata a kreatív megjelnésű, minőségi, és precízen működő weboldalak elkötelezettje, célunk az ügyfeleink számára legmegfelelőbb megoldások megálmodása és formába öntése. Legyen szó portálról, mi
34. Creative Management Kft.
 Fiatal szakembergárda, akik mindíg a legújabb technológiai eljárásokkal oldják meg a felmerülő feladatokat, ezenkívül türelmesek ügyfeleikkel. :)
35. MP Solutions Kft.
 10 éve mûködõ, személyzeti tanácsadással és emberi erõforrás gazdálkodással foglalkozó cég, amely elsõdlegesen IT, valamint banki és pénzügyi területen közvetít munkaerõt nívós hazai és nemzetközi partnercégek számára.
36. glaDOS Laboratories
 [nincs megadva leírás]
37. Definite Kft.
 Webes megoldásokat kínálunk. Kiadványokat, kreatívokat tervezünk.
38. Factory Creative Studio Kft.
 A Factory Creative Studio Kft szegedi székhelyű integrált kommunikációs ügynökség és szoftverfejlesztő vállalkozás
39. Petend Kft.
 A Petend Kft. 2008-ban alakult, IT szakemberek toborzására, erőforrás-kihelyezésére, egyedi szoftverfejlesztésre és kész megoldások szállítására szakosodott vállalkozás magyar és külföldi partnerhálózattal.
40. Educatio Nonprofit Társ. Szolg. Kft.
 Oktatási adatbázisok, intergált informatikai rendszerek fejlesztésével, és üzemeltetésével foglalkozó nonprofit cég.
41. Page-Master Kft.
 [nincs megadva leírás]
42. Pannonjob Kft.
 A Pannonjob Kft. egyik fő szakterülete az IT szektor, amelynek keretében számos hazai és nemzetközi informatikai partnercégünk számára végezünk toborzás-kiválasztást budapesti, vidéki és külföldi IT pozíciók betöltése céljából.
43. OfficeIT Kft.
 Teljeskörű, professzionális IT-támogatás, kis- és közép vállalatok számára, hogy soha ne legyen megoldatlan informatikai problémája.
44. Digital Natives
 A Digital Natives egy startup vállalkozás, ami innovatív internetes szolgáltatások kialakítására, projektek megvalósítására jött lére 2006-ban. Agilis fejlesztési módszertanokat használunk és elsősorban Ruby on Rails-ben fejlesztünk.
45. Aquila Solutions
 Az Aquila Solutions 2009 elején alakult, a cég fő profilja a web- és mobilfejlesztés, illetve design (online ill. offline).
46. MattaKis Consulting Kft.
 Magyarországi központú informatikai tanácsadással, szoftvertervezéssel és szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég.
47. VISIONLINE Kft.
 Budapesti 5 fős IT vállalkozás, e-mail marketing főprofillal.
48. BIG FISH Internet-technológiai Kft.
 A BIG FISH 1998 óta a magyar webes piac meghatározó szereplõje. Csapatunk számos cégnek és intézménynek készítette el webes arculatát és fejlesztette weboldalát, vagy webáruházát.
49. Bit and Pixel Kft.
 Web alapú alkalmazások és online kommunikációs megoldások - reszponzív, adaptív, fluid weboldalak, multiplatform mobil alkalmazások - tervezés, kivitelezése, üzemeltetése.Ügyfélkörünk kiváló, hazai és angol ügynökségek és vállalatok.
50. SK Trend Kft.
 Cégünk integrált biztosítói és közvetítői rendszerek fejlesztésével, karbantartásával foglalkozik.
51. Szirtech Bt.
 [nincs megadva leírás]
52. Symlink Kft.
 Professzionális egyedi szoftverfejlesztés, tervezés, tanácsadás! Precíz mérnöki tervezés, pontos és gyors kivitelezés!Nyelvek: Java / J2EE / C / C++ / C# / .NET / ASP / MCU (Atmel) Területek: ERP rendszerek, Desktop / Server/ Beágyazott rendszerek!
53. IT Services Hungary Kft.
 Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) a T-Systems International 100 %-os tulajdonú magyar leányvállalata. Cégünk az informatikai megoldások menedzsmentjére és kiszervezésére, valamint fejlesztésre és rendszerintegrációra összpontosít
54. 4Drops
 [nincs megadva leírás]
55. WebRocket Kft.
 Weboldal készítés korszerűen és gyorsan? A WebRocket erőssége a weboldal, webáruház készítés és keresőoptimalizálás. Hatékony seo és keresőmarketing, szinvonalas programozás.
56. YToN internet Travel
 Az YToN internet Travel Kft. utazási informatikai megoldások webes adoptációjával foglalkozik.
57. Beyond-X Bt.
 Teljes körű rendszerfelügyelet, Részleges rendszerfelügyelet, Projekt alapú IT megoldások
58. DoctuSoft Kft.
 Vállalkozásunk alapítói hazai és nemzetközi projektekben is jártas, sokoldalú szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált informatikusok. Cégünk fő profilja a szoftverfejlesztés, valamint vállalatirányítási és webes alkalmazások.
59. N-Ware Informatikai és Tanácsadó Kft.
 Egyedi szoftverfejlesztés, termék fejlesztés, projektvezetés, outsourcing, tesztelés, rendszer integráció. Startup inkubáció, egyedi ötletek megvalósításának támogatása.
60. Trendency Online Zrt.
 A Trendency 2007 elején alakult. 2011 óta Zrt-ként működik. Folyamatosan bõvítjük outsourcing kapacításainkat, illetve mikor szükség van rá belső fejlesztői csapatunkat is. Ehhez keresünk megbízható munkatársakat. Ha érdekel, hogy mi
61. NetGo.hu Kft.
 Biztosan számíthat ránk weboldal és webáruház készítés, piackutatás és online marketing tanácsadás területén egyaránt. Olyan vállalatoknak ajánljuk megoldásainkat, akik az internetes megjelenést megalapozottan és átgondoltan akarják megvalósítani.
62. AdmiNetwork Hungary Kft.
 Professzionális IT megoldások mindekinek.
63. GBnet 2008 Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 Online-, Offline alkalmazásfejlesztés, Weboldal-, portálfejlesztés , CMS rendszer, Marketing, Domain, Tárhely, Rendszerüzemeltetés, Linux, Windows Server 2000-2008, Heterogén Hálózatok, .net, php, mssql, mysql
64. NEw Experience Soft
 A New Experience Soft egy Székelyudvarhelyen fiatal ugyanakkor tapasztalt programozók által létrehozott cég, fő tevékenységi köre weblapok, webes alkalmazások készítése, ugyanakkor folyamatban van több desktop alkalmazás fejlesztése is. Célunk a folyama
65. StarSoft
 Komplett egyedi szoftveres megoldásokat dolgozunk ki cégeknek, vagy magánszemélyeknek, melyek segítségével ügyfeleink csökkenthetik költségeiket, növelhetik bevételeiket és központosítani tudják az összes bejövő és kimenő információikat.
66. WEBBOSS Kft.
 [nincs megadva leírás]
67. CodePlay Kft.
 A CodePlay Kft. pénzintézetek és nagyvállalatok IT projektjeinek tervezését és kivitelezését végzi.
68. Core Computing
 Cégünk Rich Client alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. Fő termékeink Webtopok melyek mind vállalati és közösségi kiszolgálásra is alkalmasak.
69. lmb.net
 ajax alapu innovativ turisztikai webszolgaltatas fejlesztese
70. Netrix Kft
 [nincs megadva leírás]
71. WebSEO Kft.
 2006 novemberében magyar magánszemélyek által alapított professzionális webáruházakat és weboldalakat készítő vállalkozás.
72. Hexadigital Kft
 Magic alkalmazások fejlesztése, üzemeltetése.
73. E-Magic.Net
 Webes tendenciákkal lépést tartva kielégítse ügyfeleink igényeit, felhasználva a piacon megjelenő legújabb technológiákat. Kreatív, megbízható csapatunk segítségével felmérjük Ügyfeleink igényeit.
74. LogiNet Systems Kft.
 A LogiNet.hu vállalkozással célunk, hogy webfejlesztőként és tanácsadóként a legfejlettebb, naprakész technológiák segítségével online kommunikációs megoldásokkal szolgáljunk ügyfeleinknek.
75. arukereso.hu Kft.
 [nincs megadva leírás]
76. eCapital.hu Kft.
 [nincs megadva leírás]
77. Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt.
 A Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt. olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek az ügyfelek igényeit innovatív megoldásokkal elégítik ki. A Webpole filozófiája, hogy az Internet ne csak drága divatcikk legyen, hanem valós hasznot hozzon!
78. SILICIUM Számítástechnikai Kft.
 szerver felügyelet, hosting, domain regisztráció, szoftverfejlesztés, mobil-alkalmazás fejlesztés, VoIP megoldások, Cat 5, Cat 6, Cat 7 és optikai hálózatok kivitelezése.
79. Netrix Informatikai Kft
 Médiaportálok, vállalati portálok, kereskedelmi rendszerek és egyedi on-line alkalmazások fejlesztése.
80. ShiNET Kft.
 A fő profilunk cégek informatikai rendszerének kiépítése és karbantartása, interneten való megjelenése, honlapok tervezése, kivitekezése és üzemeltetése, valamint ügyviteli szoftverek egyedi igény szerinti készítése.
81. Trinspire Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
 Egyedi szoftverfejlesztés, tanácsadás
82. AWA-Soft Kft.
 Webfejlesztés, szoftverfejlesztés
83. Hayer Kft
 teljeskörű IT rendszer üzemeltetés / szerver üzemeltetés és telepítés (Linux) // IP telefon alközpont telepítés és üzemeltetés több száz mellékig / Call center / hívásrögzítő rendszer // WEB alapú alkalmazások fejlesztése (PHP-Prado) //
84. ARPANET Kft.
 [nincs megadva leírás]
85. Kreatiweb
 Egyedi szoftver tervezése/fejlesztése. Igényfelmérés és dokumentáció készítés. 10-15 fős projektméretig projektvezetés. Felhasznált technológiák jellemzően: (ASP).NET 1-2-3.5, WinForms, AJAX, WPF, Javascript, DHTML, MSSQL, PHP, HTML, DevEx komponensek
86. Flexibile Bt.
 IT Expert
87. Cégprofil
 Kereskedelmi és Termelésirányítási szoftver egyedi szoftverfejlesztés, Magic eDeveloper, PHP, MySQL
88. Cégprofil
 Távközlési hálózattervezés (GSM, Micro, Wifi, Wimax), Webes szoftverfejlesztés és szolgáltatás üzemeltetése
89. Webshark Kft.
 Online alkalmazásfejlesztés, CMS rendszer, Webmarketing, Domain regisztráció - További részletes információk a www.webshark.hu címen érhetõek el.
90. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
91. Cégprofil
 [nincs megadva leírás]
1. BPC Support Kft.
 [releváns találat] Teljes körű IT üzemeltetés és virtuális szerverszolgáltatást biztosítása Vállaltok részére.
2. Two Bits kft
 [releváns találat] Korunk informatikai problémáira, igényeire manapság számos általános, gyorsan beszerezhető szoftver vagy rendszer létezik. A mi célunk ezzel szemben más. Munkáink, feladataink során minden esetben a megrendelő igényeit tartjuk szem előtt.
3. ATOS IT Solutions and Services GmbH
 [releváns találat] Atos IT Solutions and Services Magyarországi Fióktelepe
4. DueL Kft
 [releváns találat] DUEL Informatikai és Követeléskezelő Kft Kinnlevőség behajtással foglalkozó cégünk számára keresünk PHP programozómunkatársat.
5. White Elephant Media
 [releváns találat] A White Elephant Media egy ROI alapú online marketing ügynökség. Szolgáltatásaink: weboldal tervezés és kivitelezés, online/offline marketing kampányok, tartalomírás, kereső optimalizálás, PPC hirdetés, social media kampányok, megtervezése.
6. Sandy Point 360
 [releváns találat] For associations who are almost (but not quite) satisfied with iMIS — and who would like to get more out of its features, data, and performance.
7. RETROAKTIV Kft
 [releváns találat] Pénzintézeteket kiszolgáló követeléskezelő cég keres informatikust Budapesten. - SQL, ill. php, html, javascript, css, MySQL ismeretek fontosak - Word, Excel alapos ismerete szintén - Windows és Linux (FreeBSD, Debian) op. rendszerek üzemeltetése előny
8. Techno Mango
 [releváns találat] A fő cég székhelye Anglia, Bristol. Cégünk PHP és Java fejlesztéssel foglalkozik.
9. Flash Media Group Kft
 [releváns találat] Full service - digitális ügynökség
10. Webapix Kft.
 [releváns találat] Budapest III. kerületi székhelyű informatikai cég keres Webfejlesztő-PHP, Android, iOS fejlesztőket.
11. Pannon-Work Zrt. - Gamax Informatikai Kft.
 [releváns találat] IT szakembereket keresünk pályakezdõtõl a középvezetõ státuszig multinacionális ügyfeleink és saját cégcsoportunk részére. Munkaerõ-kölcsönzés és közvetítés, fejvadászat a fõ profilunk.
12. Priority Queue Consulting
 [releváns találat] Priority Queue Consulting Limited is a boutique software consulting company specializing in planning, managing, and developing bespoke web applications and high-performance backend systems.
13. Onyx Media
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
14. Penceo Hungary Kft
 [releváns találat] Cégünk külföldi ügyfelekeket szolgál ki weboldal fejlesztéssel és grafikai tervezéssel.
15. P & Bert Management Consulting
 [releváns találat] IT specialisták gyors és diszkrét felkutatása.
16. Greencode Kft
 [releváns találat] Nagyvállalati szoftvereket, portálokat, webes alkalmazásokat készítünk főleg JAVA, Ruby on Rails és PHP nyelven szerte Európában
17. Webdice.hu
 [releváns találat] A webdice.hu egy fejlesztői csapat, amely a webes technológiák útvesztőjében lelte meg ottonát. Célunk az ön által megálmodott weboldal időben és minőségben legjobban való elkészítése, fejlesztése.
18. AlbaSys Informatikai Kft.
 [releváns találat] - Alkalmazás fejlesztés, Adattárház és Üzleti inteligencia megoldások, Informatikai és szervezési konzultáció, Projekt vezetés, Oktatás
19. BookingShare
 [releváns találat] A cégünk web2.0-s közösségi rendszerű innovatív turisztikai webszolgáltatást üzemeltet az online szálláshelyfoglalási piacon.A szolgáltatásunk felhasználhatóságának fejlesztése teszi lehetővé számunkra a stabil, hosszú távú működést.
20. Cégprofil
 [releváns találat] At IT fejlesztés osztályra keresünk tapasztalt Java, .Net fejlesztőt és Tervező kollégát.
21. Lansystem Kft.
 [releváns találat] Rendszerüzemeltetés 5-200 fős cégekig Linux és Windows-os környezetben egyaránt
22. Digitalhelp
 [releváns találat] Professzionális Rendszergazda Szolgáltatások, és IT megoldások magánvállalkozásoknak, és nagyvállalatoknak egyaránt. Informatikai eszközök értékesítése, egyedi számítógépek 3 év garanciával.
23. Kelly Services Hungary
 [releváns találat] Mi megkeressük a legjobbakat. Ön kiválasztja a tökéleteset.
24. SRG Group Kft.
 [releváns találat] Webfejlesztéssel (honlapok, webáruházak, egyedi online rendszerek) és keresőmarketinggel foglalkozó, fiatal és gyorsan fejlődő cég keres munkatársat fejlesztő/programozó munkakörbe.Cégünk folyamatos honlapkészítési és egyedi fejlesztési projektekkel rend
25. Hays
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
26. EPAM Systems
 [releváns találat] EPAM Systems, founded in 1993, is the leading provider of IT outsourcing software services and solutions in Central and Eastern Europe. EPAM Budapest is one of the headquarters of EPAM Systems.
27. 3DHISTECH Kft.
 [releváns találat] Digital Microscopy - Digital Pathology / A mikroszkópia digitalizálásában világszínvonalú cégünk hardver- és szoftverfejlesztéssel foglalkozik
28. Cégprofil
 [releváns találat] Informatikai szoftverprojektekben közreműködő cég, 90.000 sikeresen lezárt projektórával a háta mögött. Ez annyi mintha Ön több mint 10 évig kódolna, tesztelne, telfonálna, egyeztetne éjjel-nappal...
29. OFIT Kft.
 [releváns találat] Cégünk oktatásügyi informatikai megoldásokat kínál, elsõsorban felsõoktatási intézmények számára. Célunk, hogy a partnereink számára hatékony támogatást adjunk az oktatási munka végzéséhez.
30. Viking.tm
 [releváns találat] Cégünk 6 éve foglalkozik mobil platformos fejlesztésekkel, elsősorban külföldi céges ügyfelek részére. iPhone, Symbian, Windows Mobile, Blackberry, J2ME.
31. Üzleti Rendszerek Informatikai Kft
 [releváns találat] Kis és középvállalatok számára biztosítunk megbízható és hatékony informatikai hátteret Windows plaformon, valamint főként alvállalkozóként nagyvállalati infrastruktúra és fejlesztés projekteken veszünk részt, elsősorban SharePoint technológióval
32. Epam Systems Kft.
 [releváns találat] EPAM Systems, founded in 1993, is the leading provider of IT outsourcing software services and solutions in Central and Eastern Europe.
33. Extventure Capital Ltd.
 [releváns találat] Cégünk egy sikeres IT tanácsadó cég, amely több, mint 15 éve foglalkoztat magyar szakértőket alkalmazottként vagy szabadúszóként történő együttműködés keretében Németországban, több német nívos nagyvállalat megbízható partnereként.
34. Cégprofil
 [releváns találat] Külföldi tulajdonú, magyar médiavállalat vagyunk. Portfoliónkban nyomtatott kiadványok, portálok, PC és mobil alkalmazások szerepelnek, melyekkel a magyar egészségügyi piacon töltünk be egyedi pozíciót.
35. ASYNDET Kft.
 [releváns találat] Cégünk 2002 óta web alapú alkalmazások fejlesztésével (php,mysql alapokon), web design, és bannerkészítéssel, illetve arculattetverzéssel foglalkozik. Vállalunk egyéb grafikai munkákat is.
36. HuMANfocus
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
37. Info Station Kft.
 [releváns találat] Cégünk fő területe az informatikai, rendszergazdai munkavégzés olyan cégek számára, melyeknek szüksége van egy folyamatosan jól működő, stabil informatikai rendszerre, de ezért főállásban nem alkalmaznának rendszergazdát.
38. M.A.G. media Szolgáltató Kft.
 [releváns találat] Cégünk az informatikán belül válalja egyedi szoftverek fejlesztését, emellett hangsúlyos egyedi erőforrás outsourcingunk is. Fejlesztő környezetek, adatbázisok melyeket használunk:Java (J2EE, J2ME, JSP).NET (ASP, C#),PHP, SQL (MY, MS, Postgres)
39. INBUSS Kft
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
40. Spiller László IT Fejvadász
 [releváns találat] Spiller László IT Fejvadász Blogja
41. delta broker internet Kft
 [releváns találat] Deltabróker Internet Kft
42. Aktiva Személyzeti Tanácsadó
 [releváns találat] Cégünk az Aktiva Kft. 1998 óta mûködik a személyzeti tanácsadás európai piacán, specializálódásunk egyik fő tevékenységi körét az Információtechnológia és Telekommunikáció munkaerőpiaci igényeinek kielégítésére fejlesztettük ki.
43. R-med Kft.
 [releváns találat] E-commerce, video integrálás,
44. Tata Consultancy Services
 [releváns találat] Tata Consultancy Services helps businesses compete in the global marketplace with efficiency and certainty. We ease our clients' pressure points through IT Services, Business Solutions and Outsourcing.
45. Alkalmazás Fejlesztési Fórum Kft.
 [releváns találat] Legrégebbi mobilszolgáltatás fejlesztő cég, széles magyar és nemzetközi kapcsolatokkal. Mobilszolgáltatóknak is szállítunk, üzemeltetünk mobil online oldalakat. Feladatunk új mobil online (WAP) oldalak és ehhez kapcsolódó xHTML, WEB oldalak fejlesztése.
46. VegySzám Bt.
 [releváns találat] Ügyviteli szoftver fejlesztés, bevezetés.Hálózat tervezés, kiépítés, üzemeltetés.
47. Cégprofil
 [releváns találat] szoftverfejlesztés, IT management
48. Mestercom
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
49. Amegrant
 [releváns találat] Weboldalak és (elsősorban webes) szoftverek tervezése, fejlesztése.
Termék és megoldás profilok
1. LINUX szerver adminisztráció
 [nincs megadva leírás]
1. Web programozó
 [releváns találat] Feladatok: Új és meglévő internetes projektek fejlesztése Elvárások: PHP gyakorlati tapasztalat XHTML/CSS/JavaScript ismeret Webes technológiák magas szintű ismerete Megbízhatóság, precizitás Előnyt jelent: Komplex JavaScript vagy AJAX f
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. Projektmunka - PHP/MySQL/Ajax
 Saját ötletemhez keresek programozókat.
2. eventize Iphone app portolása Androidra
 1 fő fejlesztőt keresünk Eventize Iphone app portolására! www.eventize.it
3. Online értékesítési rendszer fejlesztése
 Jól összeszokott 3-4 fős fejlesztőcsapatot keresünk internetes értékesítési rendszer programozására.
4. Távmunkába web programozót keresünk(c#,php) pályakezdőket is
 Távmunkába web programozót keresünk (c#,php) project alapú munkákra. Pályakezdők jelentkezését is várjuk.
1. Php chat program továbbfejlesztése
 [releváns találat] Php/Ajax/Mysql programozásban jártas programozót keresk egy korábban elkezdett, de be nem fejezett php chat tovább fejlesztéséhez. Személyes találkozó Budapesten. Bővebb információ e-mailben.
2. Fejlesztőt keresünk.
 [releváns találat] Keresünk rendszeres munkára webfejlesztő programozót. (kezdő és gyakornokot is keresünk)Elvárás: Php, mysql, css, valamint WP ismeret, továbbá angol nyelvtudás.Jelentkezni lehet önéletrajzzal, és vagy referencia munkák megjelölésével, fizetési i
3. PHP fejlesztő (Codeigniter, CakePHP vagy Symfony2)
 [releváns találat] Londoni cég számlaképes LAMP rendszerekben jártas PHP(Codeigniter, CakePHP, symfony2) fejlesztőket keres szeptemberben induló 3-12 hónapos projektekre.
4. Backend felület elkészítése
 [releváns találat] A repjegy.hu weboldalának backend funkcióit kell elkészíteni. Meglévő adatbázis sablon alapján személyes adatokat kell tudni kezelni (módosítani, törölni, újat felvinni), illetve a meglévő foglalási adatokból statisztikákat kell készíteni.
5. Egyetemista programozót keresek PHP+MYSQL tudással
 [releváns találat] Meglévő portál oldal kisebb átalakításához keresek egyetemista programozót PHP, MYSQL gyakorlattal. Az elvégzendő feladat: adatbázis bővítése, űrlapok módosítása, elkészítése, és beintegrálása a meglévő oldalba, keresők, szűrők létrehozása. Érdeklődést e-
6. ISLCollective Kft. php fejlesztőket keres projektre
 [releváns találat] Webes startup cégünkbe keresünk php programozókat projektalapon, akik a teljesállású fejlesztőnk irányításával közreműködnek a 2013. november 1.-ig elkészítendő új prémium csomagunk lefejlesztésében. Egyetemisták jelentkezését is várjuk. A
7. Webshop (LAMP) - MsSQL integráció
 [releváns találat] [nincs megadva leírás]
Licitálható projektek, ajánlatkérések
1. JAVA és .NET fejlesztők
 Cégünk .NET és JAVA professzionális tudással rendelkezik. Tapasztalt (Banki, és államigazgatási rendszerekben is jártas), Itthon és külföldön is bizonyított fejlesztőkkel vállalunk gyors átfutási idővel egyedi alkalmazás-, és webes fejlesztéseket.
1. Projekt alapú munka
 [releváns találat] Partner céget keresünk, amely projekt alapú webes munkákat tudna adni C#, JAVA, PHP, MYSQL, SQL, JAVASCRIPT.
2. php fejlesztőt távmunkában
 [releváns találat] Programozót keresünk távmunkában.Szükséges ismeretek:php, mysql, smarty, css,Feladatok:php alkalmazások fejlesztése, hibajavítások, site builder munkákElvárás:Önálló feladatvégzésMagas rendelkezésreállásGyors, pontos munkavégzésElőny:jsmoot
3. Webfejlesztés PHP alapon
 [releváns találat] Partnereket keresünk php alapú webfejlesztési projektjeink megvalósításához.